Autor |
Wiadomość |
K0Xik
Admin JB,4FUN

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 141 Postawił 2 piw(a) Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2012-01-22, 21:20
|
|
|
quescik Masz racje jakbys gral na WSPOMAGACZACH bys sie nie tlumaczyl Boshe Co wy sie przyczepiliscie do tych ss Widac CHLOPAK jest czysty jakby byl na wh aimie czy jakims inny wspomagaczu by sie nie rejetrowal i by Sie nie tlumaczyl:)
UB mu sie nale?y :) |
_________________ Znajdziesz mnie na 4FUN -Czesto :)...
only dd2 Caly czas :) |
|
|
|
 |
quescik

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-22, 22:04
|
|
|
KOXik dzi?ki za zrozumienie i wstawienie si?:) Szkoda tylko ze admin nie zrobi? mi screen?w, wtedy nie by?oby problemu. |
|
|
|
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
Wiek: 39 Dołączył: 02 Kwi 2010 Posty: 36 Postawił 1 piw(a) Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2012-01-23, 00:03
|
|
|
quescik ssy mo?na przerobi? w 30 min jak nie szybciej ,wi?c to nie dow?d jest jak dla mnie !
Najlepsze wyj?cie to hltv lub demo ! |
|
 |
quescik

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-23, 00:40
|
|
|
Nie no jakie? przerabianie screen?w to dla mnie nowo??, mo?e dlatego ?e jestem graczem ze sceny quake2, a tam jaki? zabaw ze screenami nie ma i cziterzy to tez rzadko??, mo?e dlatego ze scena jest ma?a:) O demie pisa?em kilka komentarzy wcze?niej, jak jest mo?liwo?? to mog? nagra?, nie ma problemu. |
|
|
|
 |
Adasko

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-23, 13:49
|
|
|
co do przerobionych ssow... tez bylem adminem i jest prosta sprawa by to sprawdzic... rozmiar przerobionego ssa wynosi 2 mb a normalne ss maja po 1mb dokladnie 800-900 kb..
dlatego tez na innych serwerowaniach SS sa wrzucane do spakowanego folderu w orginalnym stanie i jest wglad w orginale parametry pliku |
|
|
|
 |
quescik

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-23, 17:26
|
|
|
To nie ma sensu, ca?a ta sytuacja jest ?mieszna, bo nawet ?aden z admin?w nie ma dowod?w na to ?e czitowa?em. Dlaczego niby nie zrobi? mi ss`?w?? Mo?e dlatego ze go zabi?em za du?o razy, a wiadomo jak jest, je?li m?ody cz?owiek czyt. Mikro + 16 ( od zawsze wiadomo ?e g?wniarzeria ma manie wielko?ci, musz? zawsze by? naj.) ma w?adze na serverze, to da? mi bana bez jakiegokolwiek zastanowienia i do tego nie zrobi? ss`?w.
Tak btw. by?em u was ju? wcze?niej 2 razy zbanowany i za ka?dym razem by?em czysty, ss`y wrzuca?em kilka minut po banie, wiec nie ma mowy o ?adnych oszustwach, wiec po co mia?bym teraz u?ywa? jaki? wallhack?w??
Temat do zamkni?cia, bo i tak tutaj ju? nic nie wywalcz?, stoj? niestety na straconej pozycji.
Pomimo tak nieprzyjemnej sytuacji i wyzywania mnie od czit?w, ?ycz? wam przyjemnej gry.
Pozdro |
|
|
|
 |
szwero
Mikro + 16 !

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 19 Skąd: Bielsko-Bia?a
|
Wysłany: 2012-01-23, 17:37
|
|
|
G?wniarz to jestes ty. Myslisz ze napiszesz pare madrych s?ow i uwierze ci w to ze grales bez wh.Gra?es perfidnie reszta graczy co w tedy gra?a tez tak sadzila .Wiec juz nie pisz bezsesnsownych odpowidzi bo nic ci to nie da ja uwazam za temat zakonczony co zrobia z tym admini to ich sprawa . |
|
|
|
 |
Polus
Polus

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-23, 23:02
|
|
|
Tu admini nie potrafi? robi? ss'?w i przyznawa? si? do tego. Nawet nie chce im si? ogarnia? tego burdelu co narobili :) |
|
|
|
 |
Porywacz
Pomocna d?o?

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-23, 23:10
|
|
|
Je?li admin nie zrobi? SS`?w powinien chocia? nakr?ci? demko , a je?li twierdzi ,?e ss zrobi? to si? sprawdza logi serwera w kt?rych czarno na bia?ym wszystko wida? (lub HLTV) je?li nic nie ma zapewne nale?y si? UB bo je?li admin nie zrobi? SS`?w ani nie nakr?ci? demka to porostu nie ma dowod?w na czity gracza i do tego pokazuje ,?e nie zna si? na robocie admina . Zawsze przy tego typu banach musz? by? dowody inaczej to tylko problem dla gracza ,?e musi si? u?era? z adminami |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
|
|