www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
K0Xik 
Admin JB,4FUN

Informacje
Postawił 2 piw(a)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-22, 21:20   

quescik Masz racje jakbys gral na WSPOMAGACZACH bys sie nie tlumaczyl Boshe Co wy sie przyczepiliscie do tych ss Widac CHLOPAK jest czysty jakby byl na wh aimie czy jakims inny wspomagaczu by sie nie rejetrowal i by Sie nie tlumaczyl:)

UB mu sie nale?y :)

quescik

Informacje

Wysłany: 2012-01-22, 22:04   

KOXik dzi?ki za zrozumienie i wstawienie si?:) Szkoda tylko ze admin nie zrobi? mi screen?w, wtedy nie by?oby problemu.
Postaw piwo autorowi tego posta

B@Ry?a 
Mefedron

Informacje
Postawił 1 piw(a)

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-23, 00:03   

quescik ssy mo?na przerobi? w 30 min jak nie szybciej ,wi?c to nie dow?d jest jak dla mnie !

Najlepsze wyj?cie to hltv lub demo !

quescik

Informacje

Wysłany: 2012-01-23, 00:40   

Nie no jakie? przerabianie screen?w to dla mnie nowo??, mo?e dlatego ?e jestem graczem ze sceny quake2, a tam jaki? zabaw ze screenami nie ma i cziterzy to tez rzadko??, mo?e dlatego ze scena jest ma?a:) O demie pisa?em kilka komentarzy wcze?niej, jak jest mo?liwo?? to mog? nagra?, nie ma problemu.

Adasko 

Informacje

Wysłany: 2012-01-23, 13:49   

co do przerobionych ssow... tez bylem adminem i jest prosta sprawa by to sprawdzic... rozmiar przerobionego ssa wynosi 2 mb a normalne ss maja po 1mb dokladnie 800-900 kb..
dlatego tez na innych serwerowaniach SS sa wrzucane do spakowanego folderu w orginalnym stanie i jest wglad w orginale parametry pliku

quescik

Informacje

Wysłany: 2012-01-23, 17:26   

To nie ma sensu, ca?a ta sytuacja jest ?mieszna, bo nawet ?aden z admin?w nie ma dowod?w na to ?e czitowa?em. Dlaczego niby nie zrobi? mi ss`?w?? Mo?e dlatego ze go zabi?em za du?o razy, a wiadomo jak jest, je?li m?ody cz?owiek czyt. Mikro + 16 ( od zawsze wiadomo ?e g?wniarzeria ma manie wielko?ci, musz? zawsze by? naj.) ma w?adze na serverze, to da? mi bana bez jakiegokolwiek zastanowienia i do tego nie zrobi? ss`?w.
Tak btw. by?em u was ju? wcze?niej 2 razy zbanowany i za ka?dym razem by?em czysty, ss`y wrzuca?em kilka minut po banie, wiec nie ma mowy o ?adnych oszustwach, wiec po co mia?bym teraz u?ywa? jaki? wallhack?w??

Temat do zamkni?cia, bo i tak tutaj ju? nic nie wywalcz?, stoj? niestety na straconej pozycji.
Pomimo tak nieprzyjemnej sytuacji i wyzywania mnie od czit?w, ?ycz? wam przyjemnej gry.
Pozdro

szwero 
Mikro + 16 !

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-23, 17:37   

G?wniarz to jestes ty. Myslisz ze napiszesz pare madrych s?ow i uwierze ci w to ze grales bez wh.Gra?es perfidnie reszta graczy co w tedy gra?a tez tak sadzila .Wiec juz nie pisz bezsesnsownych odpowidzi bo nic ci to nie da ja uwazam za temat zakonczony co zrobia z tym admini to ich sprawa .

Polus
Polus

Informacje

Wysłany: 2012-01-23, 23:02   

Tu admini nie potrafi? robi? ss'?w i przyznawa? si? do tego. Nawet nie chce im si? ogarnia? tego burdelu co narobili :)

Porywacz 
Pomocna d?o?

Informacje

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-01-23, 23:10   

Je?li admin nie zrobi? SS`?w powinien chocia? nakr?ci? demko , a je?li twierdzi ,?e ss zrobi? to si? sprawdza logi serwera w kt?rych czarno na bia?ym wszystko wida? (lub HLTV) je?li nic nie ma zapewne nale?y si? UB bo je?li admin nie zrobi? SS`?w ani nie nakr?ci? demka to porostu nie ma dowod?w na czity gracza i do tego pokazuje ,?e nie zna si? na robocie admina . Zawsze przy tego typu banach musz? by? dowody inaczej to tylko problem dla gracza ,?e musi si? u?era? z adminami :-P

Feam 
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Piwa: 45/6

Wysłany: 2012-01-24, 06:55   

Nauczcie si? robi? ssy, je?eli one nic nie wyka?? wtedy polegamy na demkach. UB zamykam

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2012-01-24, 06:55   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez: Feam

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi