Autor |
Wiadomość |
Jerycho

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-28, 15:03 Reklama... kuba
|
|
|
Przepraszam, ?e pisz? nowy temat lecz poprzedni by? zamkni?ty i nie mog?em si? wypowiedzie?.
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez kubaohio
[AMXBANS] Zostalo Ci 6 days , 23 hours , 49 minutes and 51 seconds do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : Jerycho
[AMXBANS] Przyczyna : ' Reklamowales inna siec. '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26874981 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.8.0.113 '
[AMXBANS] =======================================
Mapa : prawdopodobnie beach
O Kt?rej Godzinie :oko?o 14:55
Opis sytuacji!: Ca?a sytuacja z bindem odby?a si? prawdopodobnie przedwczoraj. SS by? tylko jeden a reszta by?a dopowiedziana.
Nazw? sieci mia?em zbindowan? na klawiszu. Po wci?ni?ciu klawisza natychmiast przeprosi?em obecnego admina, prawdopodobnie by? to Ass lub Creator. Po czym da? mi ostrze?enie. Lecz tego dnia wchodz? na serwer a kuba banuje mnie..
Dowody: Prosz? o zapytanie si? kt?rego? z powy?szych admin?w. Prosi?bym tak?e o wypowiedzi graczy, kt?rzy grali w tym czasie. |
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-08-28, 15:47
|
|
|
Opowiem wam co?"
Jerycho m?wi? ?e wynosi si? z tego ?cierwa czyli naszej sieci... ale na to nie reagowa?em ola?em to... gdy tu patrze reklamuje jak?? si?c gdzie m?wi ze jest j@ i ?eby wszyscy wbijali... to ?e inni admini na to nie reaguje nie znaczy ?e ja b?de robi? to samo. Reklamujesz inn? sie? zach?casz do jej grania. Powinien by? perm plus za to jak si? odnosisz do mnie... ja znam regulamin nie musisz mnie poucza? wiem na ile mam banowa? komu da? ub jakie ct... nikt nie ma zastrze?e? oczywi?cie zawsze ty mnie wy?miewa?e? ale to olewa?em. Przykro mi reklama to reklama musisz odczeka? tydzie?.
Tyle chyba wszystko powiedziane. Ban wg mnie s?uszny. |
|
 |
Jerycho

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-28, 15:55
|
|
|
Wed?ug ciebie mo?e i s?uszny. Tyle, ?e nie ka?dy wie, i? nie do ko?ca stosujesz si? do regulaminu, by? mo?e go znasz ale nie przestrzegasz. Obecnie jeste? z?y bo zwr?ci?em uwag? przy innych. Nie musisz mi udowadnia?, ?e znasz regulamin, zapewnia?e? mnie o tym du?o razy. Jak masz jakie? urazy to pogadaj o tym a nie si? czepiasz. Mn?stwo graczy ma zbindowane reklamy, gdyby? ka?dego tak banowa? to w?tpi? aby serwer by? ucz?szczany.
A co do admin?w to zwracaj? uwag?. Kulturalnie przeprosi?em, odbindowa?em klawisz i wr?ci?em do gry, po czym dosta?em ostrze?enie.
Nie s?dz? aby to by?o nic ze strony admin?w. |
Ostatnio zmieniony przez Jerycho 2011-08-28, 15:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2011-08-28, 15:59
|
|
|
Sorki JErycho ale to prawda ostatnio mowiles ze bedziesz gral na innej sieci i mowiles wszystkim o znizkach na admina ktore pewnie przyciagaja innych graczy ... |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
 |
FuckYea
One Shot , One Kill

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 126 Piwa: 3/2 Skąd: Pielgrzymka
|
Wysłany: 2011-08-28, 15:59
|
|
|
Wed?ug mnie ban s?uszny bo reklama innej ?eci jest karalna nawet permem. ;p ciesz si? ?e tylko na 7 dni ;D |
400 post?w - ...
500 post?w - ...
600 post?w - ...
700 post?w - ...
800 post?w - ...
900 post?w - ...
1000 post?w - ... |
|
|
|
 |
Jerycho

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-28, 16:01
|
|
|
Tak, powiedzia?em o tym osobie, kt?ra mnie zapyta?a, nawet nie w formie reklamy. Po czym reszt? uzgodni?em na steamie z t? osob?.
P.S Kubusiu, ju? zauwa?y?em, ?e jeste? na mnie bardzo zdenerwowany gdy? u?y?e? s?owo "?cierwo". Nie u?y?em ?adnego obra?liwego s?owa na temat sieci b?d? jej u?ytkownik?w.
Tak wi?c uwa?aj, je?eli chcesz mi bardziej zaszkodzi? to spr?buj w bardziej wiarygodny spos?b. |
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-08-28, 16:42
|
|
|
Nie b?d? wchodzi? w dyskusj? prosz? o zamkni?cie tematu bo Jerycho b?dzie atakowa? wszystko teraz a bana bez podstaw nie dosta?. |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-28, 17:00
|
|
|
Ban s?uszny . Reklamowanie jest karalne nawet permem tak wi?c ZAMYKAM
|
|
|