Wiek: 30 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 26 Skąd: I don't have it...
Wysłany: 2010-07-03, 23:07 Mikro and Regulamin
ELo
Chcia?bym poruszy? dwie bardzo wa?ne sprawy!
Ot?? pierwsza z nich to mikrofon. Chcia?bym by u?ycie go zosta?o ograniczone i by zosta? wprowadzony plugin pozwalaj?cy na "mute" graczy.
Czasami, gdy nie ma admina, jakie? dzieci rz?dz? na servie - mam na my?li te wrzaski do mikrofonu. Nie rozumiem co im sie dzieje ?e tak krzycz?, rodzicie ich bij? czy starsze rodze?stwo sie tak nad nimi zn?ca???
Mute pozwoli?o by to ograniczy?!
Rozwa?a?em te? nad opcj? "mikro 16+" lecz za du?o m?odych graczy, bardzo dobrych (w brew pozorom) bawi si? na serverze - wi?c to wyj?cie nie by?o by dobrym rozwi?zaniem...
Kolejn? i zarazem ostatni? spraw? jak? chce poruszy? jest regulamin, kt?rego nikt nowy wchodz?cy pierwszy czy nawet nasty raz z rz?du nie skusi si? przeczyta?.
Dzi? by?em ?wiadkiem "opierdalania" kolesia, kt?ry nie przeczyta? regulaminu...
cyt. "KU<cenzura>WA ILE RAZY MAM POWTARZA? ?EBY?CIE NIE GRALI NINJ?!?!?!"
[moja my?l - jak mi?o, ?e kto? nareszcie ich OPIERDOLI?, BO KU<cenzura>WA ILE RAZY MO?NA WEJ?? NA SERWER I NIE ZAUWA?Y? DU?YCH, BIA?YCH LITEREK PO LEWEJ, G?RNEJ STRONIE EKRANU?!!??!]
Zmierzam do tego by np. Regulamin by? wy?wietlanym w kolorze CZERWONYM, oraz by po jego przeczytaniu by?a opcja akceptacji.
Widzia?em to na innych serverach - dzia?a pi?knie i przy okazji administracja oszcz?dzi nerw?w.
PS Czemu czerwony? Bo jest najbardziej zauwa?alnym kolorem :)
----------------------------------
Prosz? o jakie? wypowiedzi, ze strony innych u?ytkownik?w forum, bo ostatnio tylko Jertih nie ba? si? napisa? postu :)
cyt. "KU<cenzura>WA ILE RAZY MAM POWTARZA? ?EBY?CIE NIE GRALI NINJ?!?!?!"
[moja my?l - jak mi?o, ?e kto? nareszcie ich OPIERDOLI?, BO KU<cenzura>WA ILE RAZY MO?NA WEJ?? NA SERWER I NIE ZAUWA?Y? DU?YCH, BIA?YCH LITEREK PO LEWEJ, G?RNEJ STRONIE EKRANU?!!??!]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum