Autor |
Wiadomość |
WrambaKSG

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:15 Skarga na B@aryla
|
|
|
Tw?j nick w grze: ^^Luq^^
Na kogo sk?adasz skarg?: B@RyLa
Pow?d ban i zabijanie za nic
HERCUS (RADIO): Fire in the hole!
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez B@RyLa
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Wypierdalaj'
[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31681828'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.10.45.140'
Kicked : You are BANNED. Check you
Da? mi bana za to ?e mia?em nick ^^Luq^^|B@ryla admin dzieciak a da?em go za to poniewa? w 2 rundzie zakupi?em awp a on nie maj?c pieni?dzy zabi? mnie zabra? awp po czym zabija? mnie nie daj?c wyj?? z respa a potem da? mi bana .Zale?y mi na grze na tym servie wi?c si? odwo?uje: |
Ostatnio zmieniony przez WrambaKSG 2012-02-08, 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Roggaty

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:20
|
|
|
Powinni?cie temu adminowi przykr?ci? wi?ksz? ?rubk?, granie na serwerze z kim? kto nie jest zr?wnowa?ony a mo?e nam zaszkodzi? nie jest fajne. To co napisa? WrambaKSG jest szczer? prawd?, mam nadziej?, ?e wyci?gniecie jakie? wnioski i PRZYNAJMNIEJ odbierzecie mu admina na czas a? zm?drzeje. |
|
|
|
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
Wiek: 39 Dołączył: 02 Kwi 2010 Posty: 36 Postawił 1 piw(a) Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:27
|
|
|
Nie jestem dzieckiem ,nawet nie wiesz ile mam lat ,a g?upoty wypisujesz ,ban s?uszny teraz czekaj a? sam zjedzie!
Kod: | Twoja wypowied? sugeruj? na to ?e masz max 16 lat.Wi?c kto tu jest dzieciak. |
To ?e ci? slayowa?em to by? pow?d ten nick.Pisa?em ci zmie? nick.
Admina nie mo?na obra?a? od tego masz forum ?eby na niego napisa? skarg? ,a nie dawa? taki g?upi nick obra?aj?cy wiek osoby kt?ry si? nie zgadza z tym co dana osoba twierdzi.
Naucz si? tego ?e nie mo?na takich g?upot pisa? ,wiek ci? nie usprawiedliwia. |
|
 |
WrambaKSG

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:35
|
|
|
Wybacz ale to nie ja Ci zabijam tylko za to ?e kto? ma awp na ktore mi brakuje pieni?dzy .W tym momencie zachowa?e? sie jak dzieciak .Nie wiem ile masz lat ale o wieku chyba ?wiadczy zachowanie a nie to czy masz w?osy na klacie czy nie.
I po co ten ban na tydzie???? |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Roggaty |
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:48
|
|
|
Kod: | nie to czy masz w?osy na klacie czy nie |
hahahaha OMG!
Ban na tydzie? po to by ci? nauczy? szacunku i kultury |
|
|
|
|
 |
WrambaKSG

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 15:55
|
|
|
Widzisz i tym si? r??nimy ty ca?y czas mnie wy?miewasz a ja pr?buje wyja?ni? ale niestety...Nic by si? nie sta?o gdyby? mnie nie zabi? jak sta?em z tym awp powiedz za co? a o kulturze wiem i to wiele zdziwi? by? si?:) |
|
|
|
 |
Roggaty

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 16:02
|
|
|
Po co komu? szacunek do cz?owieka kt?ry ma si? za nie wiadomo kogo?
Cz?owieku! Gdyby? skoczy? z poziomu swojego ego na poziom IQ to by? si? po?ama?...
Mo?e masz te 26 lat ale mentalno?? odziedziczy?e? prawdopodobnie po naszych przodkach ma?po podobnych. Un-ban si? nale?y! |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): WrambaKSG |
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 16:19
|
|
|
Roggaty skocz do mi?snego po m?zg.
XD |
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2012-02-08, 16:23
|
|
|
Ciekawa sprawa, od kiedy nazywanie kogo? dzieciakiem jest obelg?? Jak kto? tak m?wi, to raczej nie ma na my?li wieku, tylko podsumowuje wyj?tkowo dziecinne zachowanie.
Zreszt?, nawet je?li poczu?e? si? ura?ony, to nie daje si? bana za obraz? nawet na jeden dzie?, a co dopiero ca?y tydzie?.
B@Ry?a napisał/a: | Ban na tydzie? po to by ci? nauczy? szacunku i kultury |
Kultury b?dzie uczy? cz?owiek, kt?ry o kulturze nie ma zielonego poj?cia? Chcesz szacunku, jednocze?nie nie okazuj?c go innym?
Roggaty ma racj?, niekt?rym adminom przyda?oby si? skr?ci? smycz, bo nie potrafi? panowa? nad emocjami. A do tego maj? zbyt wysokie mniemanie o sobie. Admin ma pilnowa? porz?dku, a nie wywy?sza? si? nad zwyk?ymi graczami.
EDIT:
B@Ry?a napisał/a: | Roggaty skocz do mi?snego po m?zg.
XD |
Taak, jeste? bardzo dojrza?ym cz?owiekiem. Prezentujesz swoimi wyrafinowanymi wypowiedziami niezwykle wysoki poziom intelektualny. |
|
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-08, 16:41
|
|
|
WrambaKSG napisał/a: | [AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez B@RyLa
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Wypierdalaj'
[AMXBANS] Czas: '1 tydzien'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31681828'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.10.45.140'
Kicked : You are BANNED. Check you |
Admin ma dawa? wz?r, co do skargi niech zajmie si? ni? Jertih bo to jego serwer i jego kolega. Dziwi mnie to ?e B@RyLa masz w?asn? sie? i tam te? dajesz taki wz?r? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
|
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 17:47
|
|
|
Ban jest s?uszny i niech to h@ serwera rozwa?y.
U mnie na forum dzieci trzymam kr?tko hehe......
Admin pilnuje porz?dku ,gracze maj? si? go s?ucha?.
Zmiana nicku to zmiana nicku.
Co do banu d?ugi czas racja ,ale gracz przemy?li to co zrobi? i nast?pnym razem nie b?dzie zmienia? nicku by nie prowokowa? admina !
Jak napisa?em takie sprawy zg?asza si? na forum ,a nie zmienia nick by dopiec adminowi. |
Ostatnio zmieniony przez B@Ry?a 2012-02-08, 17:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
WrambaKSG

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 17:51
|
|
|
uwa?aj na s?owa szczyl hahah(zmiana posta nic nie da) prosz? Cie ty si? zachowa?e? jak szczyl zabieraj?c mi awp przez slaya prosze Cie kogo ty pr?bujesz oszuka? to by?a prowokacja z twojej strony a wi?c wypraszam sobie wmawianie i? to moja wina |
Ostatnio zmieniony przez WrambaKSG 2012-02-08, 18:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Roggaty

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 17:52
|
|
|
B@Ry?a napisał/a: | Nie b?dzie mi jaki? szczyl zmienia? nick na taki jak mia?.Taki co? mnie denerwuj? dlatego spotka?a go kara odpowiednia !
Ban jest s?uszny i niech to h@ serwera rozwa?y.
U mnie na forum dzieci trzymam kr?tko hehe.......... |
"hehe" Je?eli uwa?asz go za dziecko to twoja sprawa ale wed?ug mnie jak nawi?zujesz ci?gle do bycia dzieckiem PRAWDOPODOBNIE co? w tobie z dziecka zosta?o(mam na my?li przyrodzenie) Ale nie martw si?! Ludzie z ma?ymi cz?onkami te? mog? ?y?!
?ARTOWA?EM "hehe" id? skocz z mostu i nie graj :) |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
WrambaKSG

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 17:58
|
|
|
ksywa nie wskazywa?a na obraz?!! A poza tym to on mnie obrazi? pisz?c w powodzie Wyp...
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-10, 21:55 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|