Autor |
Wiadomość |
amator

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-31, 21:59 Nierozsadne dzia?anie admina HetmaN UBAN
|
|
|
Witam
prosz? o informacj? gdzie si? zapisuj? screeny wykonywane przez admina podczas gry. Zosta?em bezpodstawnie zbanowany przez HetmaN-a (zreszt? jak widz? tego samego dnia nie tylko mnie to spotka?o ale wielu innych, sta?ych, graczy r?wnie?) i chcia?bym udowodni? ?e jego dzia?anie by?o zbyt pochopne.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez amator 2012-01-31, 22:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-31, 22:00
|
|
|
Screeny znajduj? si? w folderze cstrike lub cstrkie_polish . |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
amator

Informacje
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-01, 18:32
|
|
|
Moim zdaniem to jest grafika Software, na serwerze jak grali?my mia?em perka niewidk? i gdzie bym si? nie schowa? to zawsze mnie zabija?e? , niech si? inni gracze wypowiedz? czy na screenach to jest grafika Software. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
amator

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 18:59
|
|
|
Jak mi jeszcze napiszesz co masz na my?li pisz?c grafika Softwerowa to b?d? wdzi?czny za t? informacj?. Wkurza mnie to, ?e kiedy w ko?cu zacz??o mi si? dobrze gra?, to kto? mnie bezmy?lnie banuje. |
|
|
|
 |
CiemnaStrefa

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 19:07
|
|
|
Witam.
To Jest Grafika Software. Ale Jest Wi?cej Graczy Na Cod Z Taka Grafika.
Pozdrawiam.
?egnam. |
|
|
|
 |
amator

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 19:15
|
|
|
A dowiem si? o co chodzi z grafik? softwerow? w tej grze? |
|
|
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-01, 19:38
|
|
|
W CS'ie wyr??niamy 3 rodzaje grafiki. Jedn? z nich jest grafika Software.
Charakteryzuje si? ona tym, ?e postacie ( nawet z itemami na niewidoczno?? ) s? lepiej, charakterystycznej widziane. Np. ninja na DiabloModzie.
Zmie? grafik? na OpenGL w ustawieniach
Pozdrawiam
AsS
P.S.
Je?li napisa?em co? ?le, prosz? mnie poprawi? :) |
|
 |
amator

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 19:54
|
|
|
Dzi?ki za informacj?.
Sprawdzi?em u siebie i rzeczywi?cie taki rodzaj grafiki mam ustawiony w opcjach ale w zwi?zku z tym mam nast?puj?ce pytania:
1. Skoro grafika softwerowa jest domy?lnym ustawieniem gry (zainstalowa?em j? i nic nie zmienia?em), to dlaczego za domy?lne ustawienia mam by? banowany?
2. Gdzie w regulaminie serwera jest informacja o tym, ?e za taki rodzaj grafiki nale?y si? ban?
3. Dlaczego inni u?ytkownicy (jak twierdzi m?j przedm?wca) graj? z tak? grafik? i banowani nie s??
4. Pomijaj?c odpowiedzi na powy?sze pytania, dlaczego za nie?wiadome "szkodliwe" dzia?anie jest ban, a inni oszu?ci, kt?rzy jawnie oszukuj?, s? bezkarni.
Reasumuj?c uwa?am, ?e ban powinien zosta? usuni?ty bo je?li nawet robi?em co? niezgodnego z zasadami, to by?o to dzia?anie pozbawione znamion premedytacji. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-01, 20:00
|
|
|
amator dobra zlituje si? nad tob?, je?eli nie zmienisz grafiki na OpenGl nie dostaniesz unbana. Je?li jeszcze raz zobacz? ?e grasz na grafice Software nie dostaniesz nigdy unbana. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
amator

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 20:21
|
|
|
HetmaN nie licz? na ?adn? Twoj? lito?? (i nigdy o ni? nie prosi?em) tylko rozs?dek. Skoro niedozwolone jest domy?lne (czyli pewnie zalecane przez tw?rc?w tej gry) ustawienie to powinno by? to jasno zaznaczone i to w takim miejscu aby ka?dy gracz kt?ry chce tylko pogra? od czasu do czasu o tym wiedzia?.
Grafik? zmieni?em. |
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-01, 21:18
|
|
|
Ta grafika jest zabroniona tylko na serwerach typu Cod czy Diablo, na 4fun czy na ffa mo?na z Software gra?, unban.
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-01, 21:18 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|