Co s?dzicie o tej propozycji? |
Jestem za |
|
57% |
[ 4 ] |
Jestem na nie |
|
42% |
[ 3 ] |
Nie mam zdania |
|
0% |
[ 0 ] |
Jestem na tak ale nie wszystkie propozycje mi si? podobaj? |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 7 |
Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-10-30, 21:16 Ankieta odno?nie admin?w
|
|
|
Witam chc? pozna? wasze zdanie odno?nie mojej propozycji ,a mianowicie ca?kowite zresetowanie admin?w oraz je?eli kto? by zakupi? admina 1 stycznia za???my to si? ko?czy na pocz?tku lutego ; je?eli zakupi kto? admina 15 stycznia to te? si? ko?czy na pocz?tku lutego po prostu taka segregacja by?a by lepsza zaczyna robi? si? zamieszanie jak ka?dy ma inny termin ; ,a tak by?o by wiadomo do kiedy admin jest...rozpoczyna si? nowy miesi?c to zapocz?tkowuje era nowego sk?adu admin?w w sieci czyli najlepiej po prostu zakupi? admina na pocz?tku miesi?ca aby na tym dobrze wyj??.
Mo?na r?wnie? doda? tak ?e:
Admin mi?dzy 1-15 dniami miesi?ca koszt 20z? sms do ko?ca miesi?ca. (czyli admin 30dni oko?o zale?y od miesi?ca)
Admin mi?dzy 16-30 dniami miesi?ca koszt 10z? sms do ko?ca miesi?ca. (czyli admin 10-15 dni oko?o ponad po?ow? miesi?ca)
Admin na ka?dym serwerze od pocz?tku do ko?ca miesi?ca nie wa?ne w jakim okresie si? zakupi zawsze jest do ko?ca danego miesi?ca 2 sms'y po 30z? lub przelew 45z?.
Wp?ywanie funduszy w jednakowym czasie prawie,, u?atwi?o by nam op?aty za serwery oraz zarz?dzanie adminami. |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-04-03, 11:11 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Miszcz |
|
Z pozdrowieniami, Zespół Cs-Zaborze.pl. |