Autor |
Wiadomość |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-03, 17:23 Podanie by ShifT.
|
|
|
Cze?? ,wi?c tak niedawno z?o?y?em podanie o admina lecz zosta?o ono odrzucone. Po pierwszym podaniu zrozumia?em,?e za ma?o gram , us?ysza?em nawet od Handriela w podaniu ?e jestem niemi?y, spr?bowa?em to poprawi? . Dzi? w og?oszeniach widz?c wolne miejsca na admina COD pomy?la?em , spr?buje .
Imi?: Bartek
Nick w grze: ShifT.
Steam/NonSteam: Steam
Znajomo?? AMXX: 8/10
Do?wiadczenie w byciu adminem: Jest. Mia?em admina ju? na serwerach tej sieci typu DR, Surf , PB i jeszcze par?.
Ile grasz dziennie na serwerze: Staram si? jak najwi?cej , ale czasami nie mog? gra? bo obok w pokoju siedz? na komputerze i mam potworne pingi . ?rednio tak po 2-3h .
Dlaczego w?a?nie ty?: Graj?c na serwerze przebijam si? przez paru cziter?w dziennie , graczy wchodz?cych co chwila na aktywnym (typu Kuba1997: Denerwuj?cy gracz , dzi? z rana gra? na AIMIE i WH) , podszywki i du?o du?o wi?cej . My?l? ,?e mog? temu zapobiec i pom?c adminom typu " ;D " "Every" " SxxxE " itp. S? tak?e gracze kt?rzy czasem przekln? ale ja im wybaczam,s?dz? ?e ka?demu mo?e si? zdarzy? jak go zabij? albo straci jaki? dobry item .
Kontakt GG: 2038349 |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-03, 17:28
|
|
|
Shift i widzisz , jest wszystko mozliwe , jak to przeczytalem to poprostu nie mozna tego ujac "Zaje.." ;)
Grasz czesto , "juz " poprawiles sie :P z tym byciem nie milym ^.^
moglbym wiecej o tobie napisac. ale co tu wiecej.
Dobrze ze wiesz o graczu Kuba1997:) czyli to o czyms swiadczy ze pamietasz kto ma aktywne itp.
Ja bym ci dal darmowego, ale to nie odemnie zalezy .
Nie wiem czy Xel zrobil juz "przesiew" adminow.
Jestem Na WIELKIE TAK!! |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
tom9012

Informacje
Wiek: 34 Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 24 Piwa: 2/2 Skąd: Okolice kalisza
|
Wysłany: 2012-01-03, 17:59
|
|
|
Kilka razy ju? widzia?em tego gracza na serwerze. Jest mi?y i Przyjazny dla innych.
Jestem na TAK :) |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
|