A wi?c taka akcja gram sobi? na serwerze [AIM/AWP] Zaborze
Wszystko ok fajnie si? gra admin oZ by? na specta nikt nie zwraca? na niego uwagi, lecz nagle napisa? "dobrze, grajcie ja z/w" Ja napisa?em "a kogo to obchodzi" a on "norules do mnie to by?o" a Ja "tak" a on da? mi bana na 5 min.
Wiem pomy?licie sobi? na 5 minut omg koszmar no naprawd? bardzo du?o lecz co to ja nie mam kultury.?
Przyczyna bana 'Zasiegnij kultury i wroc' Ja jak s?dze mam kultru? ale co napisa?em a kogo to obchodzi bo nikogo to nie interesowa?o tak s?dze a on mi tu bana.
No OMG ogarnijcie go.
Tak samo mojego kolege z klanu mo?e znacie <S> | Are You Ready!? zosta? zbanowany perm i mia? wrzuci? SS na forum na aim\awp wrzuci? i Psycho unban a ten oZ dalej banowa? a nawet na forum nie wchodzi? nic nie sprawdzi?.
I tak trzy razy psycho musia? go odbanowywa? je?eli chcecie takich admin?w to Pozdro.
Jestem za tym aby Odebra? mu admina! Lub Zawiesi?
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez *oZ*.
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Zasiegnij kultury i wroc.'
[AMXBANS] Czas: '5 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.9.221.208'
[AMXBANS] =======================================
Wchodzilem na CS-ZABORZE.PL
''OMG'' - dziecko neo.
Ogarnij sie i pomy?l ze admin to troche wiecej niz player i wymaga wiecej szaczunku.
Na AIM/AWP gra zawsze bardzo duzo cziterow, nie raz pewnie gralem i ktos czitowal. Jestem bardzo wyczulony na cziterow, i staram sie ogarnac server.
Lecz tacy jak ty mi nie pomagaja.
Close.
za reklame innych for poleci perm na forum jak jeszcze raz zareklamujesz... [Jertih]
Ostatnio zmieniony przez Jertih 2010-10-11, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum