Autor |
Wiadomość |
GeKKoN
Hitsugaya ;)

Informacje
Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 36 Skąd: Bygoszcz
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-28, 15:02
|
|
|
Dla mnie sie podoba...:D
Jak na pocz?tkuj?cego to Gitez...xDD |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-28, 15:14
|
|
|
No tak jak @up
Sam robi?e? t?o i wgl. czy google ? Tylko prosz? o szczero?? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
GeKKoN
Hitsugaya ;)

Informacje
Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 36 Skąd: Bygoszcz
|
Wysłany: 2011-07-28, 15:17
|
|
|
Na serio sam robilem, jak cos to robie gimpem 2.6 |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-07-28, 15:31
|
|
|
Yyy dobra, to ja najpierw ocenie z mojego punktu widzenia a potem ci cos powiem, tylko nie zrazaj sie tym co napisze, jesli o grafike chodzi to jestem zawsze szczery.
Sygny sa jak dla mnie do dupy. Zakladajac ze mnie nie oszukujesz i robisz od paru dni to nie jest najgorzej. Nie wiem czy z tuta robiles czy sam czarowales, bo juz nie pamietam jakie byly a tez nie wiem czy jakies doszly, ale moja pierwsza sygna byla z tuta wiec w miare do wytrzymania byla, chociaz jak teraz se na nia patrze to mi sie zygac chce.
Gimp 2.6 tego samego uzywala za moich czasow 3/4 grafikow w tej sieci. Render(jezeli wiesz co to) jest uzyty jednoczesnie jako C4D(jezeli wiesz co to ;dd)C4D nie powinien(zazwyczaj nie powinien roznie to bywa ale to juz sam musisz zauwazyc podczas robienie, bo nie chce ci nazucac mojego stylu) nachodzic na rendera bo to brzydko wyglada. Nie wiem czy chciales zeby postac byla malo widoczna ale to wyglada wg mnie bardzo brzydko. Sa graficy ktorzy leca na napis, ale kazdy dobry grafik ci powie ze postac powinna byc najbardziej widoczna a napis malo widoczny, zeby nie odciagac uwagi od postaci ktora jest z reguly render. Jezeli chcialbys linki do tutow porady czy cos to pisz na pw albo nawet i tutaj.(Wole jednak pw bo mnie mody zaczna zaraz karac za offtop) |
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-07-29, 17:56
|
|
|
Fajna, jak chcesz to zr?b mi spray logo :)
Napisz na PW jak chcesz to napisze ci dok?adne wymiary |
|
|
|
 |
GaY.
I'm TroO ;)

Informacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 904 Piwa: 15/9 Skąd: si? bior? hetero ??
|
|
|
|
 |
|