Autor |
Wiadomość |
DarkDevil
DarkDevil

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-18, 17:19 UnBan Dark Devil
|
|
|
Nick: DarkDevil
Przyczyna bana : Dosta?em bana za to ze ja to Sprytny12 a ta sprawa dawno si? ju? wyja?ni?a ka?dy wiedzia? ze ja to Sprytny pisa?em wtedy post o un ban i jaki? admin da? mi unban *(nie pami?tam jaka nazwa dawno to by?o)* napisa? ze mi daruj? i CrEaTiVe da? mi bana a ju? mia?em unban za tamto
Dlaczego zas?ugujesz na unban : Bo ta sprawa by?a ju? dawno ju? dawno napisa?em post o tym o unbana za tamto i dlatego zas?uguje na unbana
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : Nic bo ten ban jest nie s?uszny . |
_________________ D a R k D e V i L |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-18, 17:25
|
|
|
Jestes pewien ze miales taki nick ustawiony "DarkDevil" , poniewaz nie ma cie w bazie amx. |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-07-18, 17:55
|
|
|
Chlopcze ogarnij sie. Dzisiaj dawalem ci z 5 razy perma bo ciagle sobie wchodziles na aktywnym. Wez pomysl 3 razy zanim napiszesz cos na forum.
@Edit.
Powinienes miec bana rowniez na forum poniewaz masz 2 konta a nie mozna miec ;] |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-18, 17:58
|
|
|
DarkDevil napisał/a: | Nick: DarkDevil |
Creative jestes pewien ze wchodzil na tym nicku :) , jezeli nie to mogles chociaz skopiowac ip , lub steam , ulatwilo by mi to rozwiazanie tego sporu...
EDIT.
A wiec tak , posprawdzalem jeszcze troche w amx bans i udalo mi sie znalesc ten nick , gracz juz dostal ub , nie powinien wchodzic na aktwynym ,ale ban byl rownierz nie sluszny.
Nastepnym razem jezeli dostaniesz nie slusznego bana nie wchodz na aktwynym tylko odrazu pisz na forum :)
A ty Creative patrz na forum, dales mu bana bez powodu , skoro sprawa byla juz rozwiazana...
co do bana na forum , prawdopodonie nie wiedzailes , napisz mi na PW , ktore konto ma byc zbanowane , i dostajesz 2 warny na konto ktore nie bedzie zbanowane ;)
zamykam
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-18, 14:17 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Hladysz |