KANpl upewnij sie ze ktos ma czity, a nie banujesz bo komu? kto gra gorzej od ciebie uda?io sie zabic cie strza?em w g?owe.
Jertich zr?b co? z tym adminem, poniewa? nie wie on jak sprawuje si? obowi?zki admina.
podobno admini powinni byc przyk?adem dla graczy,natomiast KANpl np: expi podk?adaniem bomby(gdy jest w tero on podk?ada a w tym czasie ct stoi obok i sie patrzy, p??niej ct rozbraja, a on nic mu nie robi)
s?ysza?em ?e za takie co? jest ban, niestety nie wiem jak sie robi ssy wiec jest to skarga bez bez dowod?w.
ja w ci?gu 3 miesi?cy mia?em 5 razy ssy robione. a admini dalej mi je robi? i mnie banuj?, a gram bardzo cienko. nie denerwowa? by? si? ak by? tak mia?? zreszt? pare os?b m?wi?o ?eby mnie nie banowa? bo nic nie mam. raz trafi?em admina w g?owe i od razu ban? moim zdaniem jak admin kogo? podejrzewa o czity to powinien go chwile poobserwowa?, a nie od razu dawac bana. a jak juz da? to powinien zajrzec na forum i jak ssy s? czyste powinien dac unbana. banowac to jest ??two, ale wj?? na forum i da? unbana to jest juz ci??ko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum