Autor |
Wiadomość |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-12, 11:56 Podanie DawCioSa
|
|
|
Nick*: DawCioS
Imi?*: Konrad :d
Wiek (minimum 15 lat): 95 rocznik i juz od 2 tygodni 15 :D
GG*: 23119423
Czy Posiadasz 35 post?w* : Tak.biore udzial w wiekszosci sprawach (nie spam)
Ile grasz w cs*: zaczolem jak kolega bez neta na cs 1.5 xd to nie wiem jak mowilem kiedys kolo 5 lat
By?e? kiedy? adminem*: jak widac po kolorze niku to tak a jak nie widac mam wlasnego serva wiec umiem byc ;d
Znasz kogo? z naszego Teamu*: wszystkich. oprucz lola
Dlaczego my?: hmm jak nie jestem na dworzu z kumplami jestem na cs ;d dobrze sie dogaduje z ludzi... amx znam na pamiec itp .
Twoje zainteresowania: gram w pilke nozna .slucham muzyki troche roku troche rapu jak kto woli
Wys?a?e? ju? sms'? w tej chwili nie mam duzo pieniedzy bo kupilem sobie fajny nozyk skladany za 250 zl ale w banku mam jeszcze z 5 zl 10
no to chyba tyle . ;d |
|
|
|
 |
Prostowbanie
cos

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 11:58
|
|
|
byl swietnym adminem na diablo mysle ze na 4fun bedzie podobnie |
|
|
|
 |
DeMo

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 87 Skąd: Z Zaborza xd
|
Wysłany: 2010-09-12, 12:34
|
|
|
Na NIE na serwerze ma?o os?b Ci? lubi. |
_________________ Najlepsza Sie? Serwer?w ZOBACZ!
 |
Ostatnio zmieniony przez DeMo 2010-09-12, 12:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-12, 12:40
|
|
|
nie b?de sie z toba klucil . ze tobie nie wyszlo :) co ty masz do mnie ? nie pisz juz na moim temacie |
Ostatnio zmieniony przez DawCioS 2010-09-12, 12:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DeMo

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 87 Skąd: Z Zaborza xd
|
|
|
|
 |
czarek0703
Yogi

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 26 Cze 2010 Posty: 176 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:04
|
|
|
Jestem na Tak dobry by? na Diablo na 4FUN b?dzie napewno tak samo jak ju? pisa? kolega wy?ej. Admin nie musi by? lubiany przez graczy wa?ne jest to aby dobrze za??dza? t? posad?. TAK |
|
 |
Made_of_Hate
Damian

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:16
|
|
|
za czolem to chyba jest musk ;p
m?wisz ?e masz 5-10 z? w banku.Wykorzystaj je m?drze.
http://allegro.pl/szkolny...1216508532.html
?wietna inwestycja dla kogo? takiego jak ty
Demo "ma?o os?b na serwie CI? "lubi to zbyt delikatnie powiedziane.Ju? par?na?cie os?b z niecierpliwo?ci? wyczekuje dissa,prawdopodobnie dzi? b?dzie gotowy
Ludzie ci? nienawidz? i pluj? ci w mord?.Kilku(np ja i mahho) do tego stopnia ?e chcieli?my zrobi? jaki? oklep(min ja mahho i par? innych) i to nie w csie ;d(ten no?yk to na nas?Z?ama?bym ci go razem z twoj? w?t?? r?k?,zreszt? tak szczerze powiedziawszy to strata kasy ja jak potrzebowa?em to poz?acany kastet za 2 dychy kupi?em ;x).
Wi?c co tu du?o m?wi?.Wypierdalaj.To ?e jeste? najlepszym przyjacielem Jertiha nie oznacza ?e b?dziesz lubiany.Na szacunek trzeba sobie zas?u?y?.
Over and Out-nie dyskutuje w tym temacie jak b?dzie temat z dissem to tam b?dziesz m?g? wylewa? swoje ?ale |
_________________ Nick w grze: WCM(dla niezorientowanych-W Ch^ju mam [To]-polecam kawa?ek S?onia-WCM2/WCIM) ,dawniej tak?e jade z wami jak hitler z zydami
pozdro dla uczciwych graczy,je8a? odpalonych,10letnich ns?w |
|
|
|
 |
oldisekk

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:21
|
|
|
Demo Wejs sie jednym s?owem od niego **********. Moim zdaniem By? dobrym admem reszta admin?w go nie Lubi Bo kur... Pobija? ich w 100% By? najlepszym admem na Diablo Modzie i mys?? ?e te? da Sobie Rade na 4Fun !!!
Jestem Na Wielkie Tak !!!!!
A ty DeMo Mu zazdro?cisz Wiec sie od niego ********* |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:25
|
|
|
chyba cie pojebalo hitler tlusta szmato nie przeklinam jestem kulturalny jestes grubym konfidetem a twoj jedyny tibijski przyjaciel mahho juz nie gra wiec idz do lodoweczki i rob to co umiesz najlepiej . a potem do mnie pod stol. a i jeszcze jedno to juz bylo smieszne :"D Made_of_Hate napisał/a: | Ju? par?na?cie os?b z niecierpliwo?ci? wyczekuje dissa,prawdopodobnie dzi? b?dzie gotowy | hahah a potem ja i mahho mahho nie gra a ty jestes gruby czyli nikt chodziaz ciebie mozna by policzyc za 8 :) |
|
|
|
 |
Made_of_Hate
Damian

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:35
|
|
|
chodziaz to jest korzeniowski -,-(tj przez rz ale ty nawet nie wiesz co to poprawna ortografia wi?c i tak tob? gardz? i tak)
Gruby to ty masz ryj jak ci murzyni pakuj? kutasa do mordy i sklej ju? mord? bo my?lisz ?e jak jeste? 40kilowym wymoczkiem to mo?esz kogo? wa??cego 20kg wi?cej za grubego uwa?a?
e1/by? wiedzia? co to jest konfident to by by?o ciekawie
e2/ nie jestem zoofilem ?ebym ci laske robi? psie |
_________________ Nick w grze: WCM(dla niezorientowanych-W Ch^ju mam [To]-polecam kawa?ek S?onia-WCM2/WCIM) ,dawniej tak?e jade z wami jak hitler z zydami
pozdro dla uczciwych graczy,je8a? odpalonych,10letnich ns?w |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:46
|
|
|
juz nie zmyslaj sobie waze 59 kg jak cos grubasku i juz nie spamuj mi na temacie |
|
|
|
 |
.:HeadShoteR:.

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 13:58
|
|
|
Jestem na TAK ma swojego serwa ogarnia na nim itp. No i oczywi?cie ogarnia w grze oczywi?cie ?e TAK! |
|
|
|
 |
Mizolek

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 146 Postawił 2 piw(a) Skąd: S?ubice
|
Wysłany: 2010-09-12, 14:28
|
|
|
ORTOGRAFFFFIA ;P
Popieram DeMo, nikt ci? nie lubi :)
@Made_of_Hate
Ja zrobi? dissa, ch?tnie :P
@czarek
A co z tym, ?e mnie kicka bez powodu? No w?a?nie...
@ DawCios
Mama ci chyba pisze posty xD
TAK PSYCHO MAM SYNDROM WIEKU, a mam od "16" latk?w lepsz? ortografi? (nie chodzi mi o stylistyk?, tylko o to ?e jestem oczytany, a mam 3 z polaka :\) |
|
|
|
 |
DawCioS [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-12, 14:51
|
|
|
Miziolek ryj dzieciaku ty masz 11 lat i ciebie banowali jak byles adminem ahhahaahahah |
|
|
|
 |
JunioR
A kysz !!!

Informacje
|
Wysłany: 2010-09-12, 15:05
|
|
|
Ja jestem na TAK. Lubi? go, dobrze gra i nie wiem hitler czemu si? tak na niego uwzi??e?. Jestem pewny, ?e na 4Fun b?dzie dobrym adminem.
POZDRO
|
_________________ SZANUJ SKILLA SWEGO, MOG?E? MIE? GORSZEGO !!! |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-04-03, 11:43 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|