Wysłany: 2010-12-10, 19:07 Skarga Polo jest bez podstawy
Da?em bana dw?m graczom Polo 2pl i Mariusz najpierw da?em dla polo przyczyna jak widzisz na moich ss aima to pisz do jertiha i si? ogarnij Poniewaz :
-gada? ciagl? ze nie ogarniam i ze nie banuje aima (t?umaczy?em mu ze jak niema klasy to bana nie da a on swoje )
-Gada daj reset a nie ma lvl
-wyzywa mnie ze mam aima i ze to ja mam straci? adma
-zawsze co? do mnie ma
i dla MARIUSZA za aima i obu dosta?o bana pow?d aim od razu m?wi? za co ban i FesioreK mo?e potwierdzi? ze czasami jak si? daje bana to daje taki sam pow?d all
A ban mu sie nale?y bo ju? mi nerwy puszczaj? zawsze mnie wyzywa !!!!
[ Dodano: 2010-12-10, 19:14 ]
A i jeszcze 1 polo ogar sie bo wbi?e? top 1 i my?lisz ?e jeste? najlepszy na serwie > ? a jak mam aima to jertih wbij i zobacz jak gram !!!!!
_________________ Powy?szy post wyra?a moj? opinie jedynie w dniu dzisiejszym. Nie mo?e on s?u?y? przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani w ?adnym innym nast?puj?cym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo do zmiany pogl?d?w bez podania przyczyny!
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-12-10, 19:19
zbanowa?e? go za aima ; ,a go nie mia? decyzja moja s?uszna nie zak?adaj nowych temat?w poniewa? to nie ma sensu zamykam ten temat // kolejne b?d? karane warnem je?eli wr?ci kto? do tej sytuacji jak ci? wyzywa to daj bana za obraz? admina na par? minut i tyle .
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum