Wysłany: 2010-12-03, 11:17 Skarga na admina Kto Tam ?
Wpis z konsoli!: [AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Kto Tam ?!
[AMXBANS] You have 57 minut i 30 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Twoj Koszmar : ] - { Pg } -
[AMXBANS] Reason : ' t2 '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.25.236.193 '
[AMXBANS] ========================================
Mapa : surf_forestl30
O Kt?rej Godzinie : 11:07:26
Opis sytuacji!: By?em w klatce i sobie surfowalem i dolecialem do mario i pewien dzieciak "[P]uszki[N]" 10-12 lat mowi do Kto Tam ? ze jakis kole? "Ja" zabilem mnie na top2 i dosta?em bana
Dowody: [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Kto Tam ?!
[AMXBANS] You have 57 minut i 30 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Twoj Koszmar : ] - { Pg } -
i zawsze by?o tak ?e mo?na zabijac na "Top2"
Dopiska : Mnie zbanowa? za zabijanie na top2 ale tego dzieciaka "[P]uszki[N]" nie zbanowa? za mikrofon cho? musia? pozosta? w milczeniu bo mial 10-12 lat tak samo "Kto Tam ?" ma 10-13 lat a u?ywa mikrofonu cho? te? niepowienien
m?wi? wi?c prosze o zabranie mu w?adzy "Admina"
[ Dodano: 2010-12-03, 12:17 ]
No pozdro teraz jescze sobie wchodze i ten Kto Tam ? slucha sie tego kolesia
mo?na powiedziec ?e adminem ten caly puszkin jest mowi do Kto Tam ? ze ten robi to i zbanuj na tyle Teraz Nalegam o usuni?cie admian graczowi "Kto Tam ?"
Te? mam tak? pro?b?, bo ten dzieciak w og?le nie ogarnia praw admina, uzywa wylgarnych s??w na @@, gdy ktos mu powie "zbanuj xxx" to od razu banuje zamiast sprawdzic czy to jest prawda itd. mozna wymieniac do usranego rana...
Prosz? zaj?? si? tym adminem, wraz z adminem hs | Qqi - banuje rowniez bez powodu, nie ogranicza pisania na @@ (tak samo jak "Kto Tam?!" kazde slowo jest na @@) Prosz? to przemyslec. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum