Autor |
Wiadomość |
MacGyver

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-04, 14:34 Skarga na admina 'siema'
|
|
|
z tego co wiem admin nie moze wyzywac graczy, 'siema' wyzywa non stop przez mikrofon, daje kicki zupelnie bez powodu. dzisiaj gralem na mapce office i dostalem kicka za to ze ZABRALEM MU FRAGA?! to jakas patologia 5 miunt pozniej inny gracz dostal kicka za to ze RZUCIL FLESZA NA NIEGO?! takie dzieci nie powinny miec admina. Wiecie co z nim zrobic.! |
|
|
|
 |
siema

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-04, 14:43
|
|
|
NIe przeklinam przez mikro , ani nie wyzywam piszac. Kicka dostales za ping jako ostrzezenie , za drugim razem za ping jest 5 min ban [zapamietaj]. Nikogo nie kickam bez powodu , tym bardziej za flesza ... Bylo kilka graczy wtedy ktorzy moga potwierdzic , jak i r?wnie? mozna spytac innych adminow lub graczy z czolowki typu "zimsonXX" ze umiem uzywac admina i nie naduzywam go . a tutaj mam obrazek jak to ladnie szanowny gracz zaczyna klotnie ! Wtedy bylem tez swiadkiem jak MacGyver zaczal wyzywac gracza o nicku BAstek , |
|
|
|
 |
lemar

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-04, 18:24
|
|
|
nic takiego nie bylo nie banuje bez powodu to ogarniety admin pozdro =BOSS= |
|
|
|
 |
MacGyver

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-05, 17:05
|
|
|
was o zdanie nie pytalem. poza tym mozesz miec kolege co cie poprze na forum a bastek dobrze wiesz ze zaczal wyzywac od razu jak tylko wszedlem. sytuacja sie powtarza dzis gram na mapce dust wbija admin 'siema' i od razu mnie kickuje, potem banuje kogos chyba boski diego nic nie mial na pewno i jeszcze sie pyta czy ktos jeszcze chce bana?! no bez jaj i ty ogarniasz admina? nie naduzywasz go ? odkad napisalem skarge bedziesz mnie kickal z gry zawsze ? chce wypowiedzi jakiegos head adma nie ogorkow co zwerbowales sobie zeby posty nabili jaki to ty pro jestes |
|
|
|
 |
siema

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-05, 17:52
|
|
|
Nie kicklem cie dzisiaj i nie wymyslaj . pokaz ss z konsoli i wtedy mozesz miec pretensje a tak w ciemno to se mozna ... Diego dostal bana bo mi gracz pisali na gg zeby bo obejrzec i mial 11 do 0 to zrobilem ssy i dostal bana , i nie pytalem czy ktos jeszcze chce bana , tlko czy ktos jeszcze na czyms gra ! . Pozdro mlody . |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-12-05, 18:50
|
|
|
Brak dowod?w ;
Brak wzoru ;
Takich skarg nie rozpatrujemy aby skarga zosta?a przyj?ta nale?y mie? dowody inaczej temat l?duje w koszu ;
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|