Autor |
Wiadomość |
MisYogi

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 58 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2010-11-15, 19:23 Skarga na MrGrzyba ...
|
|
|
Mapa fy_pool_day dostaje item Kamien Zaskoczenia grajac zabojca wiec rasz na maxa .
Niekompetentny admin grzyb daje mi bana za he z respa nie sprawdzaj?c pewnie mojego itemu . Nie rozumiem tez powodu "bomba z respa" bo raczej nie da sie dorzuci? c4 z respa do respa a c4 wybucha tylko na bs'ie .
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Mr.grzybek
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Mis Yogi _ Bomba na respa'
[AMXBANS] Czas: '10 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:19672210'
[AMXBANS] Twoje IP: '91.206.64.82'
[AMXBANS] =======================================
Prosz? o odpowiednie spojrzenie na t? spraw? jak wy by?cie si? zdenerwowali na takiego cz?owieka i jakie? ostrze?enie czy co? ;) |
|
|
|
 |
antek11
antek12

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-15, 19:34
|
|
|
Ten cz?owiek podchodzi? na respa i zrzuca? bomb? [item kamie? zaskoczenia], Uwa?am ze Uprzyjemnienie graczom gry jest priorytetem, niekt?rzy gracze skar?yli si? na niego, uwa?am ze postopilem mo?e z lekka przesada daj?c mu Bana na 30 min. |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2010-11-15, 19:36
|
|
|
Prawdopodobnie, maj?c kamie? zaskoczenia, wbiega?e? na respa przeciwnej dru?yny i od razu go u?ywa?e?. Jest to celowe denerwowanie graczy (fragi z kamienia zaskoczenia nie licz? si? do ranku, a level chyba masz ju? do?? wysoki). Je?li tak to wygl?da?o, to ja te? bym da? ci bana. Wyobra? sobie, ?e pojawiasz si? na pocz?tku rundy, a tu nagle wybuch i ju? nie ?yjesz. |
|
|
|
 |
MisYogi

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-15, 20:04
|
|
|
Takie jest ?ycie . A sprawdzenie ze specta trudna rzecz ? |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2010-11-16, 13:18
|
|
|
MisYogi napisał/a: | dostaje item Kamien Zaskoczenia grajac zabojca wiec rasz na maxa . |
No w?a?nie, rash na maksa, wyobra? sobie ?e inna osoba ma kamie? zaskoczenia i post?puje w taki sam spos?b jak Ty, mog? si? za?o?y? ?e zapewne te? by? tak samo post?pi? jak Mr.Grzybek. |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
MisYogi

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-16, 19:22
|
|
|
Yyyy nie. |
|
|
|
 |
Matiizek
1 Dzien z CSem

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 19 Skąd: Be??yce
|
Wysłany: 2010-11-16, 20:34
|
|
|
Jak to m?wi? - "ka?dy orze jak mo?e"! Nie ma dok?adnego regulaminu opisuj?cego zasady serwera, na podstawie kt?rych przewinienia takie jak wy?ej opisane mog?y by by? karane (to samo tyczy si? nalotu, gry na mapach fy_... itp.). To ?e komu? si? zfarci?o i dosta? jeden z najbardziej po??danych item?w to (przynajmniej moim zdaniem) mo?e w pe?ni go wyko?ysta?... fy_pool_day jest moim zdaniem na tyle ma?? map? ?e du?ym funem jest wpadniecie na respa z kamieniem Powinno to mobilizowa? graj?cych z przeciwnej dru?yny do jak najszybszej ucieczki z respa, a nie ?mudnego wybierania broni kt?ra by?a by przydatna. To samo tyczy si? tego jak dostaniemy w ruletce RAMBO albo BOGA, czy BOMBE. Czasu jest ma?o wi?c gdzie najlatwiej znale?? przeciwnik?w? Oczywi?cie na ich respie! Wpadamy tam, robimy demolke, zgarniamy mase frag?w i cieszymy si? wygran? i gratulacjami koleg?w z dru?yny. Proste i zabawne (w ko?cu to serwer 4FUN a nie ?wiatowa liga). Nie ma przepis?w zabraniaj?cych tego typu proceder?w, jednak punkt pi?ty regulaminu jest nieub?agany i nale?y go przestrzega?! |
|
|
|
 |
Dyplom

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-16, 21:00
|
|
|
ja tak samo raszowa?em i ban na 1h mia?em :) |
_________________ http://gamepix.pl/doladuj.php?login=ten2010
Zbieram na serwy jesli ktos chce pom?c.
Mo?e wys?a? esa za dowolna kwote cennik w linku,a kod zwrotny przes?a? mi na pw lub wpisac samemu. Z g?ry Dzi?kuje |
|
|
|
 |
MisYogi

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-17, 14:32
|
|
|
No to to jest przesada ... |
|
|
|
 |
Chio

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 14 Lis 2010 Posty: 62 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 2010-11-19, 10:33
|
|
|
yogi ja cie lubie haha :D do grzybka nic nie mam przynajmniej jest spokojny jako admin cos tam dziala , ja bym Ci za to bana nie dal najwyzej slapa w tylek :D,wiesz troche mozna ale nie caly czas :P
|
_________________ www.myspace.com/damianchio <- zapraszam do sluchania i oceny moich kawalkow |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-02-19, 19:14 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Visti |
|
Z pozdrowieniami, Zespół Cs-Zaborze.pl. |