Wysłany: 2010-11-05, 22:32 Skarga na Admina mystiC
Wpis z konsoli!: http://img571.imageshack.us/img571/289/bane.jpg Mapa : de_train
O Kt?rej Godzinie : oko?o 21:40
Opis sytuacji!: Gra?em sobie jak to zwykle w CS'a i robi?em to co do mnie nale?y czyli "pokonywanie" druzyny przeciwnej(no i oczywiscie podkladanie/rozbrajanie paki b?dz hosty).Na poczatku mapy train uda?a mi sie bardzo fajnie runda :) po kt?rej zosta?em zbanowany :O Oskarzali mnie o aima choc nie udowodniono tego.
Dowody: Hmm, jak moge mie? dowody jak mi nawet SS'?w nie zrobiono? Mam tak? rade na przysz?o?? najpierw SS pozniej ban bo tak to nie ma jak sie wytlumaczyc. I co w takiej sytuacji zrobic :E
ej g-shan taka prawda bylem u kolegi powiedzialem mu ze tu jest fajny serwer wbilismy a tu pierwsza runde gral on powiem szczerze poszlo mu dobrze. az tu nagle admin mystiC zucal oskarzenia na ToM o niby jakies wspomagacze typu "aim, WH, SH" i po chwili dostal bana przykro mi aima mogl nie udowodnic ale jesli mowil ze ma WH to sie robi ss najpierw a pozniej ban wiec ja go tutaj nie rozumie czemu on tak postapil. A moze inni mowili ze ma niby cos i zeby dac mu bana i zeby skonczyla sie gadkla na ten temat to admin mystiC dal mu dla spokoju bana>?? moze tajk bylo co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum