Autor |
Wiadomość |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-12, 20:26 propo serwa 4funa ;d
|
|
|
tak wiec proponuje takie male zmiany ;d
mianowicie:
- czas mapy skrocic do 20 minut tak jak bylo dawniej.
- co do map awp usunac freez time do 0 ale zrobic to w cvarach mapy, zeby np. na dd2 byl freez time a na indi nie, wiecie o co kaman ;d
- wywalanie za ping, zmniejszenie tego limitu z bodajze z 120 na jakies 75-80, czemu? odgroma wchodzi lagerow z pingiem 100 tnie ich tak ze masakra nie da sie trafic a oni ostro graja bo ich nie wywala za ping ;) ja osobiscie dalbym nawet 60 ale juz 70-80 wystarczy.
to bylo by na tyle, nie jest to duza ingerencja w serwer zeby powodowalo to spadek ilosci graczy wiec mysle ze mozna to zmienic, napewno nie pogorszy serwera a moze polepszyc :)
ps. te pingwiny zamiast granatow tez bym usunal, ostatnio jak ktos we mnie nim rzucil to chcialem go zestrzelic :D |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): sobota252 |
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-12, 21:05
|
|
|
Adasss napisał/a: | - czas mapy skrocic do 20 minut tak jak bylo dawniej. |
Zostawi? tak jak jest.
Adasss napisał/a: | - co do map awp usunac freez time do 0 ale zrobic to w cvarach mapy, zeby np. na dd2 byl freez time a na indi nie, wiecie o co kaman ;d |
Na tak.
Adasss napisał/a: | - wywalanie za ping, zmniejszenie tego limitu z bodajze z 120 na jakies 75-80, czemu? odgroma wchodzi lagerow z pingiem 100 tnie ich tak ze masakra nie da sie trafic a oni ostro graja bo ich nie wywala za ping ;) ja osobiscie dalbym nawet 60 ale juz 70-80 wystarczy. |
Te? na tak.
Adasss napisał/a: | ps. te pingwiny zamiast granatow tez bym usunal, ostatnio jak ktos we mnie nim rzucil to chcialem go zestrzelic :D |
Pingwiny zostawi? bo przecie? jest to 4fun. To kto idzie na serwer porzuca? pingwinami? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
DreaD Rafter'
[ex_surfes] Rafter'

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 39 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2012-02-12, 22:31
|
|
|
-Czas rundy skr?ci? do 1.40 min bo zawsze na ko?cu zostaje jaki? bot sam i kampi przez 1min w miejscu.Jest to lekko denerwuj?ce .
-I jak dla mnie to te pingwiny s? nie do przyj?cia!!!!!!!!!!!!!!Jaki? owoc zamiast HE to bym jeszcze zrozumia? ale pingwiny !!!!!!!!!!!?eeeee |
_________________ Nie przeklinam , ja tylko u?ywam kolokwialnego s?ownictwa w celu wzmocnienia ekspresji mojej wypowiedzi . ;P NO !
 |
|
|
|
 |
Epox

Informacje
Wiek: 36 Dołączył: 15 Wrz 2011 Posty: 29 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rz
|
Wysłany: 2012-02-12, 23:24
|
|
|
nowe mapy ^^ nowe mapy ^^ - plugin z hs i jakim? rozpryskiem swiat?em czy co to jest - beznadzieja |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-02-13, 16:11
|
|
|
Pod kazdym wzgledem popieram Adasia i sam od siebie dorzuce ten pomys? z klej?ca sie paka !! :D |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-13, 16:24
|
|
|
Jertih! Dzia?aj, na 4fun przyda?y by si? mapy ma?e typu:
fy_pool_day- http://www.gamebanana.com/cs/maps/149559
fy_ice_night- mapa fajna bo ciemno jest i mo?na si? troch? po?mia?.
http://www.gamebanana.com/cs/maps/163128
fy_snow4base- http://www.gamebanana.com/cs/maps/162912
fy_dust_india- http://www.gamebanana.com/cs/maps/159775
fu_buzzkill2005- ta mapa musi by? na serwerze, jest ?wietna. Pami?tam jak by?a na starym diablo.
http://www.gamebanana.com/cs/maps/158312
fu_buzzkill- ta mapa te? ma by?.
http://www.gamebanana.com/cs/maps/158310
To tyle, dzi?kuje. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Magik I
PojawiamSi?IZnikam

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-13, 16:27
|
|
|
Te? zgadzam si? z Adasiem i Epoxem - nowe mapy ;] szczeg?lnie doda?bym takie funowe, gdzie bardziej chodzi o robienie sobie jaj ni? prawdziw? gr?, bo na razie to nasz 4fun bardziej przypomina ffa ;]
Aha i jak ju? m?wimy o tym co zmienia? to ja mo?e szepn?, ?eby muzy bro? Bo?e nie zmienia? xD chyba, ?eby troch? Grubego wi?cej do?o?y? to tak :P
Przy okazji witam wszystkich ponownie na forum ;]
edit: Ja bym do?o?y? jeszcze fun_allinone do tej listy Hetman ;] kocham t? mapke :P |
|
|
|
|
 |
Epox

Informacje
Wiek: 36 Dołączył: 15 Wrz 2011 Posty: 29 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rz
|
|
|
|
 |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:11
|
|
|
DreaD Rafter' napisał/a: | -Czas rundy skr?ci? do 1.40 min bo zawsze na ko?cu zostaje jaki? bot sam i kampi przez 1min w miejscu.Jest to lekko denerwuj?ce .
-I jak dla mnie to te pingwiny s? nie do przyj?cia!!!!!!!!!!!!!!Jaki? owoc zamiast HE to bym jeszcze zrozumia? ale pingwiny !!!!!!!!!!!?eeeee |
hehe rafter troche nie bardzo bo np. jak sie rozpedzisz na offisie i potkniesz sie gdzies przypadkiem na schodach to pamietaj, ze z hostami juz nie zdazysz wrocic, zabraknie czasu |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-14, 15:45
|
|
|
Jestem za 1 i 2 punktem , ale co do 3 na nie ;) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-02-14, 16:59
|
|
|
Freezy time zostawi?, ale mo?na wrzuci? ochron? pocz?tkow? przez te par? pierwszych sekund. Na AWP to si? przyda a na takich zwyk?ych mapkach to nie robi r??nicy. |
|
 |
Adasss

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-14, 17:18
|
|
|
DiaablooX napisał/a: | Freezy time zostawi?, ale mo?na wrzuci? ochron? pocz?tkow? przez te par? pierwszych sekund. Na AWP to si? przyda a na takich zwyk?ych mapkach to nie robi r??nicy. | no wlasnie o to kaman ze ta ochrona nie moze byc, powod? robisz rr i masz ochrone bijesz kazdego a oni cie moga zabic bo jestes jeb.. Neo z matrixa ;d a usunac ten freez time po to zeby nie bylo "z respa".
|
|
|
|
 |
|