Autor |
Wiadomość |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2012-02-13, 21:55 Nirr3 na J@..
|
|
|
A Wiec tak .. pierwsze podam swoje dane , chodz kazdy je zna.
Imi? : Eryk
Nick w Grze : Nirr3
Zainteresowania : Picie piwa , sport, motoryzacja i forum.
Sta? w Grze : Oj juz nie pamietam bardzo dawno temu zaczalem , lecz z przerwami bedzie to dobre kilka lat
Jak wiecie bylem Moderatorem potem Junior Adminem , wydaje mi sie ze dobrze spelnialem swoja funkcje. Dlaczego stracilem J@ wie wiele osob, ktore stracili swoje rangi itp, wraz ze mna :D
Teraz przejdzmy do sprawy dlaczego Nirr3 na J@?
Chcialbym zostac J@ ,poniewaz rzetelnie wykonuje swoje obowiazki zawsze gdy jakies mam , r, czesto przebywam na forum glownie w nocy i po godzinach 14-16 , znam praktycznie wszystkich userow naszego forum ca?a administracje etc...
Nie mam zamiaru sie rozpisywac ...
Pozdrawiam Nirr3 |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2012-02-13, 22:02
|
|
|
Popieram! Nirr3 byl i sadze ze bedzie dobrym J@. Nie bede sie rozpisywac, bo szczerze nie mam bani teraz do tego xd Spora wasza czesc moze pomyslec "skad sie urwal ten kretyn...". W skrocie moja historia wyglada tak, iz trafilem tu zupelnie przypadkowo, a przyczynilem sie moze nie do wszystkich ale w kilku rzeczach pomoglem sieci. Jezeli moja opinia was nie satysfakcjonuje
Nirr3
Informacje
Pom?g?: 13 razy
Do??czy?: 10 Pa? 2010
Sk?d: Anglia/Londyn |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-13, 22:32
|
|
|
Hmm jak b?dzie wygl?da?o to? Trzech b?dzie j@? Ale i tak i tak zawsze u ciebie w podaniu b?d? na tak, jeste? mi?y, przyjacielski, mo?na si? z tob? powyg?upia?. Nirru? :* |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:09
|
|
|
No ju? , ?mieszne, Kole? nie wchodzi? na forum przez 3 miesi?ce i na dzie? dobry podanie ?
Mo?e i sie sprawdzasz w tej roli , ale tak szybko napewno nie ;)
Na Nie :) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:14
|
|
|
Handriel, dok?adnie. Dobrze si? sprawowa?e?, by?e? nawet czasem zast?pc? transportera, w tamtych czasach, jak go nie by?o, ty nad wszystkim czuwa?e?. Jednak?e nie zmienia to faktu, ?e dopiero wr?ci?e? na forum, i nie by?o ci? do?? sporo, ile to miesi?cy. Od listopada ? co? takiego ... Nie chc? by? teraz nie grzeczny i si? narzuca?, bo ja nie dosta?em moda, ale po powrocie odrazu nic nie ma, chyba ?e transporter zaakceptuje, to b?dzie nie w porz?dku. Ale to jest jego decyzja. Narazie jestem na Nie |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:16
|
|
|
Handriel nie znasz go, po co pierdolisz (za przeproszeniem)? Znasz chocia? pow?d, jego nieobecno?ci? Ja jestem na TAK :) |
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2012-02-14, 11:27
|
|
|
Feam... wiem ze nie chcesz zebym byl J@ bo mnie nie lubisz, co nie zmienia faktu ze nic nie wiesz...
Ty Handriel rowniez :) to nei bylo tak ze nie bylem obecny, dostalem bana a na forum bylem czesto lecz bez konta. Lecz mam satysfakcje z waszych opinii, poniewaz wlasnie moge zobaczyc jak ludzie potrafia krytykowac bez totalnej wiedzy o sprawach forum etc. Feam pewnie nawet nie wiesz czemu wszyscy odeszlismy/zostalismy wyrzuceni. :* - Handriel rowniez |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Szury is Back |
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-02-14, 13:08
|
|
|
Jestem i na tak i na nie. Na nie ze wzgl?du na to ?e wr?ci?e? i od razu chcia?by? zosta? Junior Adminem (wiem mia?e? bana, rozumiem). Proponuj?, aby? rozpocz?? od pocz?tku (Zaczynaj?c od moderatora), a potem sk?ada? podanie na Junior Admina. A na tak dlatego ?e wiem, kiedy my?e? Juniorkiem to radzi?e? sobie, skarg na Ciebie nie by?o, co oznacza?o ?e wzorowo wykonywa?e? swoje obowi?zki. |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
Carpus

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 11 Lut 2012 Posty: 13 Postawił 1 piw(a) Skąd: Goleni?w
|
Wysłany: 2012-02-14, 16:10
|
|
|
Feam i Handriel, pierdolicie a nic nie wiecie ?adnie m?wi?c. :) Jak nie macie poj?cia o sprawie to po co si? w og?le udzielacie? Nirr3 to jeden z nielicznych ludzi, kt?rzy trzymali z Tr@nsporteRem gdy Wy "wyjebali?cie na niego lach?" a teraz li?ecie mu dup? na ka?dym kroku.
Eryk to PAUA jakich ma?o, znamy si? niemal?e rok czasu i znam go jak niewielu z tej serwerowni, wiem jaki jest, wiem na co go sta? i wiem jak dzia?a oraz wiem, ?e z nim jest najlepsza zabawa w grze jak i na komunikatorach g?osowych. Prze?yli?my razem nie jedn? nock? na TS, ?miali?my si? do ?ez, ale na J@ si? nie nadajesz... ?artowa?em. xd Oczywi?cie, ?e tak. Jeste? zajebistym kolesiem i wiem, ?e dasz sobie rad? nawet bez internetu. :D |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-14, 16:28
|
|
|
Carpus, z tego co napisa?e? , ?mia? mi si? chce ;)
Wtedy kiedy go wyrzucili nie by?o mnie jeszcze na tej sieci .
A wtedy gdy ja ju? by?em i go Jertih wyrzuci? to by?em , za jego powrotem.
Co do lizania , to tak wcale nie jest,;)
Sory za spam. |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2012-02-14, 16:42
|
|
|
Jestem na TAK poniewa? by? szybciej J@ i sprawowa? sie dobrze .
|
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
|