|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2012-02-14, 00:32 Skarga na Hetmana.
|
|
|
Tw?j nick w grze: Hladysz Sie Bawi ^^
Na kogo sk?adasz skarg?: na "dojrza?ego" J@- Hetman
Dowody: ?wiadkowie- Mateusz, Troo, Transporter.
Opisz sytuacj?:
Gram sobie na dd2, wbija Hetman, mam bardzo dobre statystyki (jak na mnie), on patrzy, ?e ju? 3 rund? z rz?du go zabi?em i jak tylko wyskoczy?em na plecy 2-?ch CT (by?em w TT) to mnie slapowa? (bez powodu), wi?c da?em mu bana na 5 minut...
Sytuacja si? powt?rzyla po ok. 20 minutach -.- Tym razem pow?d bana da?em "nie jeste? bogiem..."
A on jak dziecko poskar?y? si? na forum mieszaj?c mnie z b?otem, wykorzystuj?c przy tym wiersze Jertiha i moje prawdziwe zdj?cia z temat?w Jertiha do mnie... sorki, ale Hetman nie jest moim koleg? i nie pozwalam sobie ?eby jaki? dzieciak mnie jecha?. Z Jertihem robili?my sobie ?arty, ale Hetman to nie Jertih.
Tak si? powinien zachowywa? J@ ? Ma w?adz? i ta w?adza mu chyba ciut za bardzo do g?owy uderzy?a, bo skoro nie m?g? mnie pokara? na serwerze to zrobi? to na forum ?
PS. Pfff... Gardz? takimi dzie?mi...
A tu by?o "b?oto", kt?rym Hetman mnie obrzuci?, lecz odpowiedzialny Transporter przeczyta? wszystko po czym podj?? pewne kroki, by Hetman za bardzo sobie nie pozwala?.
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=77417#77417
[ Dodano: 2012-02-14, 00:40 ]
Doda? jeszcze pragn?, ?e w dalszym ci?gu jego pisownia pozostawia wiele do ?yczenia oraz otwiera, po czym zamyka tematy, tylko po to aby by? w Najlepsi Moderatorzy -.-
TO NIE JEST SKARGA JEDNORAZOWEJ SYTUACJI, LECZ CHCIA?BYM ZWR?CI? UWAG? NA OG?LNE POST?POWANIE HETMANA ! |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
Wysłany: 2012-02-14, 01:06
|
|
|
Wybryk w postaci tematu za?o?onego przez Hetmana jest karygodny. Rozumiem, ?e chcia? wpasowa? si? i r?wnie? porobi? g?upawe ?arty tak jak starzy dobrzy znajomi z CS'a, kt?rzy przegadali ze sob? setki godzin na TSie. Hetman jednak nigdy nie zalicza? si? do tej paczki os?b, kt?ra si? "bawi ^^". Ten "kawa?" by? przegi?ciem. Nie mo?na tak traktowa? osoby, kt?rej prawie si? nie zna poniewa? nie odbierze ona czego? takiego jako dowcip (bardzo w?tpliwej jako?ci dowcip) tylko odbierze to jako obraz? swojej osoby. Do wszystkiego nale?y podchodzi? z wyczuciem i takim wyczuciem powinien cechowa? si? J@. Ta posada s?u?y do tego aby ?agodzi? konflikty a nie je eskalowa? lub wr?cz tworzy?! W przeciwie?stwie do moderatora tutaj wymagana jest wysoka odpowiedzialno?? i kultura osobista. Wydaj? mi si?, ?e b??dem by?o mianowanie Ci? na wy?sz? posad? ni? "sprawdzacz SS?w", znany inaczej w?a?nie jako moderator.
Marne masz poczucie humoru Hetman, oj marne... |
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:06
|
|
|
No w?asnie, jak wybrali?cie jego na j@ to sie on wgl zmieni?...
Kilka powod?w wymieni? Mateusz i Hladysz To ja nie mam ju? za du?o do powiedzenia.
Te jego wtr?canie si? w nie swoje sprawy
On my?li , ?e ma j@ to jest B?g wie czym ;),
Nie mam ju? za bardzo co tu podawa? , wyprzedzili?cie mnie koledzy ;( ,
I ja jestem za odebraniem mu J@ |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2012-02-14, 13:19
|
|
|
Handriel napisał/a: | jak wybrali?cie jego na j@ to sie on wgl zmieni?... |
Dok?adnie, da si? to zauwa?y?. Szczerze m?wi?c (nie dlatego ?e chc? Ciebie wygry?? z tej posady HetmaN), ale bardziej by?e? "powa?niejszy" ?e tak powiem gdy by?e? moderatorem. |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-14, 15:57
|
|
|
Wiem ?e post?pi?em ?le z t? zabaw? na forum ale chcia?em si? wpasowa? w klimat jaki by?, czyli zabawa, ?arty, pogaw?dka ale wy to inaczej odebrali?cie. Nie zwr?ci?em na to uwagi ?e Hladysz w takim stopniu we?miesz to do siebie, ju? ci? przeprosi?em ale ty nie odpisywa?em na gg i steam.
Hladysz napisał/a: | Gram sobie na dd2, wbija Hetman, mam bardzo dobre statystyki (jak na mnie), on patrzy, ?e ju? 3 rund? z rz?du go zabi?em i jak tylko wyskoczy?em na plecy 2-?ch CT (by?em w TT) to mnie slapowa? (bez powodu), wi?c da?em mu bana na 5 minut... |
Napisa?em na u@ ?e mam dla siebie niespodziank? i kiedy strzela?e? to dwa czy trzy razy ci? slapne?em wi?c nie k?am ?e by?o to zamierzone ?eby ci? udupi? czy co?, potem zrobi?em ?le robi?c temat o tobie i z tym co tam by?o ale to wszystko to by?y ?arty tyle ?e ?arty za daleko za sz?y. Nie wiem jakim typem cz?owieka jeste? Hladysz ale na pewno nie do zabawy na serwerze, by?a to tylko zabawa i uprzedzi?em ci? na u@ ?e mam dla ciebie niespodziank?.
Hladysz napisał/a: | Doda? jeszcze pragn?, ?e w dalszym ci?gu jego pisownia pozostawia wiele do ?yczenia oraz otwiera, po czym zamyka tematy, tylko po to aby by? w Najlepsi Moderatorzy -.-
|
Chcesz takie g?upoty pisa? specjalnie aby po co? Je?li uwa?asz ?e otwieram swoje tematy a potem zamykam to powiec mi w jakim stopniu to udowodnisz? ?eby? zrobi? tyle na forum co ja to mo?e te? by? by? ale nie jeste? i wkurza ci? to i innych ?e jestem w top5 najlepszych moderator?w. Je?li strac? J@ to nic z?ego si? niestanie dla mnie ale bardziej dla was bo odwalam kup? roboty na forum a wy tego niedoceniacie, nie zale?y mi na randze jak? mam tylko zale?y mi to na czym robi?, w jaki spos?b robi? i czy dobrze robi?. Mog? by? userem a i tak b?d? anga?owa? si? w sie? tak jak teraz. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Carpus

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 11 Lut 2012 Posty: 13 Postawił 1 piw(a) Skąd: Goleni?w
|
Wysłany: 2012-02-14, 16:20
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Nie wiem jakim typem cz?owieka jeste? Hladysz ale na pewno nie do zabawy na serwerze, by?a to tylko zabawa i uprzedzi?em ci? na u@ ?e mam dla ciebie niespodziank?. |
Haha, HetmaN we? wyjd?. Nie znasz a go oceniasz.
Pisz?c, ?e chcia?e? si? wmiesza? w nasz? grup? to nie ma tak ?atwo kolego.. Z takim zachowaniem mo?esz "na tureck?" wyj??...
Moim zdaniem powiniene? dosta? bana na Forum i serwerach na tydzie? aby? mia? czas na przemy?lenie swojego zachowania. Tyle z mojej strony.
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|