Autor |
Wiadomość |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-13, 18:35 HanAndriel;)
|
|
|
Imi?: Karol
Nick w grze: Handriel
Steam/NonSteam: NS , ;)
Znajomo?? AMXX: 9/10
Do?wiadczenie w byciu adminem: Hoho :D Du?e ;) , By?em opiekunem na Cod Everego i dobrze sie sprawowa?em:)
Ile grasz dziennie na serwerze: Multum
Dlaczego w?a?nie ty?: Hmm, Bo Ogarniam t? posade (Niech mi kto? tylko napisze o starym Cod...)
Sk?adka SMS ( 11 z? ) // Przelew ( 5 z? ): Free:)
Kontakt GG: 38359960
Zanim sie kto? wypowie, i ma do wypowiedzenia si? o starym Cod (Xela) to si? niech namy?li;)
Zrobi?em ?le, dlatego straci?em Opiekuna;),
Ja nie b?d? zwala? na nikogo winy, (Shift i Creative Dzi?ki za to..;) )
Ka?dy odpowiada za siebie ;)
Licze na + Dzieki :)
Pozdrawiam. |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-02-13, 18:38
|
|
|
By?e? dobrym opiekunem na moim serwerze, robi?e? wszystko to, o co ci? prosi?em. Co do admina to nie ma o czym m?wi? bez dw?ch zda? ogarnia?e? i b?dziesz ogarnia?. Szkoda tylko ?e nie wy?lesz sk?adki. Pieni??ki na chwil? obecn? s? potrzebne, na op?acenie coda nie tak bardzo, ale jednak. Poczekajmy na wypowied? innych. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Handriel |
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-13, 18:47
|
|
|
Wy chcecie da? admina dla niego? Po tym co zrobi?? Ci?gle banowa? wszystkich graczy kt?rzy grali na serwerze a jak dasz perma to i tak wejdzie. Zobaczcie na jego opis profilu, to chyba tyle. Dzi?kuje. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-13, 18:51
|
|
|
Hetman umiesz czyta? ze zrozumieniem ? :)
Co do opisu profilu , zmienie go za jakie? 2 dni ;)
Nie wiesz do kogo on jest to sie nie wtr?caj ?:) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Marcin_ZKS
Petra Hooligans !

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 67 Piwa: 2/5 Skąd: P?ock
|
Wysłany: 2012-02-13, 19:08
|
|
|
HetmaN, w dupie by?e? i g?wno widzia?e?. Jak nie wiesz to si? nie udzielaj a tego warna to sobie w dup? w??? dzieciaku. no ogar
Co do bu?ki " ;D " to jestem na tak 2 szansa si? nale?y by? 2 najlepszym adminem po mnie ^^ Nie b?d? si? rozpisywa? po prostu zna si? na rzeczy. TAK !
Pozdro!
Edit by HetmaN: Nie b?dziesz mnie obra?a? i przeklina? na forum, je?li nadal chcesz wyklina? to zapraszam na gg ale nie tu, warn oczywi?cie za kultur? wypowiedzi. |
_________________ ?.?*??*?.??.
\?.WIS?A.??.
.\?.?*??*?.??.
..\
 |
Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2012-02-13, 19:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2012-02-13, 21:37
|
|
|
jesteem w 100% na TAK !!! :) wko?cu b?dzie jaki? admin na servie bo to co teraz jest na servie to jest SYF ! ka?dy robi co chce...
HetmaN, i co z tego ?e pobanowa? wi?kszo?? ludzi ? i tak wi?kszo?? z nich byli cheaterami, wi?c ? jakby? wszed? czasami na serva to by? wiedzia? co si? tam dzieje... a nie ?e masz w dupie...
Wed?ug mnie to Handriel powinien mie? Opiekuna bo si? najlepiej na to nadaje... |
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-02-13, 21:49
|
|
|
Jestem na nie .Gdy nie by?o Xel`a i Jertiha , odszed? do innej sieci reklamowa? spamowa? nam na forum itp. Mia? admina na cod i gdzie? tak raz na dwa dni banowa? ca?y serwer powodem : ip serwa podawa? i zapraszamy !. Dla mnie nie zas?ugujesz nawet na range przyjaciel , kt?r? posiadasz. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-13, 22:31
|
|
|
Tw?j opis ?wiadczy o Twoim poziomie. Nie wa?ne, do kogo jest skierowany.
Nie jeste? wart zaufania, spamujesz (Podania na admina JB, nigdy Ci? nie widzia?em).
Nie chcesz p?aci? sk?adki?
NIE
Pozdrawiam
AsS |
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-02-13, 22:46
|
|
|
Na nie. Tak jak wy?ej napisali, spam, nie jeste? godzien zaufania. |
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2012-02-14, 07:37
|
|
|
DrunK II napisał/a: | wko?cu b?dzie jaki? admin na servie bo to co teraz jest na servie to jest SYF ! ka?dy robi co chce... |
Ja z?ozylem podanie na Admina i musialem kupic i co sie okazalo ?? Dostalem admina tylko ze na serverze gdzie nikt nie gra czyli codzie ( tym najnowszym ) Zaborza a nie na tym co kazdy mysli . Co do podania jestem na TAK gracz jest ogarniety, spokojny, ma dobre oko na cziterow i wgl. :) |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|