Tak wiem co to steam:
Steam to ogrynalny cs na ktorym mozna grac na platnych czitach...
A wgl. co ty pewnie myslales ze nie mozna grac na czitach na steamie??
[ Dodano: 2012-02-13, 21:52 ]
aa i zapomialem napisac masz opisalem kr?tko:)
Steam to kolego oryginalny cs prawda, prawda tez ,?e mo?na na nim gra? na czitach lecz wed?ug cb . kolega gra? na NonSteam ale nie mog?e? mu na niego da? bana , za to na steam cudownym sposobem mog?e? ? Deedmau zdrad? mi jak grasz na Ns i Steam jednocze?nie 2 kompy czy jak ??
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139 Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
Nie no...On nie gral na 2 kompach... Tylko jak Bogusz dal mu bana to pewnie zmienil ip i wbil na ns'a na ktorym wlaczyl aima...A wgl to czemu Bogusz sam siebie zbanowal?? Bo nie mogl dal bana dreamowi ktory byl na ns'ie..Pozniej probowalem mu dac bana i niemoglem.. to dalem mu kicka... pozniej jeszcze raz wbil 2 raz probowalem i dupa dalem mu kicka i przestal... Na steama dzisiaj mu dalem bana...A on wlaczyl jak Bogusz mowil 10.02.2012.
Pozdrowienia Polako
Dobra koniec ?miechu tylko na powa?nie bo wasze wypowiedzi nie trzymaj? si? kupy bo ty POLAKO wypowiadasz si? jak nacpany beduin w afryce , panowie dowody jakie? macie >?> Je?li nie to prosz? next razem nagra? demko na kt?rym b?dzie wida? jak w ipi wpisujesz na koniec amx_ip oraz status . Wtedy b?dzie wiadomo czy to dedmau czy nie ..
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139 Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum