Autor |
Wiadomość |
orchidea
I'm girl

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 13:21 Reset
|
|
|
Witam,
pisz? w sprawie swojej jak i innych graczy, poniewa? od kilku dni widz?, ?e ludzie pytaj? si? czy b?dzie reset/ kiedy itd.
Wi?c moje pytanie brzmi : czy co? takiego b?dzie mia?o miejsce w jaki najbli?szym czasie i je?li tak to kiedy?
Pozdrawiam,
Crazy Frog
PS. Moim zdaniem przyda?by si? :P (ale to moja opinia) |
|
|
|
 |
Marcin_ZKS
Petra Hooligans !

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 67 Piwa: 2/5 Skąd: P?ock
|
Wysłany: 2012-02-03, 14:45
|
|
|
Mia? by? reset ale Every wiadomo co Teraz czekamy na Xela mo?e kiedy? wejdzie i ogarnie :D Chyba ?e Hetman zrobi reset Tylko po co reset ? Najwi?kszy lvl ma Prezes 170+ i ja 140+ op?aca si? ? Moim zdaniem reset powinien byc wtedy kiedy 1 lub 2 osoby wbij? 200 :) |
_________________ ?.?*??*?.??.
\?.WIS?A.??.
.\?.?*??*?.??.
..\
 |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:01
|
|
|
Marcin_ZKS, ma racje |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:04
|
|
|
Marcin_ZKS powiem ci jeszcze raz, nie mog? zrobi? resetu, nie mog? dawa? admina i nie mog? zabra? admina, moim zdaniem troch? wi?cej os?b powinno wbi? 100lvl i dopiero zrobi? reset. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Marcin_ZKS
Petra Hooligans !

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 67 Piwa: 2/5 Skąd: P?ock
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:15
|
|
|
HetmaN, Rozumiem :) My?la?em ?e masz takie same prawa jak mia? Feam Hmm 100 lvl to ma?y jak jest max 200/201. Tak?e trzymam si? mojej wypowiedzi wbija 1/2 osoby 200 i robimy reset + Jak kto? wbije 200 prawdopodobnie " Prezes " to przyda?o by si? zrobic te wpisy ?e danego dnia b?dzie reset lvli :) To mo?e przyci?gn?? graczy |
_________________ ?.?*??*?.??.
\?.WIS?A.??.
.\?.?*??*?.??.
..\
 |
|
|
|
 |
SzydQ
the greatest

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2011 Posty: 32 Piwa: 1/1 Skąd: si? bior? dzieci ???
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:42
|
|
|
Zgadzam si? z marcinem. To napewno zach?ci nowych graczy a tych kt?rzy do??czyli do nas ostatnio da szans? na wyr?wnan? gr?. |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-02-13, 12:42
|
|
|
Obecnie , to ja mam 2 x 200 lv ;)
A kto wam to zrobi ?:)
ja nie wiem , czy to ten Cod jest Everego , czy to ten Xela , jesli Xela, to on tylko ma ftp, i chyba wam reset nie zrobi ;) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-02-13, 12:48
|
|
|
Cod teraz na kt?rym gracie jest xela, kt?ry nie d?ugo b?dzie sprzedany. Na moim takich bug?w nie ma, a napewno bym szybko zareagowa?. Jak dojdzie przelew transportera, obecny cod xela zostanie wyrzucony, a m?j b?dzie do??czony. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-13, 16:03
|
|
|
Feam po co piszesz g?upoty? By?e? opiekunem coda i jak kto? pisa? do ciebie ?eby? naprawi? t? klas? lub ten perk to tego nie zrobi?e?, serwer zostanie sprzedany a Feam'a cod zostanie do??czony.
Ip nowego cod;a: 188.165.224.136:27053
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-13, 16:04 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|