Autor |
Wiadomość |
sYn:q

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-12, 14:23 Pro_Milk@ czy jakie? takie NS'owe gowno.
|
|
|
Daje wam demo przed chwil? kr?ci?em. Polecam akcje z poczatku i z 7 minuty. Kole? jest odpalony na 100, ma info zajebiste. Ja mam sluchawki za 200z? i i tak nie mam pewnosci w niekturych akcjach kiedy koles wyjdzie a on juz celownikiem na banie, dobrze to widac w 7 minucie. Polecam do obejrzenia bez admin ESP, naprwde widac jak na d?oni,pr?buje ukry? ale mu nie idzie.
Cziter_kurwa |
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-12, 14:32
|
|
|
Krotkie demko. Ostatnia akcja odpalona w chuj. Na samym poczatku tez podejrzanie. |
|
|
|
 |
~Pro_M!Lk@~

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-12, 16:20
|
|
|
yy moze to tak wygladalo ze cos mam ale nic nie mialem wczoraj tez mnie podejrzewali o cos ze mam az zims0n zrobil mi ss'y i co nic nie bylo to wiec ... ciagle macie do mnie pretensje o klatki ok czasem mam . Nic na to nie poradze zyc trzeba dalej
pozdro |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-12, 20:59
|
|
|
Wiele razy gra?em z tym graczem i wiele razy admini robili mu screeny ale nic kole? ma najwyra?niej anty screeny, gracz jest odpalony. Te akcje na pocz?tku to jeszcze przejd? ale potem to bez komentarza, gracz odpalony moim zdaniem. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
sYn:q

Informacje
|
|
|
|
 |