Autor |
Wiadomość |
DUDU? zHp
Czuwaj!!

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 204 Piwa: 5/3 Skąd: Jaworzno ?l?sk
|
Wysłany: 2012-02-11, 18:47 Zawsze chcia?em by? psem :(
|
|
|
Wi?c zawsze chcia?em by? psem , lata? po podw?rku i bawi? si? z kotami a los mi w tym nie pom?g? nawet sam pr?bowa?em udawa? psa , codziennie na?ladowa?em mojego psa i pr?bowa?em jego ?arcia , p??nej mia?em tak? srak? ?e pies si? schowa? a ja nie mog?em go p??niej znale?? i tak go do teraz szukam i szukam ale brak?o mi piwa a tylko na to on reaguje by?bym bardzo wdzi?czny za ka?dego danego browara by odnale?? kor? i bym m?g? dalej na?ladowa? mego psa i spe?ni? moje marzenia , wi?c prosz? dawajcie piwa lub Pom?g? bo za ka?dy pom?g? b?d? m?g? w moim sklepie wymieni? na 2 browary by znale?? kor? ale jak jeste?cie sk?pi to dajcie chodziarz tego browara prosz? i dzi?kuj? za ka?dy datek ?yczcie mi powodzenia w odnalezieniu kory Pa.]
A i pami?tajcie losy mojego marzenia s? w waszych r?kach i waszych piwach i waszych pom?g? adie.
Czy znajdzie si? kora to zale?y od was jak si? znajdzie niezw?ocznie poinformuj? was o tym.
Ps.Prosz? nie m?wcie ?e to plagiat bo to sytuacja z ?ycia wzi?ta, bo posz?ed?em cisn?? kloca a p??niej mojego psa szuka?em wi?c pomy?la?em ?e zasadz? takiego posta i wo gul? nie mia?em na my?li tematu Kona chany bo bym mu nie ?mia? ukra?? je go super pomys?u :( naprawd? na s?owo harcerza. |
_________________ Pozdrawiam DUDU? Harcerz
 |
Autor postu otrzymał 3 piw(a) |
Ostatnio zmieniony przez DUDU? zHp 2012-02-11, 20:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): Feam, Sumekler, Seba!!:):* |
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-11, 18:59
|
|
|
DUDU? zHp ty mnie rozwalasz, twoje teksty na gg teraz to na forum haha |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-02-11, 19:05
|
|
|
Hetman ka?dy ma jakie? marzenia, ja zawsze chcia?em by? ptakiem ale to tam Co do ciebie dudu?, to jak by? by? psem to co, chcia?by? pozna? si? bli?ej z innymi psami ? hahah Co do tematu, to g?upszego jeszcze nie widzia?em, ale ka?dy ma swoje problemy Ale piwko ci dam, na pocieszenie ;p |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-02-11, 19:26
|
|
|
Pfff, Kona chan napisa? du?o wcze?niej to samo, tylko ?e o ???wiu. Ty zmieni?e? tylko na psa :/ |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-12, 13:21
|
|
|
Dudu? nie martw si?, DiaablooX Ci tylko zazdro?ci, z nim to ju? nic nie da si? zrobi? :P
?ap piwo, tylko si? nie upij.
Pozdrawiam
AsS |
|
 |
DUDU? zHp
Czuwaj!!

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 204 Piwa: 5/3 Skąd: Jaworzno ?l?sk
|
Wysłany: 2012-02-12, 16:51
|