Autor |
Wiadomość |
SzydQ
the greatest

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2011 Posty: 32 Piwa: 1/1 Skąd: si? bior? dzieci ???
|
Wysłany: 2012-02-03, 09:30 UNBAN
|
|
|
Nick:SzydQ
Przyczyna bana :kto? wam podpierdala graczy
Dlaczego zas?ugujesz na unban: http://imageshack.us/phot...pabitowa3b.jpg/ nigdzie nie wbijam ;/
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci :Mog? jeszcze pogra? |
|
|
|
 |
S.W.A.T.
CHCE MIE? ADMA:D

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 09:55
|
|
|
bylem przy tym ale wyszedlem bo myslalem ze on tez da mi bana.a tak wogole to czemu on dawal??????zamykaja server??? :O POWIEDZCIE:D
[ Dodano: 2012-02-03, 09:56 ]
aa i nadal tam jest!!!!:P
[ Dodano: 2012-02-03, 09:58 ]
aaaa i chcialbym miec adma na codzie!!
:D :D :) |
|
|
|
 |
orchidea
I'm girl

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-03, 09:59
|
|
|
To jest jak dzieciak dostanie admina, poprostu ja s?dz? tak, ?e zako?czy? gr? na serverze i teraz wszystkich banuje, bo tam gdzie on teraz gra prawie co nikt nie wchodzi i my?li, ?e co? wsk?ra banami, dziecko i tyle, szkoda s??w na takich. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-03, 10:08
|
|
|
Admin zostanie odebrany jak tylko XeL wejdzie na forum, wszyscy co dostali permy od niego dostali unbany. /ZAMYKAM
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-03, 10:08 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|