Autor |
Wiadomość |
Pchela

Informacje
|
Wysłany: 2010-11-02, 16:23 Skarga na 'kasza manna'
|
|
|
Mapa : surf_green
O Kt?rej Godzinie : 16:15 ?
Opis sytuacji!: A wiec, zmieni?em sobie nick na Orzel.Bielik, i chcia?em sobie pograc na sufrie. Moja ulubiona mapa: green. Wbijam a tam same dzieci, leja z respa, w wodzie, W MARIO ! Co jest niedozwolone ! Gdy ja zabi?em w mario b?d? w wodzie to odrazu maja do mnie sapy(zabi?em bo oni mnie lali, wiec oddawa?em a tak to nie bilem. strzela do mnei koles w mario czy w wodzie to oddaje, zeby mnie nie zabilo) wbija jakis admin 'kasza manna' i DZIECI przed mutacj?: BANUJ OR?A !! Leje w wodzie, mario, ma aima i wh ! Nie no katastrofa. Trzeba by? kompletnym zerem zeby grac na aime czy innym wh na surfie. Kasza Manna po banowa? jeszcze ze 2 osoby, co powiedzieli gracze i reszta niewinn?tka i oni mog? wszystlko. Kupuje sobie deagla w mario i: Orze? skad masz deagla?! Tu nie wolno, zapoznaj sie z regulaminem - matko boska, nie wiem czy mam sie ?mia? czy p?aka?. Ban dla mnie nie s?uszny (wiem ze kr?tko i tylko na godzink?, ale chce sobie pogra? ;)) Prosz? o UB i zabranie admina graczowi.
Dowody: co ja mam jako dowod dac? 0.o na to ssy? nie ma jak, nic by nie by?o wystarczy wpis IMO:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin kasza manna
[AMXBANS] You have 55 minut i 17 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Orzel.Bielik.
[AMXBANS] Reason : ' bijesz w mario i klatce '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 195.117.67.163 '
[AMXBANS] =======================================
Pozdrawiam. I dla przypomnienia: LEGIA 2-1 g?rnik (Radovic 88', Bruno Mezenga 90'). Dzi?kuje za uwag?. |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-11-02, 19:10
|
|
|
sprawa zbyt skomplikowana brak dowod?w ;; ZAMYKAM//
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |