Autor |
Wiadomość |
dreeaM`
po?wiczcie <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-27, 19:24 BAN ?
|
|
|
Siema! Wszed?em na serwer i dosta?em bana za wejscie ? widzialem ze by? jakis cziter, p?zniej dopiero powiedzia? mi kolega ze mikro zbanowa? mnie zamiast czitera, prosz? o UB :)
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Mikro +16
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : CeZaR
[AMXBANS] Reason : ' Czitowanie '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : 'STEAM_0:1:48674312'
[AMXBANS] Your IP : ' 78.131.140.8 '
[AMXBANS] ========================================
*Post napisany w imieniu kolegi kt?ry nie moze za?ozyc konta :) dzi?kuj? za uwag? ;) |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-27, 19:25
|
|
|
Czekajmy na wypowied? admina czy to co napisa?e? to prawda czy nie. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
szwero
Mikro + 16 !

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 19 Skąd: Bielsko-Bia?a
|
Wysłany: 2012-01-27, 19:58 co to ma byc?
|
|
|
Pierwszy raz widze ze cie zbanowalem wiem ze mnie nie lubisz ... jezeli chcesz zebym stracil admina to cos ci to nie wychodzi . Moim zdaniem nie zalugujesz na ub denewujesz ludzi i jeszcze oskar?asz mnie o to czego nie zrobilem . |
|
|
|
 |
dreeaM`
po?wiczcie <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-27, 21:07 s
|
|
|
klamiesz ! |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-27, 21:17
|
|
|
Cytat: | Moim zdaniem nie zalugujesz na ub denewujesz ludzi i jeszcze oskar?asz mnie o to czego nie zrobilem . |
Tu nie chodzi o to ?e denerwuje ludzi czy co? w tym stylu, zrobi?e? screeny dla gracza CeZaR czy nie? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
szwero
Mikro + 16 !

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 19 Skąd: Bielsko-Bia?a
|
Wysłany: 2012-01-28, 09:39
|