Autor |
Wiadomość |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-01-25, 17:55
|
|
|
W?a?nie nie wiem o co chodzi z tym kapitanem, niby wszystko ok, ale jeszcze zobacz? i dam ci zna?.
Cytat: | Je?li robisz t? klas? to chce ?eby pisa?o wy?ej tak jak w CSI. Wymy?lona przez ... :D |
tzn. ? Nie rozumiem |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Marcin_ZKS
Petra Hooligans !

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 67 Piwa: 2/5 Skąd: P?ock
|
Wysłany: 2012-01-25, 17:56
|
|
|
?eby nie robic spamu. Every jak co? zrobisz to napisz to na forum. :) Ja sobie z pawlem pogadam w sobote i napisze wszystko co trzeba zrobic. :) |
_________________ ?.?*??*?.??.
\?.WIS?A.??.
.\?.?*??*?.??.
..\
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-25, 18:21
|
|
|
Ja jestem za tym aby powsta?a klasa "Ninja"
Co by mia?a? To proste, natychmiastowe zabicie z no?a, mia?a by tylko n??, 1/2 zmniejszona widoczno?? i co? jeszcze. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Pawelvk

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-25, 19:02
|
|
|
Mamy Tropiciela wi?c po co robi? to samo? |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-25, 19:13
|
|
|
Perk Cs-Zaborze
A wi?c ten perk ma niby cztery rakietki a ja gram wsparciem i mam tylko dwie, a wi?c Feam napraw to. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:29
|
|
|
Za klas? ninja jestem tak?e ;)
Natychmiastowe z no?a , i 25 % widoczno?ci.
I to nie jest to samo co tropiciel -.-
A co do perku to taki bug wystepuje chyba tylko na wsparciu , bo na wszystkich innych mi akurat normalnie dzia?a;) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Pawelvk

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:33
|
|
|
Natychmaistowe zabicie z no?a mamy na komandosie. 25 % widzialno?ci, mo?e lepiej 0? |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:35
|
|
|
Hmm 0 nie mo?e by? , znaczy , ?e to ju? nie b?dzie gra.
5-10 % i Jako klasa Premium :) |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 17:53
|
|
|
Z tym perkiem Cs-Zaborze.pl problem wyst?puje tylko na wsparciu ogniowym, mam dwie standardowe rakietki, co do ninji premium to nie bo tropiciel jest premium a jest prawie taka sama. |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
HaRdKoKs
HaRdKoKs

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 35 Piwa: 1/3 Skąd: ....
|
Wysłany: 2012-01-26, 19:32
|
|
|
Ja jestem tylko za punktem 3. |
|
|
|
 |
lulaj111

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-26, 21:21
|
|
|
jestem za 3 punktem ograniczyc mu do 2 rakietek |
|
|
|
 |
SzydQ
the greatest

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2011 Posty: 32 Piwa: 1/1 Skąd: si? bior? dzieci ???
|
Wysłany: 2012-01-30, 19:01
|
|
|
Ja gram od kilku tygodni i mam dopiero 99 lvl. M?wisz ?e za szybko exp leci. Mo?e przyfarci?e? i zabi?e? jakiego? koksa ;). 5 punkt jest bardzo trafny, a poza tym wcze?niej by?y nagrody za 3 piewsze miejsca po rundach. Gdzie jest to teraz ??
|
|
|
|
 |
|