Autor |
Wiadomość |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 18 Sty 2012 Posty: 34 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rzesz?w
|
Wysłany: 2012-01-24, 20:58 Ub Serim ...
|
|
|
Nick:Serim
Przyczyna bana :FK + ucieczka , cho? to zadziwiaj?ce ..?
Dlaczego zas?ugujesz na unban :Ja , hah , no w?a?nie zas?uguj? na niego , gdy? nawet nie wiem co on zrobi? . xD Wczoraj to ja na kompa w godzinach od 18-22 nie wchodzi?em xD Przyzna? to mo?e moja Mamusia xD xD . By?em u babci . Hmmm.. To mo?e inaczej . xD Jaki? dow?d , gdy? nie chce mi si? wierzy? . xD Hahahahha . Teraz serio m?wi? . Jakie? dowody bo w 100% to nie ja . Najlepiej SS , gdy? bo zbanowaniu Admina , trzeba jakie? mocne dowody . Ale to praktycznie i teoretycznie nie mo?liwe . Pozdrawiam Lambode . xD
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : Na 100% nie s?uszny . Nie by?o mnie praktycznie na kompie . xD |
_________________ Baaa, JB<3333
Masz jaki? problem , skieruj si? do mnie . Postaram si? pom?c . ;] |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:02
|
|
|
A mo?e siedzia? tw?j brat / twoja siostra? , za du?o nie zrozumia?em z twojej wypowiedzi, poniewa? strasznie nie zrozumiale piszesz . Nie da si? zrozumie? twojego toku my?lenia ... |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:05
|
|
|
Ale ja nie mam ja to wyja?ni? , bo to nic nie ma do wyja?nienia . Mam tylko brata . On te? by? ze mn? . xD Siostry ju? nie mam .
No szczerze nie wiem jak to wyja?ni? , no po prostu nie da si?. xD]
Mo?e si? pomyli? czy co? . Najlepiej niech on si? wypowie xD |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:13
|
|
|
Poczekamy na wypowied? Lambody. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 53 Postawił 4 piw(a) Skąd: Wroc?aw
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:36
|
|
|
Heh.... Serim i nie m?w tego, ?e nie pami?tasz.
Mapa Jail_Snow. Bawimy si? w " quiz " Serim prosi mnie o kategorie, odpowiadam, ?e wybieram informatyk?. On da? mi pytanie : Kiedy powsta? pierwszy komputer na ?wiecie. Ja nie wiedzia?em i odpowiedzia?em, ?e w 2011 roku. On odpowiedzia?, ?e odpowied? b??dna. Wi?c ja zadaje mu pytanie, wi?c kiedy powsta? pierwszy komputer ? On odpowiada nie wiem, i po chwili zastanowienia powiedzia? 1530. Sprawdzi?em w Google, i Google m?wi, ze w roku 1943-1945. Wi?c tak naprawd? on nie wiedzia? kiedy ten komputer powsta?, wi?c takiego pytania nie m?g? zada?. Wi?c domaga?em si? w nast?pnej rundzie FD, lecz Serim normalnie prowadzi? i nic sobie z tego nie robi?, nie da? mi FD. Runda si? sko?czy?a a on mi FD nie da?. Napisa?em wi?c, ?e b?d? zmuszony da? mu bana. Lecz on wyszed?. P??niej nie mog?em go spotka? i wlepi? mu bana. Dzisiaj wchodz? na serwer patrz? jest Serim no to leci banik.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:43
|
|
|
Chryste panie . O bo?e . Wiesz kiedy to by?o . Ohohohoho . Po pierwsze powiedzia?em w 1950 roku. Oczywi?cie ?e rok 2011 jest odpowiedzi? b??dn?. Ju? nie r?b z siebie g?upka.Na prawd? . hahahahha , parodia. Ucieczka , ogarniasz co to jest .? To jest takie co? jak pope?nisz co? z?ego to uciekasz natychmiast . Ja prowadzi?em nadal mapke. Czemu mi wtedy bana nie da?e?. Ju? bez ?art?w m?w.
Teraz udowodni? ?e ub mi si? nale?y .
Pozdro.
@Edit
Wtedy kiedy to by?o , by? to na 100% grudzie?. Wtedy admina nie mia?em.
@Edit zn?w
Dopiero teraz m?wisz przez mikro " Znalaz?em Ci?"
No parodia , min??o prawie miesi?c , gram non stop , a ty mi dopiero dzi? dajesz bana , jeszcze nie s?usznego , bo chcesz FD za "niby" FK. Odpowied? 2011 jest odpowiedzi? b??dn? . My?l logicznie |
|
|
|
 |
MissionX
@Jb

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 107 Piwa: 1/6 Skąd: Polska,Bia?ystok
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:46
|
|
|
Free Killowa?e? na jb_snow, po czym uciek?e?. Jak dla mnie, sprawa jest prosta. Ban s?uszny. |
_________________ GG: 8721001
Steam: MissionX666
Email: piotrex16@o2.pl
 |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 53 Postawił 4 piw(a) Skąd: Wroc?aw
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:46
|
|
|
Heh...
Wtedy Ci bana nie da?em, i? liczy?em na FD. FD nie dosta?em i uciek?e?. Owszem by?o to ohohoho temu ale ja to pami?tam. Tak, ja napisa?em, i? b?d? zmuszony da? Tobie bana uciek?e?. Polowa?em na Ciebie bardzo d?ugo, lecz dzisiaj dopad?em. MissionX mo?e to potwierdzi?, i? by? wtedy na Jail_Snow.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:50
|
|
|
Hmm. Ale ogarnij . Komputer w 100% nie powsta? 2011 roku. Powiedzia?em ok. 1950rok.
Ca?? mapk? prowadzi?em z innymi CT. To czemu mi po nast?pnej rundzie nie da?e? bana .
Chyba logiczne .
@Edit
MissionX ja nie uciek?em , ca?? mapk? prowadzi?em z CT. Po next mapie sko?czy?em gr? ... |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:51
|
|
|
Heh... Ty ogarnij, nie mo?esz zadawa? pytania, do kt?rego nie znasz odpowiedzi, to chyba jasne. Nie prowadzi?e? ca?ej mapy. Jak napisa?em, ?e b?d? zmuszony da? Ci bana natychmiast wyszed?e?, wi?c potraktowa?em to jako ucieczk?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:54
|
|
|
O nie nie nie. To ju? jest k?amstwo. xD
Praktycznie i teoretycznie jest to nie mo?liwe . Pami?tam to , jeszcze wtedy Kreatif by? . Ju? przypominam . Ale nic nie m?wi?e? ?e b?dziesz zmuszony da? mi bana . tego na 100%. Prowadzi?em mapke do ko?ca , to pami?tam jak w?asn? r?k? . Ju? nie wmawiaj .. xD
@Edit
Powiedzia?em 1950 rok . Tak powiedzia?em pami?tam . Ahhha noo i najwa?niejsze , pami?tam jak wzi??em zeszyt z info. i sprawdzi?em . Powiedzia?em 1950 rok . To by? chyba Eniac .
Ale powiedzia?em 1950 rok. tak mia?em zapisane.. |
Ostatnio zmieniony przez DexterMaster 2012-01-24, 21:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:56
|
|
|
Hah... To ciekawe dlaczego ja wtedy Ci bana nie da?em. I nic nie zmy?lam, ani nie wmawiam, ja te? to pami?tam. I zapewniam Ci?, ?e by?o tak jak ja napisa?em... |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-01-24, 21:57
|
|
|
Oj... Robi si? z tego jedna wielka k??tnia. lamboda, DexterMaster, znamy ju? wasze zdanie na ten temat, teraz czas na innych. Moim zdaniem ban s?uszny, je?li rzeczywi?cie by?o tak, ?e serim uciek?. Gra?em wtedy i pami?tam, ?e pad?o takie pytanie. Tylko nie rozumiem dlaczego nie zosta?a u?yta komenda amx_last. Ju? by by?o dawno po sprawie... |
|
 |
DexterMaster
Admin Jb <3

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 22:00
|
|
|
Ja mam swoje zdanie ty masz swoje ..
Po pierwsze po co dajesz mi dzi? dopiero bana , je?eli to by?o kupe czasu temu. Dopiero dzi? , gdy tyle problem?w na g?owie mam .
Ucieczki sobie nie przypominam , jak Boga kocham. Ogarnij troch? t? ucieczk? bo to nie do ko?ca prawda .
@Edit
Faktycznie , nie mog?e? mi da? bana na IP . ?Hmmm... Jak "niby" uciek?em to jaki? dow?d mi daj , bo to nie do ko?ca 100 procentowa prawda.. |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-24, 22:01
|
|
|
Taa.... Dopiero dzisiaj Ci da?em bana, i? nie mog?em Ci? na serwerze spotka?, a korzystaj?c z ferii wyjecha?em na tydzie?.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-25, 06:40 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Feam |
|