Autor |
Wiadomość |
jacek

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-21, 12:06
|
|
|
wzmocnic klase strzelec zawodowy klasa ma malo hp i malo wytrzymalosci
oslabic klase kamikadze 4 rakiety ak i m4 to przesada ta klasa powinna byc premium albo oslabic ja
dodaj moze jeszcze jakies mapy i usun te dusty |
|
|
|
 |
CODmaster
Cs-Zaborze.pl

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 20 Sty 2012 Posty: 17 Postawił 1 piw(a) Skąd: Polanowice
|
Wysłany: 2012-01-21, 13:30
|
|
|
Jestem za |
_________________ POMOG?EM ??? Postaw Piwo :D
Kontakt:
GG: 18812712
Steam: ENTErq
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-21, 13:39
|
|
|
Tez jestem za, klasa kamikadze powinna by? premium a jak nie to przynajmniej powinna mie? 2 rakietki. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-01-21, 13:57
|
|
|
R?wnie? jestem za. Klasa kamikadze jest za dobra i powinna by? klas? premium. |
|
 |
CODmaster
Cs-Zaborze.pl

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-21, 16:55
|
|
|
A co z Longerem i Lambyd? ???? |
Kontakt:
 |
|
|
|
 |
jacek

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-21, 17:35
|
|
|
wywalcie tez item czapka niewidka ten item poprostu jest glupi
do klasy navi dodac tmp
zrobic cos aby w konsoli po wpisaniu listmaps bylo widac liste map
usunac mapy office assault nuke italy militia kabul i inne mapy ktore nie mieszcza graczy
wywalic dusty dodac jakies inne mapy caly czas gra sie dust eldorado westwood |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-21, 18:45
|
|
|
jacek napisał/a: | wywalcie tez item czapka niewidka ten item poprostu jest glupi |
Zostawi?.
jacek napisał/a: | usunac mapy office assault nuke italy militia kabul i inne mapy ktore nie mieszcza graczy
wywalic dusty dodac jakies inne mapy caly czas gra sie dust eldorado westwood |
Zostawi?. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
jacek

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-21, 19:41
|
|
|
gra na mapach dust westwood i eldorado caly czas jest nudna tak poprostu a nowy system nominacji map jest jakis dziwny uwazam ze nie trzeba tylu dustow innych map jest po 1 to czemu ma byc tyle dustow to bez sensu kompletnie gra na mapie 1 typu jest nudna zwazywszy na to ze caly czas praktycznie gra sie dust westwood eldorado a inne mapy nie sa grane praktycznie albo bardzo zadko bo jak przyjdzie jakis admin i sobie zrobi nominacje to jakie sa mapy westwood dust eldorado proponuje zmiane ktora jest dobra nie mowi zeby usunac wszystkie dusty ale zeby zostawic dust i dust2 reszte dustow poprostu usunac w celu takim aby nie grac caly czas map typu dust tak po prostu wprowadzana to monotonie i jest nudne kiedy caly czas gra sie te mapy
a item czapka niewidka jest glupi tak pozatym to niewiem czemu niektore itemy albo wcale nie dzialaja albo buguja na zasadzie takiej ze ktos dostaje byle jaki item i jest niewidzialny wiec moze to byc spowodowane czapka niewidka nie mozna wykluczyc takiej mozliwosci
no i niewiem czemu kiedy nominuje jakas mape pisze ze jest nominowala a kiedy dochodzi do glosowania to owej mapy niema na liscie map do wyboru |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2012-01-21, 20:26
|
|
|
Prosz? zrobi? paczk? map jakie chcecie, dusty zaraz wywale, b?d? 2-3 dusty max.
Kamikadze zostaje bez zmian, os?abie mu statystyki na start.
Czapka zostaje, nie jest wcale taka dobra.
Co do map ma?ych to co maj? by? same du?e ? A jak jest ma?o graczy to co ? Narazie zostawiamy. Z navi? jeszcze zobacz?, mo?e dodam jej ulepszenie. Longera, lambyde poprawi?. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
CODmaster
Cs-Zaborze.pl

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-21, 21:15
|
|
|
Evry dzi?ki , gram Lambyd? 22 lvl , ale ta klasa jest po prostu za s?aba .
Z g?ry dzi?ki . PoZdRo |
Kontakt:
 |
|
|
|
 |
jacek

Informacje