Autor |
Wiadomość |
GaWoReK

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 65 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Prudnik
|
Wysłany: 2012-01-20, 19:48 Bez komentarza
|
|
|
Powiem wam tylko tyle.
Je?eli wy chcecie tak prowadzi? serwer 4FuN to proponuj? go ju? zamyka?.
Olewacie ludzi,pierdoli was zdanie innych liczy si? tylko kasa.
admin?w nie ma, rekrutacja On? w dupie jak ?adnych nowych admin?w nie ma.
Czit na czicie,same podszywki.
Nie da si? pogra?,ludzie wyzywaj? na ka?dym kroku.
Naprawd? proponuje wam o tym pomy?le? i to d?ugo.
Bo w oczach ludzi serwer jest ju? niczym,nie widz? innych nowych graczy sta?a ekipa i jak to si? dalej nie zmieni niczego nie b?dzie,ludzie powoli odchodz?.
A jak was ?mieszy ten temat i nie wierzycie zapraszam wbi? na serwer pod innym nickiem i zobaczymy co wy na to.
Tyle z mojej strony... |
_________________ Wygrywasz Lub Przegrywasz?Trzeciego Wyj?cia Nie Ma...
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-20, 19:59
|
|
|
Zapraszam do sk?adania podania, gram ile mog? ale i te? na innych serwerach mam admin?w wi?c nie dziw si? ?e z moj? obecno?ci? jest kiepsko. Rekrutacja na admin?w jest otwarta ale ma?o os?b sk?ada podania a jak zawsze wejd? na serwer to admin nie ma. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
GaWoReK

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 65 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Prudnik
|
Wysłany: 2012-01-20, 20:08
|
|
|
Nie dziwie si? ?e ludzie nie sk?adaj? poda?,jak administracja wymy?la sobie 10 reklam tygodniowo Hahaha kto to widzia? na innych sieciach bez poj?cia decyzja...
A co do tych admin?w,bez sensu jest mie? admin?w na 5 serwerach,powinien mie? jeden gracz admina na jednym serwerze. |
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-20, 20:10
|
|
|
GaWoReK napisał/a: | Nie dziwie si? ?e ludzie nie sk?adaj? poda?,jak administracja wymy?la sobie 10 reklam tygodniowo Hahaha kto to widzia? na innych sieciach bez poj?cia decyzja...
|
I to jest dla ciebie du?o? Tak jak ty napisa?e? to i ja napisze "Bez komentarza" |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
GaWoReK

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-20, 20:32
|
|
|
Tak jest to dla mnie du?o.Widzia?e? takie co? na innych serwerowniach?jak tak podaj je.
I to jest w?a?nie cs-zaborze nikt z wy?sz? rang? si? nie wypowie oni to olewaj? wa?ne ?e co miesi?c czy ile? tam na konto wp?ywa kasa.
Dzi?ki za takie uszanowanie graczy. |
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
DreaD Rafter'
[ex_surfes] Rafter'

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 04 Sty 2012 Posty: 39 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2012-01-20, 20:53
|
|
|
Ja ten problem rozwi?za?em ?egnaj?c si? z 4fun'em!!!!!
Ale co do tematu to Dok?adnie bez kitu Mortal Kombat. :D |
_________________ Nie przeklinam , ja tylko u?ywam kolokwialnego s?ownictwa w celu wzmocnienia ekspresji mojej wypowiedzi . ;P NO !
 |
|
|
|
 |
GaWoReK

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:04
|
|
|
Szkoda rafterku brakuje mi ciebie hehe:d
A co do tematu ja nie chce zmienia? serwera bo ka?dy wie ?e na FuN'ie jest zajebista paczka opr?cz paru graczy:)
I chce d??y? do tego aby by?o tam jak najlepiej,no ale z takim podej?ciem administracji serwera nic nie zdzia?amy jak to si? m?wi 'TAK TO MY POLSKI NIE ODBUDUJEMY' |
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:09
|
|
|
GaWoReK napisał/a: | I chce d??y? do tego aby by?o tam jak najlepiej,no ale z takim podej?ciem administracji serwera nic nie zdzia?amy |
Widzisz tylko same negatywne strony a gdzie pozytywne? Chcesz jak najlepiej dla serwera?
GaWoReK napisał/a: | I chce d??y? do tego aby by?o tam jak najlepiej |
To ci??ko ci zrobi? 10 reklam tygodniowo? To po co piszesz ?e chcesz jak najlepiej jak ci trudno zrobi? 10 reklam. |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
GaWoReK

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:15
|
|
|
Ty dalej swoje ehhh...
co zrobi? g?wniane 10 reklam jak na serwerze jest chaos!!
Stary zrozumiesz to kiedy??
Pozytywnymi stronami 4FuN'a s? tylko niekt?rzy ludzie z kt?rymi mo?na si? zabawi?,po?mia? tak jak powinno by? na Fun'ie,nie widz? innych plus?w
DreaD Rafter' napisał/a: | Ja ten problem rozwi?za?em ?egnaj?c si? z 4fun'em!!!!!
Ale co do tematu to Dok?adnie bez kitu Mortal Kombat. :D |
Masz tu przyk?ad gracza kt?ry gra? cz?sto,ale odszed? bo zobaczy? co si? dzieje i z czasem znajdzie si? wi?cej takich ludzi. |
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:25
|
|
|
Brawo Gawor, nareszcie ktos to naglosni? z mojej strony duzy plus dla ciebie bo masz racje w kazdym argumencie, sam probuje pomoc serwerowi, zalozylem podanie czekalem na odp, niby przyznano mi adma ale juz teraz czekam drugi dzien na przyznanie go [na SID] :(
[ Dodano: 2012-01-20, 21:26 ]
i 10 reklam to jest naprawde sporo na tydzien :( |
|
 |
EnTiVo

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 38 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Z T?d :}
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:28
|
|
|
?wietnie widzie? taki temat.
Po pierwsze zgadzam si? z Gaworeczkiem :} bo stali gracze graj? i nowych nie wida?
Po drugie z?o?y?em podanie [wszyscy na tak] xel je odrzuci? przyj?? 2 inne podania graczy kt?rzy byli oskar?ani o czity a jednych kt?rzy pisz? ?e s? ca?y dzie? na 4funie siedz? a ich wgl nie wida?
po trzecie 10 reklam si? jeszcze prze?yje
po czwarte serwer po prostu si? dziadzieje a co do gawora to ?wietnie si? z nim bawie na serwerze
ADMINISTRACJA I OPIEKUNOWIE ZR?BCIE JAKIE? SHOW BO NUDYYYYYY. |
_________________ Znajdziesz mnie na 4FUN
Potrzebujesz pomocy dzwo? lub pisz :
GG :// 2960299
Skeyp :// troxer13
Cs-Zaborze.pl PW |
|
|
|
 |
sobota252
Mad.

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 128 Postawił 5 piw(a) Skąd: Pu?tusk
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:39
|
|
|
EnTiVo tu nie chodzi o "SHOW" tylko o wiekszy ogar serwa bo robi sie lipa :/ adminow nie ma, haxy zapiepszaja, gracze odchodza a nowi nie przybywaja :( |
|
 |
EnTiVo

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 38 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Z T?d :}
|
Wysłany: 2012-01-20, 21:45
|
|
|
ale bez nowych graczy nie ma show stali gracze graj? mi si? znamy all ...
Ja was popieram w 100 %
Sorry ?e nabijam posty. |
_________________ Znajdziesz mnie na 4FUN
Potrzebujesz pomocy dzwo? lub pisz :
GG :// 2960299
Skeyp :// troxer13
Cs-Zaborze.pl PW |
|
|
|
 |
GaWoReK

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-20, 22:17
|
|
|
TO JEST W?A?NIE SERWER CS-ZABORZE.BRAWO NAPRAWD? BRAWO DLA ADMINISTRACJI!!!!!
TAK JAK PISA?EM WY?EJ OLEWAJ? LUDZI!!! |
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
GoesLikeHell
DiabloMod

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 438 Piwa: 8/3 Skąd: Pudliszki^^
|
|
|
|
 |
|