Autor |
Wiadomość |
Kona-Chan

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-13, 17:35 Unban Kona-Chan ;)
|
|
|
Nick: Kona-Chan
Przyczyna bana : Zareklamowales i uciekles. Pozatym co chwile masz pretensje o cos do mnie.
Dlaczego zas?ugujesz na unban : Ehh a wi?c to by?o tak wgl. nie by?o takiej sytuacji ze zareklamowa?em i uciek?em musia?o ci si? co? pomyli?. Binda na reklam? mam usuni?tego od 2 dni admini mi kazali go usun?? nawet nie wiedzia?em ?e mam binda jeszcze na to ale admini kazali mi usun?? i zrobi?em to. Co do dalszej przyczyny ja mam co chwila pretensje ? pomerda?o ci si? co? raz mia?em pretensje tylko do cb wczoraj ?e zbanowa?e? lene i po tym dosta?em bana na 2h przyznaje ?e ten ban by? s?uszny ale ten nie jest.
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : Max 10 reklam je?eli bd wi?cej nie robie moim zdaniem ban nie s?uszny ;)
Prosz? o szybkie rozpatrzenie . |
|
|
|
 |
lamboda
lamboda

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 53 Postawił 4 piw(a) Skąd: Wroc?aw
|
Wysłany: 2012-01-13, 19:20
|
|
|
Mo?e i tak, zareklamowa? serwer, lecz admini kazali mu usun?? tego binda, i tak zrobi?. Kuba by? przy tym i nast?pnego dnia si? pok??cili, to Kuba da? mu bana za reklam? i za " pretensj? ".
Mo?e i tak, zareklamowa? ale obindowa? przycisk. Wiadomo, nikt nie gra tylko na jednym serwerze, a gdy gramy na innych serwerach bindy same si? ustawiaj?.
Mo?e ban by? s?uszny ale ub my?l?, ze si? nale?y.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2012-01-13, 19:23
|
|
|
Gada?em z nim na PW, oraz potwierdzam s?owa lambody. Powinien by? UB. |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-13, 19:40 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Shift |
|