www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje
Piwa: 2/1

Wysłany: 2012-01-11, 16:58   Pacman

http://www.youtube.com/watch?v=PB11kk3_NcU tak zwane dobre info

# 8 "Pacman" 4665 STEAM_ID_LAN 0 24:20 33 0

Nano juz go zbanowal.
Postaw piwo autorowi tego posta

Adasss

Informacje
Otrzymał 4 piw(a)

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-11, 22:26   

wohohoho;d no tez mi wlasnie cos smierdzial dzis z wh ten kolega

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-11, 22:59   

Jego wym?wka "Dostaje info"

SYLER

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 13:24   

Zawsze jak Pacman gra? to dostawa? info ode mnie na ts. M?j nick Ven, Steama mam je?li co. Ps mo?e kto? wbi? na mojego kumpla nicku. Ssy mu zrobili?cie takie pro pytanie? I na tym demku nie wida? ani ip ani godziny gry, ka?dy lamus m?g? sobie wbi? na ten nick i ?miga? takie demka to o chuja rozbi? mo?na. Niech admin ssy robi a nie jakie? boty nagrywaj? demka lol kolega dzi? zrobi konto na tym ?miesznym forum. Czekam na jak?? Nie przeklinam jestem kulturalny. odpowied? kogo? Nie przeklinam jestem kulturalny. m?drego a nie jaki? Nie przeklinam jestem kulturalny. dzieci albo bot?w.

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-12, 14:04   

SS s? tyle warte co twoje wypociny, zosta? zbanowany po IP kt?re wtedy skopiowa?em i do?o?y?em tutaj. Po drugie on mi si? t?umaczy? ?e dostaje info od ciebie i ty to potwierdzi?e?, czy?by skleroza czy te? mo?e dawa?e? info fake koledze.

SYLER

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 14:16   

Widz? m?zgu to ty Nie przeklinam jestem kulturalny. nie masz. Jak nie jeste? admem to szczym ryj. To twoje demko jest chuja warte. M?j kumpel ma inne ip ni? poda?e? dzi? o 15 wstawi swoje ip na kt?rym dosta? bana mo?e admin nie ogarn? tego bo te? ma takie iq jak ty.

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-12, 14:24   

Demko z HLTV

Mapa: de_nuke Pocz?tek:15:32 Koniec:15:50 link: http://hltvdl.zabijaka.pl...de_nuke.dem.zip

Mapa: de_train Pocz?tek:15:52 Koniec:16:10 link: http://hltvdl.zabijaka.pl...e_train.dem.zip

Wida? na obydwu demkach ?e jeste?, na wcze?niejszej mapie de_nuke sam powiedzia?e? mi ?e dajesz mu info, mo?na obejrze? i powiedzie? ile te demka s? warte, pogr??asz si? i twierdzisz ?e mam niskie IQ, dla twojej wiadomo?ci mam zdolno?? dedukcji dwa razy wi?ksz? od przeci?tnego Polaka.

SYLER

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 14:36   

Na chuj wysy?asz co? takiego? Pisze ?e kto? podszy? si? pod jego nick i gra? na jakim? g?wnie z reszta m?j kolega zaraz napisze swoje ip ss?w nie dosta?. Dalej czekam na jakiego? sensownego admina, kt?ry da mi konkretn? odpowied?, co ma zrobi? m?j kolega.

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-12, 14:46   

Wyt?umacz jedn? rzecz, je?eli to nie by? tw?j znajomy czemu m?wi?e? ?e dajesz mu info? odpowiedz na to pytanie :)

Pacman

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 14:56   

192.168.2.102 to jest Nie przeklinam jestem kulturalny. moje ip. Nie gralem wtedy na trainie, co do nuke faktycznie gralismy z Venem i mi ghostowal. Czy to jest karane ?? Jest Nie przeklinam jestem kulturalny. za to ban? To czego Nie przeklinam jestem kulturalny. moj nick widnieje w zakladce Cheaterzy a nie Nie przeklinam jestem kulturalny. w Info- Info to nie czit. A ze serwer zrobili ze mozna patrzec w 2 druzyny to co moja to wina jest ?? ze mi kolega info daje ??
Powinieniem jak cos dostac bana za info a nie za cheata ktorego nie mam i nigdy nie mialem. Ile ja mam lat zeby na cheatsach grac ?? (19) to troche za duzo aby sie bawic w jakies glupie programy. Czekam az admin sie wypowie i mnie odbanuje. A Ty Mohher wez lepiej pocwicz ..... a nei zajmujesz sie jakimis pierdolami. Banowanie zostaw adminom i niech robia SSy a nie sie opierdalaja, bo SSy to sa faktycznie dowody, ktorych tutaj brak. A nie jakies lipne demko na ktorym chuja wiadac, nie wiadomo jakie ip, nie wiadomo kto to gral.

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-12, 15:00   

Gra?e? na Nuke ale na Train nie? ciekawe ?e to napisa?e?, no ale c?? niech ci b?dzie. Prosz? admina o obejrzenia demka z Nuke gdzie te? wida? jego skill z wh :) jeste?cie zabawni, walka z wiatrakami :D prosz? r?wnie? o ukaranie SYLER za te k?amstwa :)

SYLER

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 15:01   

Co do nuke kiedy? tam m?wi?em kumplowi gdzie jest ziomek ale czy to by?o wczoraj nie pami?tam. Ps napisa?e? posta w dziale cheaterzy a jak on dostawa? info ode mnie to to chyba nie jest cheat. Dalej czekam na jakiego? admina kt?ry si? wypowie.

Nie przeklinam jestem kulturalny. jakie k?amstwa ja z Pacmanem gramy sobie 4fun. Podajcie mi gdzie? w regulaminie ?e nie mo?na siedzie? na ts i sobie gada? o grze. Ps do admin?w ustawcie server ?eby nie mo?na by?o widzie? w 2 teamach.

Pacman

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 15:09   

No admini jak by to zostalo wprowadzone na serwer nie bylo by tego tematu ...

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2012-01-12, 15:11   

1. Tnie go poniewa? ma ma?o fps, na mapie de_train tak samo, przypadek? :D 2. Pocz?tek gry, Ven ?yj? i nie ma jak da? mu info, nagle patrzy w szyby i zabija :) skill!! 3. Jeszcze w tej samej rundzie co za magiczne ruchy i celownik po ?cianach, na koniec pada bo wh nie pomog?o. 4. Nast?pna runda, co? dziwnie strza? w te gniazdo :) my?l? ?e starczy i admin mo?e obejrze? tylko pocz?tek demka. Syler powinien dosta? bana za te wszystkie k?amstwa. wi?cej nie b?d? nic pisa? i daruj te? to sobie. Zostawmy to adminom :D

SYLER

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-12, 15:15   

Nie przeklinam jestem kulturalny. widz? my?lenie sprawia ci problemy czasami si? skanuje a jak wida? jak ucieka hp to Nie przeklinam jestem kulturalny. napierdala si? dalej. Nie przeklinam jestem kulturalny. ogarnij mord? na forum mog? dosta? bana na ty mi nie zale?y ale nie mog? wytrzyma? jak kto? Nie przeklinam jestem kulturalny. wkr?ca mi banie ?e m?j kumpel oszukuje.

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2012-01-13, 06:27   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez: Feam

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi