Autor |
Wiadomość |
GaWoReK

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 65 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Prudnik
|
Wysłany: 2012-01-08, 15:14
|
|
|
Wh jest, bez sensu rozmowa.Nie ma UB i zamykamy temat.
PS. to ?e? teraz wyjecha? z tymi warnami naprawd?. |
_________________ Wygrywasz Lub Przegrywasz?Trzeciego Wyj?cia Nie Ma...
Dzi?kuje Dobranoc...
Pozdro Elo |
|
|
|
 |
meatfly

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-08, 15:25 .
|
|
|
Brawo dla admin?wm, brawo dla rozm?wc?w tego posta jest takie powiedzenia "?lepota nie boli"
Prosz? zapyta? cho?by jednego z graczy Endiego czy wygl?da?em na gracza z "wh"
Dzi?ki za warna nie wiem w jaki spos?b kogo? obrazi?em, to raczej on mnie ...
?lepcy, ?lepcy i jeszcze raz ?lepcy
Je?eli to by by?o wh to widzia?bym graczy kt?rzy byli po prawej stronie..
Cz?owiek, kt?ry bieg? po lewej to CARLOS czy kto? inny kto wtedy gra? i bieg? na g?r? na stron? ct ..
Brawo Brawo Brawo !!
Serwer udany Admini udani ..
Pozdrawiam tylko Endiego Mortal Kombat dla niego :)
Fajny serwer no, ale admini nie do?wiadczeni
Na razie . |
|
|
|
 |
Gumolit

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-10, 18:30
|
|
|
Omg, jakie lamuski tu sie wypowiadaj?...
Dla ?lepych powi?kszenia 400%
http://imageshack.us/phot.../716/400vz.png/
Dla super ?lepych gratis od firmy HUJE-BUJE-DZIKIE-WEZE.sp.z.o.o. powi?kszenie 1600%
http://imageshack.us/phot.../196/1600v.png/
Na 1 powi?kszeniu, a szczeg?lnie na 2 nie wida?, zeby by?o wh. Dow?d?
Osoba w ?rodku obrazu jest uci?ta od do?u, ma uci?te stopy (s? zas?oni?te skrzynk? przed graczem meatfly .) Tak?e oskar?enia s? w 100% a mo?e i 1600% nie powa?ne, napewno ?adna osoba tego nie powi?ksza?a, bo po co? Jeden dobry gracz z serwa mniej = mniej do roboty + wi?ksza szansa ze lamuski b?d? w top15, bo dla nich to najwa?niejsze, zamiast dobrej zabawy i mi?ej gry.
Drogi moderatorze HetmaN pragn??bym zauwa?y?, malutki b??d i wnie?? lekk? poprawk?. Mianowicie to szanowny gracz LC1100 jako pierwsza obrazi?a gracza meatfly . wi?c w/w panowi r?wnie? nalezy si? ostrze?enie. S?owo "Debil" powszechnie jest uwa?ane za s?owo obra?liwe (je?li jest kierowane do innej osoby), wi?c uzasadni?em swoje zdanie. S?owo "G?wniarz" jest uwa?ane za s?owo podnosz?cego rang? pouczenia (je?li m?wi je osoba starsza do m?odszej) jak i obra?liwej (je?li m?odsza do starszej lub do r?wie?nika). My?l?, jednak, ?e meatfly . jest starszy od LC1100 (oczywi?cie nie dowiemy si? tego bo ka?dy z nich mo?e powiedzie? ze ma 100 lat.), wi?c 1 ostrze?enie dla meatfly'a jest nieuzasadnione.
?ycz? mi?ej gry, dzi?kuje za przeczytanie.
Pozdrawiam
Skr?cona wersja.
Na 1 i 2 obrazku wida? ?e nie ma wh. To tyle bb...\
PS: Je?li by?o by wh na 2 i 3 screenie by?o by widac innych ludzi za ?cianami/skrzynkami.
Je?li kto? nie wie jak wyglada gracz z wh i obraz u niego to prosze bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=4xrYRkqVWBo
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): meatfly |
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-10, 18:39
|
|
|
Szanowny Gumolit, nie da?em warna za obraz? tylko za nieedytowanie post?w. :) Co do screen?w to gracz o nicku meatfly dostaje Unbana. //ZAMYKAM//
|
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-10, 18:39 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|