Autor |
Wiadomość |
giben
Szympans

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 31 Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:21 Skarga na ;D
|
|
|
Skarga na adma ";D" - Handriel
Ju? m?wi?, ?e nie mam dowod?w, poniewa? ?w adm ci?gle mnie kickowa?...
Ale za to dowody mog? by? na HLTV z map: "de_kabul", "de_westwood", "de_office_rats" ok. godziny 13:00. Na mapie de_kabul by? zbyt ma?y resp i ludzie nie mogli wej?? do gry. Wi?c zrobi?em vote na mapy de_eldorado, de_dust4ever. Wygra?a mapa de_eldorado. Czeka?em a? runda si? sko?czy, ?eby nie przerywa? rundy w po?owie i po ko?cu rundy chcia?em zmieni? map?. Ale nie... Wbija ;D i robi vote "zmiana?" Ja mu m?wi? "Ju? by?o vote ;D" a ten ni st?d ni z ow?d (czy jak to si? pisze xD) mnie kickuje... Ja wchodz? i patrze westwood bez ?adnego g?osowania... Wchodz? do TT i m?wi? ;D, "po co ty to zmienia?e? ?" a ten mnie zn?w kickn??...
Wchodz? zn?w na serwer patrz? de_office_rats - zn?w bez ?adnego g?osowania... I zn?w kick nie wiadomo za co...
Tak nie mam dowod?w ale dowody s? na HLTV, poniewa? jak ju? m?wi?em admin ci?gle mnie kickowa?...
-Pozdrowienia :)
@edit
G?osowanie na cs_office_rats mog?o jednak by? (ale nie jestem pewien) poniewa? ci?gle mnie kickowa? i nie mog?em tego zobaczy? :P |
_________________ Pisz:
Steam: GibeN
Youtube: Lajtygamingstudio www.youtube.com/user/lajtygamingstudio
Cs-zaborze.pl PW
GG: 2726619 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:41 Re: Skarga na ;D
|
|
|
giben napisał/a: | Skarga na adma ";D" - Handriel
Ju? m?wi?, ?e nie mam dowod?w, poniewa? ?w adm ci?gle mnie kickowa?...
Ale za to dowody mog? by? na HLTV z map: "de_kabul", "de_westwood", "de_office_rats" ok. godziny 13:00. Na mapie de_kabul by? zbyt ma?y resp i ludzie nie mogli wej?? do gry. Wi?c zrobi?em vote na mapy de_eldorado, de_dust4ever. Wygra?a mapa de_eldorado. Czeka?em a? runda si? sko?czy, ?eby nie przerywa? rundy w po?owie i po ko?cu rundy chcia?em zmieni? map?. Ale nie... Wbija ;D i robi vote "zmiana?" Ja mu m?wi? "Ju? by?o vote ;D" a ten ni st?d ni z ow?d (czy jak to si? pisze xD) mnie kickuje... Ja wchodz? i patrze westwood bez ?adnego g?osowania... Wchodz? do TT i m?wi? ;D, "po co ty to zmienia?e? ?" a ten mnie zn?w kickn??...
Wchodz? zn?w na serwer patrz? de_office_rats - zn?w bez ?adnego g?osowania... I zn?w kick nie wiadomo za co...
Tak nie mam dowod?w ale dowody s? na HLTV, poniewa? jak ju? m?wi?em admin ci?gle mnie kickowa?...
-Pozdrowienia :) |
Szanowny Gibenie :)
Ja opowiem jak bylo .
Wchodze na serwer (byla wtedy mapa de_kabul) patrze full serwer ludzie nie moga wejsc , mowie kur** tak nie moze byc . Akurat admin ,/ zrobil vote na zmiane. W tym czasie ja pomyslalem , moze west i akurat byl west, potem ludzie plakali na u@ ze dopiero byl ,wiec znowu ,/ zrobil vote na de_office_rats(,/ zmienil na of..). Na office rats Giben do mnie " Ktory to Nie przeklinam jestem kulturalny. mapy zmienia " , powiedzialem "ja" .Giben do mnie ";D do chuja" czy cos takiego , wiec go kick?em , potem mnie cos zaczal znowu , to znowu go raz kiclem (2 razy dostal kicka ).A potem juz sie znalazla skarga na forum . Koniec .pasuje ?
Kicki dostales za to ze mnie obrazales:)
W tym czasie bylo jesli sie nie myle to az 6 adminow , to troche nie za duzo?... i jak tu sie z kims dogadac , jak nie ktorzy admini wgl nie odp mi na u@ kiedy cos sie nawet cche spytac.?
Pzdr. |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
,/
,/

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 19 Gru 2011 Posty: 24 Postawił 6 piw(a) Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:44
|
|
|
Ja zrobilem vote na kabulu , i na zmiane na office rats wiec nie zrzucaj to na niego.
A jeszcze widzialem jak cos do niego sapales na u@
A co do kickow dostales chyba tylko 2 |
|
 |
giben
Szympans

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 13:51
|
|
|
Obra?a?em?! AHHAHAHAHAH Czy s?owem "DOPIERO BY? VOTE BU?KA" <- No dobra troch? krzykn??em - w jaki kolwiek spos?b Ci? obrazi?em? Potem jak mnie kickn??e? zn?w wrzasn??em "BU?KA OGARNIJ SI?, MIA? BY? ELDORADO!!!" i zn?w kick? M?wi? dobra wchodz? i go ogarn? - tak wtedy powiedzia?em par? niecenzuralnych s??w - ale ju? bylem dostatecznie wnerwiony...
@;/ Dobra robi?e? vote ale powiedz mi po co jak ja robi?em ju? na kabulu? M?wi?em z 5 razy, ?e mia?o by? eldorado, a wy dalej swoje, Nie! musi by? west i kropka chocia? by? 2 mapy temu...
Dobra to si? bez sensu robi... Bez dowod?w w postaci ss?w tu nic nie zrobi?... Dobra do zamkni?cia nast. razem robi? ssy... |
_________________ Pisz:
Cs-zaborze.pl PW
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-07, 14:28
|
|
|
Jeszcze powiem ci cos ,
Powiedz mi ile jest map co pomieszcza 30 osob ??
Mi sie wydaje ze ze 4 .
A ja nie mysle tylko o sobie lecz o innych . A o eldorado nic nie powiem , co sie dzieje kiedy jest 30 osob... na resp napier** durne rakiety , he itp.. |
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2012-01-07, 14:43
|
|
|
Cytat: | A ja nie mysle tylko o sobie lecz o innych . |
Nie b?d? k?ama?, ale te? czasami widzia?em jak Handriel (buzka) zmianial mapy jak mu sie nie podoba?y. By?a mapa, zrobil vote i wyszla mapa ktorej akurat nie lubi, i juz w pierwszej rundzie gry znowu vote na zmianie (boshe) gracze wybrali mape taka, to niech graja a nie zmienisz co chwilke mapy... |

|
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 14:51
|
|
|
Nie bede klamal :P Ale te mapy co tu na serwerze sa to lubie :)
A Creative ty nie widzisz jak na u@ pisza ci gracze ?
Napisze mi z 5 osob zeby zmienic mape to robie vote , proste... |
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-07, 15:12
|
|
|
CrEaTiVee napisał/a: | Nie b?d? k?ama?, ale te? czasami widzia?em jak Handriel (buzka) zmianial mapy jak mu sie nie podoba?y. By?a mapa, zrobil vote i wyszla mapa ktorej akurat nie lubi, i juz w pierwszej rundzie gry znowu vote na zmianie (boshe) gracze wybrali mape taka, to niech graja a nie zmienisz co chwilke mapy... |
Popieram ci? w 100%, admin Handriel robi vote kiedy tylko mu si? podoba i nawet nie zapyta graczy czy admin?w a co do skargi to skarga bez dowod?w zapewne zostanie odrzucona. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 15:29
|
|
|
No nie HetmaN przeciez lepiej sie opier**** i patrzec jak jest mala mapa z ludzmi na spct :)
Spx
A co do Vote , moze tak robilem jeszcze na starym codzie , ale nie robie tak co niektorzy... Pe?no ludzi na spct siedzi i czeka kiedy bedzie mozna wejsc bo admin sie "opierdziela".. |
 |
|
|
|
 |
giben
Szympans

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 16:52
|
|
|
Handriel napisał/a: | Pe?no ludzi na spct siedzi i czeka kiedy bedzie mozna wejsc bo admin sie "opierdziela".. |
OPIERDZIELA?! Zawsze jak TY wchodzisz na serwer ja czekam, a? b?dzie koniec rundy ?eby zmieni? map? i BEZ PYTANIA CZY BY?O VOTE robisz vote... To jest najbardziej wnerwiaj?ca rzecz jak? robisz - tzn. za bardzo si? rz?dzisz + kickujesz za byle b?ahostk?... Nie mo?na nawet si? do cb odezwa? wy?szym tonem bo od razu kick...
Pozdro. |
_________________ Pisz:
Cs-zaborze.pl PW
Ostatnio zmieniony przez giben 2012-01-07, 16:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 16:56
|
|
|
Kur. Jego mac. Napisalem ze to ty ?! Nie
Wiec czego kur..?
Takie rzeczy powinno sie robic od razu , jest za ma?o slotow zmieniasz na jakas mape co pomiesci 30 osob .
Nie unosiles sie z duzym tonem , nawet tego nie wiedzialem , bo mialem glos off.
Wyzwales mnie od chuja czy jakos tak. Dobra moze ci sie wymskn?c ,za to dostales kicka.
Jesli ciebie to tak urazilo to sorry. |
 |
|
|
|
 |
JaroSPX

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 17:08
|
|
|
Hmm :D jest nie winny i by?em w tedy u kolegi i widzia?em tako sytuacje by? vot na de_kabul i by?a zmiana :D nie winny |
|
|
|
 |
giben
Szympans

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-07, 17:29
|
|
|
@Jaro nie nabijaj post?w... I tak btw. NIE BY?O CI? WTEDY NA SERWERZE!!! Jezu... Nie wypowiadaj si? w tematach, w kt?rych nic nie masz ciekawego do powiedzenia!!! ja pier... Kto mu da? admina...
//edit
btw. popracuj nad ortografi? i ogarnij si? na serwerze... Hyku powiedzia? co?, a ty odrazu na niego wrzeszczysz i grozisz skarg?...
Zamknijcie ten temat... |
_________________ Pisz:
Cs-zaborze.pl PW
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz