www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Night Knight 

Informacje
Otrzymał 1 piw(a)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-03, 20:09   Do Xela x2

Ja widze ze piszac do Ciebie wszystko masz w dupie.

"Ju? Ci m?wi? dlaczego nie zbanowa?em go. Mianowicie nie mia?em czasu ?eby sprawdzi? na forum czy dosta? u nas bana i na BLu czy nie, poniewa? akurat szed?em i dlatego nie dosta? bana."

"Temat zamykam strasznie niski poziom prezentuje."

2 wypowiedzi Pana Xela. Jesli takie "cos" jest H@ to dziekuje za taki serwer. Czlowiek ma wyjebane po calosci na cala serwerownie. Nie potrafisz udzielic odp na podstawowe pytania. Dla mnie jestes jebanym zerem. Jesli masz wyjebane na cala serwerownie to po chuj Ci bylo to? Czlowiek pisze do Ciebie ze jest hax a Ty masz wyjebane? Kim TY jestes? Czlowieku jestes jebanym h@ wiec traktuj takie zgloszenia powaznie a nie pierdolisz ze musiales isc. Ludzie oczekuja odp a Ty to pierdolisz. kasuj posty, banuj ludzi, ale nie zmienisz podejscia. Jako chyba jedyny mam wyjebane na konsewkencje. Gram w chuj wiecej niz Ty i wiem ze jak sie nie zmienisz to wszytsko pierdolnie.

Ogarnij sie bo to ze jestes H@ nie upowaznia do bycia ponad wszystko.

STEAM_0:0:16074522 to moj ID steam. Ulatwie Ci zbanowanie mnie bo sam raczej Nie przeklinam jestem kulturalny. tego nie ogarniesz.
Postaw piwo autorowi tego posta

XeL 

Informacje
Piwa: 13/5

Wysłany: 2012-01-03, 20:17   

Cz?owieczku, nie mo?esz napisa? tego na PW b?d? GG tylko za?mieca? forum?

Night nie wiem czy masz poj?cie, ale istnieje co? takiego jak ?ycie prywatne. Do tego po Twoich wypowiedziach wida?, ?e jeste? ma?ym g?wnem krzycz?cym na osiedlu JP. Tak jak pisa?em wcze?niej nie dosta? bana bo nie pami?ta?em, czy rzeczywi?cie by? zbanowany na BLu jak i na forum, czy nie. A, ?e spieszy?em si? na si?owni? (do autobusu mia?em kilka minut). Dodatkowo nie mam tak ?atwo jak Ty, mamusia ugotuje, zrobi to tamto, wr?cisz ze szk??ki i ca?y dzie? orasz CSa. Nasuwa mi si? wiele okre?le? co do Twojej osoby, ale si? powstrzymam bo zrobisz 3 temat jaki to jestem z?y i jakich s??w u?ywam.

Czy nie udzieli?em odpowiedzi na Twoje pytanie? Udzieli?em, tylko k?ania si? umiej?tno?? czytania ze zrozumieniem. Popro? Pani? od J.Polskiego mo?e Ci udzieli korepetycji, w ko?cu czeka Ci? egzamin gimnazjalny.

[$][!][W][Y] 

Informacje
Piwa: 1/2

Wysłany: 2012-01-03, 20:20   

Night Knight, zgadzam si? w 100%, nie wiem Xel na chuj t? sie? kupowa?e?, jak teraz masz wyjebane. Rozumiem brak czasu, jak naprawd? go nie masz przeka? wi?cej obowi?zk?w dla j@, bo jestem pewien, ?e to by wiele zmieni?o. Na pocz?tku mo?e co? robi?e?, ale teraz masz wyjebane. Gracze odejd? szybciej ni? my?lisz.

XeL 

Informacje

Wysłany: 2012-01-03, 20:23   

SIWY je?eli tak twierdzisz po mojej 2-dniowej nieobecno?ci to ?ycz? Ci powodzenia. Jak chcesz pisz po?egnalny temat i wy?al si? tam jaki to jestem z?y.

sYn:q 

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-01-03, 21:31   

Cz?owieku co Ty pierdolisz? Ta serwerownia pierdolnie tak szybko ze nawet nie zauwa?ysz. Po chuj to kupowa?e? skoro wiedzia?e? ?e masz du?o osobisych spraw na g?owie? Mo?esz mnie banowa? i robi? co chcesz, ale wied? jedno... jeste? zerem dla mnie i z tego co widze nie tylko dla mnie. Wi?c spierdalaj st?d i oddaj to wszystko Jertihowi - on zrobi porzadek. I tak jak night moje ID 0:1:36919211. Narazie panowie

XeL 

Informacje

Wysłany: 2012-01-03, 21:52   

sYn:q najpierw b?agasz o UB, a teraz si? zachowujesz jak zwyk?y dzieciak.

Night Knight 

Informacje
Otrzymał 1 piw(a)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-01-03, 21:53   

Misiek nikogo nie naklanialem... Zycie prywatne zyciem prywatnym... Kilka min do autobusu? Co Ty Nie przeklinam jestem kulturalny. jebiesz? A jak pojedziesz 10 min to bicep opadnie? I nie wyzywaj mnie od gowniarzy bo z tego co widze to mam w chuj wiecej lat wiecej od Ciebie. Ze jakies gowno skonczylo 18 to nie znaczy ze jest Panem swiata. Masz jebana 18 lat a pierolisz ze miekasz sam ze matka cie nie kocha, dziwczyna/chlopak zdradza... Chuj Ci do tego czy mieszkam z Matka czy nie. Mieszkam i sie tego nie wstydze. W dodatku pracuje i studiuje. Ale za przeproszeniem chuj ci do tego.

Masz jebana serwerownie ale robisz cos z nia? Dla mnie jestes jebanym gownem. Mam nadzieje ze to wszystko pierdolnie. Nie gram w csa od roku czy dwoch. Znajde sobie serwer. Steam ID masz podane wyzej. Ale nie wiem czy nawet umiesz zbanowac. Tak to jest jak byle gowno pojawia sie na serwie.

Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje
Piwa: 15/2

Wysłany: 2012-01-03, 22:00   

Dostajesz 2 warny za przekle?stwa Night Knight.
STEAM: mlody_shift

K00ks z AWP 

Informacje

Ostrzeżeń:
 694/3/6
Wysłany: 2012-01-03, 22:36   

Shift napisał/a:
Dostajesz 2 warny za przekle?stwa Night Knight.

HAHAHA jebany legionista chuj ci w dupe lamusie a co mam do xela nie mam czasu na si?ownie ide hahahahh jeszcze jak bys wiedzial co to jest grubasie nie wiedzialem ?e jest na bl sam lamusie pisa?e? ?e jest na bl dostanie bana tu i tam a ty co w chuja sobie polecia?e? nie wiem czy tamten lamus ci loda ojeba? czy cos a mam na to wyjebane jeste? niczym piszesz do mojego ziomka night ?e jest jebanym dzieciakiem dla nie go ty jeste? pierdolonym dzieciakiem piszesz ?e ty tak nie masz ?atwo ?e mieszka u mamy itp a chuj cie to obchodzi frajerska pa?o a ty co w budzie mieszkasz czy co??? co? jeszcze napisa? tu mo?na raczej nie wiec chuj wam w cycki tak ?adnie napisze szczury jebane shift ty jeste? dziewczynk? czy czym ??? przez mikro wyjesz jak pierdolona ciota czekam na odpowied?;]

Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje
Piwa: 15/2

Wysłany: 2012-01-03, 22:54   

Dostaniesz tak?e warny za przekle?stwa , odezwij si? przez mikro zobaczymy jak ty "wyjesz".
STEAM: mlody_shift

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2012-01-03, 23:01   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został Przesunięty przez: XeL

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi