Autor |
Wiadomość |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Wrz 2011 Posty: 117 Piwa: 3/1 Skąd: Jelenia G?ra
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:37 KopajBanana aka .
|
|
|
1. Tw?j nick : KopajBanana aka .
2. Tw?j wiek : 13
3. Twoje imie : Micha?
4. Jak d?ugo grasz w CS : 4 lata
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? : Jestem obecnie i nie ma ze mn? k?opot?w ^^
6. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? : Menu ? 10/10
7. Posiadasz steam? : Sprzeda?em ; d
8. Posiadasz Mikrofon : Tak ale z tego co wiem to mikro +16
9. Dlaczego powiniene? zosta? adminem?
Chc? zosta? adminem serwera 4FUN poniewa? jest ma?o admin?w nieraz na serwerze a czasem nawet 0 i czity lataj? , b?d? ogarnia? serwer , pomaga? graczom jak i adminom. Jestem ogarni?tym "dzieciakiem" na pewno nie bawi? si? adminem jak to CreaTive m?wi hehe , no i mam kupnego admina na JailBreak'u :)
PS. Nie chc? komentarzy typu na NIE , MA?O GRA ,bo gram nie ma?o cz??ciej gra?em na nicku "." , ale na KopajBanana te? gram :)
Licz? na pozytywne rozpatrzenie mego podania . Pozdrawiam |
_________________ Gość wiem , ?e mnie kochasz :***
Gość Kopnij Sobie Banana! :D
 |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:43
|
|
|
1. Za mlody
2. Nie kojarze Cie
3. A poza tym H@ znow Ci napisze ze jest za duzo adminow na serwie. |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:43
|
|
|
Szanowny KopajBanana Czekam na Twoja odpowiedz czy na nicku "." gra?es na Cod modzie.:)
Prosze nie traktowac tego jako spam.
Gracz odpowie mi wtedy udziele decyzje czy tak czy nie :)
//EDIT
Wiec tak wytlumacz mi dlaczego na wszystkich serwerach gracz "." ma permy ?
Na Nie |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
Ostatnio zmieniony przez Handriel 2012-01-02, 21:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 03 Wrz 2011 Posty: 117 Piwa: 3/1 Skąd: Jelenia G?ra
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:45
|
|
|
Szanowny Handriel, nigdy nie gra?em na codmodzie :) Gram tylko na JB i 4Fun |
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:51
|
|
|
Po co sk?adasz podanie jak dobrze wiesz ?e serwer sam si? nie utrzyma? Kup admina a za 2 miesi?ce z??? podanie o darmowego. NIE |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:53
|
|
|
@UP Bo?e znowu to samo ? Tyle kasy wyda?em na admin?w i uwa?am , ?e nadszed? czas na darmowego .. Szkoda , ?e jeszcze nie napisa?e? , ?e jestem za m?ody ;) |
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:55
|
|
|
KopajBanana aka ., mia?e? p?atnego admina na 4fun?! No w?a?nie nie. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
KopajBanana aka .
KopajBanana aka .

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:56
|
|
|
Dobra bo widz? , ?e wam tylko na kasie zale?y , podanie mo?na zamkn?? nie b?d? si? prosi? ... |
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-02, 21:59
|
|
|
Podanie zamykam na pro?b? autora.
PS. KopajBanana aka . my?lisz ?e serwer sam si? op?aci? /ZAMYKAM
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-02, 21:59 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: HetmaN |
|