Autor |
Wiadomość |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:05
|
|
|
Tak prosze bardzo , ja zamiaru od nowa nie mam grac , a pokazalbym ci gdyby mi te lv przeniesiono.
Po to mam chyba admina zeby pilnowac serwera.
A przyjaciol , rodzine mam jesli chcesz wiedziec:)
Tyle mam do powiedzenia. Wiecej sie nie udzielam |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:10
|
|
|
Jak by? stary diablo z klasami kowal itd. To ja gra?em Wojownikiem i co, by?em pierwszy w ranku, ca?y czas, ka?dego rozwala?em nawet premium. M?j wniosek jest taki aby dobrze rozda? staty, i dobrze nauczy? si? gra?, dobrze strzela? Hs'y. S?uchawki te? si? przydaj? do gry, wys?uchujesz kroki. Nie ma co p?aka? oczywi?cie, premium musi by? troch? lepsze od pozosta?ych klas, ale nie m?wcie ?e nie da si? go rozwali? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:15
|
|
|
Handriel napisał/a: | A przyjaciol , rodzine mam jesli chcesz wiedziec:) |
A czy ja powiedzia?em ?e nie ?
...//
Feam ? nie ma co p?aka? ? ciebie cieszy ?e latasz i zabijasz ka?dego , ale trzeba dobrze strzela? hsy? pomy?l co ty m?wisz , jak mamy ci strzelic hs z po?owy mapy jak ty bierzesz przybli?enie zero rozrzutu i tyle! I prosze nie pisz ju? g?upot! |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:16
|
|
|
A my?lisz ?e przybli?enie to na 100m ? One jest malutkie, poza tym zwyk?ym AK z dalekiej odleg?o?ci jest te? bardzo dobre. No to co ?e wpadam i zabijam ? Dobrze rozda?em w staty, 100 kondycja to szybko biegam ^..^ |
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:18
|
|
|
Ale kurde !! Do ciebie nie dociera? przybli?enie to przybli?enie .! A do tego nie macie rozrzutu i nie bro? si? tymi rozdanymi statami . |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:19
|
|
|
Handriel nie znaczy ?e inni si? nie skarz? ?e im to nie przeszkadza. |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:21
|
|
|
OrlandoPro racja , niekt?rzy nie pisz? dlatego ?e nie maj? konta na forum i nie chce im si? go za?o?y?. |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
sXxXe
Admin CoD-MoD'a ;)

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2011 Posty: 89 Piwa: 11/5 Skąd: Cs'owo ;p
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:44
|
|
|
To niech im si? zachce . Ja tam nic nie mam do klasy premium . Wiecej sie nauczysz jak grasz normalna klasa , masz wiekszego skilla . Niech mnie rozwalaja ,
Every i Handriel s? dobrzy , ale ja te? ich zabijam . |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:47
|
|
|
HAHAHAHAHAHAHA wi?cej si? nauczysz ? ahahahahahah CH?OPIE SKILLA si? nie zdobywa poprzez gr? na cod modzie , tylko poprzez gr? na "deathmatchach" (czyt. ditmeczach).
Haahahahh dobry. |
Cs-Zaborze PW
 |
|
|
|
 |
Handriel

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2011 Posty: 405 Piwa: 25/22 Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 15:53
|
|
|
Powiem tak , im masz trudniejszego przeciwnika tym szybciej bedziesz lepszy :)
Co do Feama mialem rozdane staty na Generale 110 -zdrowie 30 - int 30 wytrzymalosc i 0 w kondyche , poradzil mi on ze bedzie mi lepiej szlo jesli zmienie staty mam teraz dane okolo 60 w kondycje 110 zdrowie i reszta int i mam teraz o wiele lepszy Statystki na mapie :)
A jesli wy tylko dajecie w zdrowie to sie nie dziwcie ,wolni jestescie . Dlaczego mnie bardzo czesto komandos zabija ? Bo jest szybki i nie jest tak latwo go juz trafic. Gdybyscie troche pomysleli nad statyskami to napewno nie bylo by tego tematu :)
A co do shifta zaraz pewnie bedzie jakas jego odpowiedz ze ... |
_________________ My GG 38359960
Szlachta Nie My?li , Szlachta Wie. ;)
 |
|
|
|
 |
KolejaRz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 16:22
|
|
|
nie no ogarnijcie si? :) co wy wgl por?wnujecie ... gra przeciwko Genera?owi odbiega zupe?nie realiom gry w cs... niby Every jest taki dobry w cs i lubi strzela? hs, zapraszam 1 vs 1 na jakiej? aim (hs) mapie sprawdzimy... pora?ka. Nie ma szans z genera?em da si? go ubi? to rozumiem ale zak?adam w 3 osoby na 1, ale w tym 2 le??, po prostu nie ma gry, ; D zagraj sobie normaln? klas? jak to m?wisz Umar?ym a w przeciwnej dru?ynie Every to pozdro dla cb. nawet 30 lvl nie wbijesz... Nie znam osoby na serwerze no opr?cz Pawla kt?ry by nie mia? nic przeciwko. A jeszcze 1 co do dystansu i recoilu generala:P m?wisz ak te? jest dobre ak mo?esz strzela? seriami z dystansu max po 3 naboje, general mo?e ich strzeli? 10?! i to z zoomem ... nie m?w ?e ma nie du?o mniejszy recoil bo widz? jak strzelacie ta bron nie jest standardow? w cs wi?c celownik z cs nie odpowiada rzeczywisto?ci ka?dy nab?j trafia tam gdzie znajduje si? celownik ... nie wierzysz? wy?lij wiadomo?? do Liona na gg on stworzy? t? klas? i doda? do niej (norecoil- brak rozrzutu) to pozdro . |
|
|
|
 |
DrunK II
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 131 Piwa: 6/1 Skąd: Wrze?nia
|
Wysłany: 2011-12-30, 17:46
|
|
|
dobra nie przechwalajcie si? ?e jeste?cie dobrzy.... bo z klas? premium ka?dy by?by dobry.
Niech si? wypowie H@... |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 18:00
|
|
|
Wszystko Wam nie pasuje, stary COD mod nie pasowa? bo mia? tyle bug?w bo jedna klasa premium mia?a b??dy i jedna normalna. Teraz zrobione wszystko jest na nowo i tak?e Wam nie pasuje. Z samych admin?w serwera nie op?ac?, bo cod mody zarabiaj? na sprzedawaniu lvla i klas premium na tym to polega. Jeden COD MOD bardzo rozwini?ty potrafi op?aci? wszystkie inne serwery nie ukrywajmy. S? jeszcze inne serwery gdzie wszystko co mo?liwe sprzedaj?. Co do klasy Genera? sam ni? gram/gra?em i nie jest tak bardzo kolorowo jak my?licie, posta? ma bardzo du?y odrzut zw?aszcza jak si? przybli?y celownik. Czasami sam mia?em problem zabi? kogo? w plecy bo rozrzut nie pozwala? mi na to.
Ja ju? to wiele razy pisa?em nie podoba si? droga wolna, znajd?cie sw?j wymarzony serwer i tam grajcie bo tylko potraficie narzeka? na wszystko co jest mo?liwe.
JB narzekacie na brak dodatk?w.
COD narzekali?cie na starego na nowego po tygodniu gry r?wnie? zaczyna si? narzekanie na modyfikacje (bronie, klasy i inne rzeczy).
4FUN narzekacie na admin?w.
Zauwa?y?em, ?e najlepiej jest mie? jeden serwer i tyle, bo im wi?cej tego tym wi?cej jest skarg. Pami?tajcie nie da si? dogodzi? wszystkim.
Jeden mora? z tego wszystkiego przed postawieniem kolejnego serwera zastanowi? si? czy jest faktycznie sens i wgrywa? jakie? rzeczy. Tak prosili?cie o nowego COD MODa to go dostali?cie. Da? palec zabierzecie ca?? r?k?.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-30, 18:11
|
|
|
Shift pogra?em dzisiaj Wsparciem ogniowym , mia?em 25 lvl, expi?em kolegi konto. By?em najlepszy w terro, nie ukrywam ?e pada?em poniewa? mieli 70 - 80 lvl ale gra by?o zr?wnowa?ona i deda?em takie lvl'e . Mia?em staty 31:11 . Wi?c nie pluj si? ju?. Genera? jest troch? lepszy od pozosta?ych ale da si? go na luzie rozwali? jak jest si? dobrym. Wszystko wyja?nione, genera? pozostaje bez zmian // Zamykam |
 |
|
|
|
 |
,/
,/

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 19 Gru 2011 Posty: 24 Postawił 6 piw(a) Skąd: Kalsko
|
Wysłany: 2011-12-30, 21:18
|
|
|
Dla mnie ta klasa nie jest taka pro , poniewa?:
1. Jedna klasa premium jest lepsza ni? gnera?
2. Dla mnie ta klasa to cienizna i tak podlatuje i na strzala z no?a
3. Du?o osob nia nie gra wiec mi to nie przeszkadza
Podsumowanie :
Nie zmieniajcie tego genera?a jest jak jest trzeba si? nauczy? gra? a nie pisa? do H@ i J@ by t? klas? zmieni? a oni i tak maj? du?o na g?owie z serwerem
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-30, 21:55 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Feam |
|