Nick:K0K0DZ4MB0 I D0 PRZ0DU
Przyczyna bana :Czitujesz
Dlaczego zas?ugujesz na unban : Bo gram czysto!! i gram ju? tu d?ugo nie rozumiem dlaczego dosta?em tego bana niech admin da demko !!
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : Nie jest s?uszny !!
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez LC1100
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'demko na forum z hltv mapa west'
[AMXBANS] Czas: 'permanently'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:42532326'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.27.40.123'
[AMXBANS] ========================================
LC 1100 , co ty robisz ? ja cie od paru dni obserwuje i stwierdzam ?e nie umiesz zrobi? ss?w ,tylko ca?y czas te demka . Z demka nie ocenimy dok?adnie czy jest odpalony czy nie . Na ss b?dzie wida? wszystko . Jak nie mo?esz zrobi? ss?w /nie umiesz napisz na forum na pewno zaraz jaki? admin wejdzie...
//
Czekamy na wypowied? admina ma 24 h
_________________ Je?eli masz problem napisz na: GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry) Cs-Zaborze PW STEAM: mlody_shift
Mnie przy tym mnie nie by?o tylko m?j brat nie ma lipy! go zbanowa? sam si? zdziwi?em kiedy mi powiedzia? ?e nie zrobi? ss'?w. Ja zawsze kiedy widz? gracza kt?ry jest dla mnie podejrzany to od razu robi? ss'y. Brat mi m?wi ?eby obejrze? to demko bo "niby" widzia? w jego wykonaniu dziwn? akcje tak jakby mu wygl?da?o to na wh... Nakopie mu do dupska za to ?e nie zrobi? ss'y i nast?pnym razem jak b?dzie taka sytuacja to nie b?dzie mia? ju? do mojego admina dost?pu. I w takim razie zobaczcie to demko jak b?dzie czyste to spoko.
Pozdrawiam i przepraszam za t? sytuacje my?l? ?e si? ona nie powt?rzy. :)
_________________ Admin na serwerach: only DD2, 4fun !!! PoZdrO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum