Autor |
Wiadomość |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-25, 19:48 Skarga na serwer
|
|
|
Sk?adam skarg? na ca?y serwer; graczy, jak i co niekt?rych admin?w.
To co si? dzieje na serwerze jest nie do pomy?lenia!
Co nie kt?rzy admini, na serwer w og?le nie wchodz?!!
Ten serwer, to katastrofa:
- Gra na nim pe?no czit?w, a admin?w na serwerze prawie w og?le nie wida?... Niby jest ich tak du?o, a dzisiaj przez ca?y dzie? widzia?em tylko 5. Niekt?rzy wbili na kilka minut i odrazu wyszli.
- Dopasowanie admin?w...= Pora?ka.
Zreszt? prosz? obejrze?, sobie demka:
1.
www.megaupload.com/?d=9G81AHK0
2.
www.megaupload.com/?d=2HZBFZKE
3.
www.megaupload.com/?d=JPDQNH8R
Kilka ss'?w:
http://imageshack.us/phot...adminfraie.png/ - Rozbawi?a mnie zdolno?? jego pos?ugiwania si? AMXX.
http://imageshack.us/phot...6/reklamag.png/
http://imageshack.us/phot.../reklama2b.png/
http://imageshack.us/phot.../reklama3o.png/
Prosz? was! Czity odwiedzaj? serwera raz po raz. Zanim z?o?ycie podanie na admina zastan?wcie si?, bo p??niej serwer staje si? pusty i ludzie z niego odchodz?.
Zwracam si? do takich graczy jak : Goes Like Hell, jego nigdy nie widzia?em na serwerze. Nie b?d? wymienia? reszty nick?w, bo ka?dy chyba wie mniej wi?cej o co mi chodzi.
Mi si? ju? przestaje chcie? gra? na DD2, bo nie b?d?, za ka?dym razem zawraca? dup? Shiftowi..
Pozdrawiam i prosz? o zrobienie co? z tym fantem.. |

|
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-25, 19:50
|
|
|
Co do poda? b?d? teraz wi?ksze wymagania, wszystkie serwery zostan? " oczyszczone " tzn. B?d? zwraca? uwag? na ka?dego admina, cz??? straci, cz??? dostanie. Czekamy na jertiha |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-12-25, 20:20
|
|
|
CrEaTiVee, pr?buje za ka?dym razem wej?? jak mnie wo?asz (jest cziter czy co? ) , ale s? czasami takie chwile gdy nie mog? wej??. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-25, 20:52
|
|
|
Shift wiem. Ale za?o?y?em ten temat, bo wi?kszo?? admin?w, si? za przeproszeniem opierdala. |

|
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-25, 23:08
|
|
|
Tak to prawda, co pisze CreaTive graj? same czity nawet nie mo?na sobie pogra?, a jak s? admini to na kilka minuta a jak pisze na steam do adma odpa? to nic mia?em adma na tym serwie a m?dry Jertih mi go wzio? za co ? nie wiem do dzi? ? :D Admini do kitu ogar ich taki boczek to wchodzi na 5 10 min a zimson troch? wi?cej albo Shift nie wiem po co dali?cie takiemu Kyf adma wogule nie ogarnia albo Cobra Rado gracz na aktywnym a wielki m?dry Xel g?wno robi... My?l? ?e b?dzie jaka? zmiana na tym serwie nowych admin?w a starych wywali? !. I pyta? z tych Test?w z amx bo mo?e nie kt?rzy nie znaj? amx albo ?eby admin by? aktywny na tym serwie 2 godz czy 1 Mog?a by? taka Warta jedna Osoba np: o 9 00 kt?ra nie pracuje ma wolne i tak wogule...
wtedy b?d? mo?e spe?niali sw?j obowi?zek i mog? by? admem a nie tacy co nie jarz? o co chodzi ! |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
BOOROV
loordzik

Informacje
Dołączył: 12 Lip 2011 Posty: 19 Postawił 2 piw(a) Skąd: Jaros?aw
|
Wysłany: 2011-12-25, 23:22
|
|
|
Creative nie m?w znowu, ?e ka?dy admin si? opier****. By?em dzi? ponad godzin? i da?em z 10 jak nie wi?cej ban?w.
Trudno by DZI? by? ktokolwiek na serwie. S? ?wi?ta !!!
A co do admin?w to faakt, wczoraj jeden z adm?w by? przekonany, ?e ss robi si? w amx :D
Shift jak i zimson te? ogarniaj? i zawsze gdy jestem na serwie trzymaj? porz?dek.
Skoro tak ci to wszystko przeszkadza kup admina i poka? jaki powinien by? admin... |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-26, 08:11
|
|
|
Szury is Back, uwa?aj na s?owa, na tym serwerze tak jak i na 4fun jest od zajeban** czciter?w i kiedy nie ma mnie na serwerze gracze pisz? do mnie ?eby wej?? na serwer ale nie zawsze mog?, moim zdaniem Jertih powinien co? z tym zrobi?. :/ |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-26, 09:14
|
|
|
Cytat: | a wielki m?dry Xel g?wno robi.. |
Uwa?aj na s?owa! To nie jest serwer XeL'a tylko Jertiha. |

|
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-26, 10:10
|
|
|
Noi co, ?e to serwer Jertiha jak ja pisz?, do Xel'a ?e gra jaki? czit nie odpisuj? albo Every dzi? ten si? dla mnie wogul? za przeproszeniem opierdala sorry za s?owa ale mnie, to ju? wkurza ale dlaczego tego czita Cobra Rado nie zbanujecie ? sam nie wiem dlaczego ? a Zimosn kupi steam i co ? nikt nic nic nie robi my?l? ?e lepszym Administratorem by? Jertih Zimson kupi steam i zadowolony Xel ogarnij tego zimka i cobre a jka tak samo mog?em miec bana na n/s i sobie kupi? steam i gra? jak gdyby nigdy nic !. |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-12-26, 10:21
|
|
|
Cytat: | Every dzi? ten si? dla mnie wogul? za przeproszeniem opierdala sorry za s?owa ale mnie, to ju? wkurza ale dlaczego tego czita Cobra Rado nie zbanujecie ? |
Odrazu wszed?em na serwer i by? porz?dek poniewa? shift wcze?niej wbi?. Czekamy na wypowied? Xel'a / jertiha |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-26, 10:35
|
|
|
Ja tutaj nie mam nic do gadania, to jest serwer Jertiha i on ma dost?p do FTP i wielu innych rzeczy. To on wybiera? admin?w na tym serwerze. |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-12-26, 21:19
|
|
|
Witam,
wystarczy z?o?y? podanie na admina, je?eli kogo? dobrze znam,
uzyska admina z podania bez op?at zawsze tak robi?em my?la?em i? jest to dla was jasne.
//Zamykam//
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku