Autor |
Wiadomość |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2011-12-16, 08:31 criE czyli Power is Back!
|
|
|
No to tak!!
Ten caly power is back caly czas gral dlamnie dziwnie, udziela? sie we wszystkim chociaz niektore tematy go nie dotyczy?y. Pare razy s?yszalem od graczy, ?e jak nie ma adminow to on robi sie nagle pro graczem DZIWNE!!! Obejzyjcie to demo tak wyglada jego gra jezeli nie ma na serwie adminow. Dlamnie i paru osob jest to bardzo dziwne. Prosze o ocene.
ps. ODPAL!!!
http://hltvdl.zabijaka.pl...e_kabul.dem.zip
akcje: od poczatku jego gry jak wychodzi zza sciany i wali odrazu potem ten hejh.. |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-12-16, 08:38
|
|
|
Podpisuj? si? pod tym, ma jakie? info, skad? Tego nie wiem. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Seba1212
ExTreMe ! ;*

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 153 Piwa: 3/5 Skąd: zza miedzy ^^
|
Wysłany: 2011-12-16, 08:58
|
|
|
Podpisuj? si?.Ogl?da?em to demko = Odpa?. |
|
 |
Karmazynowy

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 220 Piwa: 18/2 Skąd: ??d?
|
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:09
|
|
|
Podpisuje si? pod tym.. Moim zdaniem to jest oszust i tyle :)
Raz jak gra?em sobie to si? go zapyta?em na steamie czemu taki dobry, a on na to : "Mam info ze specta od fejka." i jeszcze od kogo? tam.
To jest oszust, co dostaje info ze specta od swoich "koleg?w" albo poprostu si? odpali?.
Rozmowa wygl?da?a dok?adnie tak:
Kod: | Power is Back: info
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: xd
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: od kogo masz
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: :P
Power is Back: nielat
Power is Back: fejk
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: bocie
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: co klamiesz teraz
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: xd
Power is Back: ze co
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: jajco
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: :P
Power is Back: zamknij morde
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: dzieci sobie podpowiadaja ...
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: bo grac same nie umia
Power is Back: zamknij morde Nie przeklinam jestem kulturalny.
Power is Back: maz 14 lat wiec zamknij pizde
CreaTive | Cs-Olsztyn.pl: a ty 12
Power is Back: mam pewniejszy glos od ciebie mulacie jebany
Power is Back: dostajesz |
Rozmowa odby?a si? jeszcze, gdy w?a?cicielem serwera by? Jertih i sta? on w sieci Olsztyn. ;p
:DD |

|
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:17
|
|
|
Hahahahaaa
Sniper jeste? ?a?osny, zrozum ?e jestem lepszy od ciebie, na wh potrafi?e? by? ciagle pierwszy, teraz jako? nie widze ?eby? tabele otwiera?, to ?e ty jeste? na BL to nie znaczy ?e ja jestem odpalony, wiele si? udzielasz na tematy o wh, a sam jeste? na BL, ?a?osny jeste?.
Gram tu czysto , nawet bez ?adnego infa na steam, ten granat rzuci?em tam bo skanowa?o te okolice dw?ch, jeden kole? za ?cian? zawsze sprawdzam boki i wszystkie zakamarki, potem jak szed?em drugi raz to przeczuwa?em ?e tam b?dzie bo by? tam poprzednim razem to zawsze sprawdzam... Cz?owieku ogarnij si?, pisa?e? na steam po znajomych ?eby si? wypowiedzieli ?e mam wh bo cie w topce gonie, i tyle ci powiem.
Jak ju? ma by? ban(nies?uszny) to prosz? demko na BL wstawi? bo nic nie mam, niech to komisja rozpatrzy, bo ban by by? nie s?uszny.!!!
Pozdrawiam.
@EDIT:
Creative, raz czy dwa razy dosta?em info od fejka, du?o graczy daje sobie info, ja ju? steam robie off ?eby mi nie spamowali, bo to wygl?da jak wh, jak dostajesz info i nie uczysz si? gry. Gram czysto.! |

|
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:23
|
|
|
Sniper moim zdaniem jeste? ?a?osny, Power jest czysty, bardzo dobrze gra , a ty p?aczessz bo ci? bije, to ?e ty jeste? na BL to nie znaczy ?e Power czituje.Jestes zazdrosny ?e lepiej gra od ciebie widz? jak padniesz to zaraz jeste? wkurwiony i m?wisz Nie przeklinam jestem kulturalny. najch?tniej da?bym mu bana(np.wczoraj)dla ciebie ka?dy kto cie bije jest odpalony. |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Power is Back ! |
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:27
|
|
|
Dobrze m?wisz szury !! |

|
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:31
|
|
|
Cytat: | Creative, raz czy dwa razy dosta?em info od fejka, du?o graczy daje sobie info |
Kolego, ale nie ze specta, czy jak tw?j koleszka zginie, to szybko, szybko info.
Szury is back Sniper gra od ciebie o wiele, wiele d?u?ej i zna si? na grze, a na BlackListed ka?dego zbanuj? za odpowiedni? kwot?, wi?c prosz? Ci? ;) |

|
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-16, 10:39
|
|
|
Creative, nigdy tak nie robie ?e se specta, a infa to ju? d?u?szy czas nie daje... |

|
|
|
|
 |
Raintek
Nie rozpisuj sie

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-16, 11:07
|
|
|
Powiem tak,
Power Is Back l?duje dzisiaj na blacklisted.pl ;]
Wrzuce wieczorem link do zg?oszenia ;] |
|
 |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2011-12-16, 11:13
|
|
|
Sniper moim zdaniem jeste? ?a?osny, Power jest czysty, bardzo dobrze gra , a ty p?aczessz bo ci? bije, to ?e ty jeste? na BL to nie znaczy ?e Power czituje.Jestes zazdrosny ?e lepiej gra od ciebie widz? jak padniesz to zaraz jeste? wkurwiony i m?wisz Nie przeklinam jestem kulturalny. najch?tniej da?bym mu bana(np.wczoraj)dla ciebie ka?dy kto cie bije jest odpalony.
hahahahahah zobaczcie jak ten szury sciaga all od kazdego hahahah dziecko niedorozwiniete wczoraj tak mi lizal tylek ze myslalem ze nie bede musial juz nigdy myc hahahahha a teraz sie ?asi do odpala hahaha dorosnij skancz podsawowke to pogadamy HAHAHAH a za nick Szury is Back dostaniesz bana za podszywanie. Wszystko sciagasz od wszystkich hahahha a tak wogule to sprawdz w slowniku co znaczy slowo "?alosny" razem z powrem
hahahahahahhahaha
PZDR!! :D
Szury moze ?urek hahahahaha sciaganie od wszystkich wszystkiego swiadczy o tym ze nie masz swojeo zdania we w?asnym zyciu jak bedzie tak dalej to poprostu zginiesz a pamietaj ze nikt kto cie wychowuje nie bedzie zyl wiecznie!!!!! |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
|
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-16, 11:31
|
|
|
hahahaha ja nic nie mam bachory , creative jaki? bachor 10 letni. |

|
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-16, 11:34
|
|
|
Powiem teraz tak, ?e pierwszy nazw? mia? tak? Power is Back a to ty jeszcze ukrad?e? od niego is back to ty powiniene? zmieni? a nie ja, masz szcz??cie ?e Power ci nie dal bana za podszywk? a gdyby ci da? by? ju? p?aka? na forum a to co, szybciej napisa?em to p?aczesz
jak cie zabije raz Power mia? ponad 60 nie wiem na ile zaraz wbi?e? i ss bo ty nie umiesz ch?opczyku gra? naucz si? gra? tak jak Power a nie na WH.
A co do ciebie Creative bachorze wracaj na Olsztyn, a nie tu si? li?esz znowu wszystkim dupe.
|
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-16, 13:46 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie