Autor |
Wiadomość |
Epox

Informacje
Wiek: 36 Dołączył: 15 Wrz 2011 Posty: 29 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rz
|
Wysłany: 2011-12-04, 12:22
|
|
|
de_nuke godzina 11 :45 04-12-2011 , 2 runda , nick Epox,- CT
jest pare demek zabic np 9/5 hs na awp_india 2 ale to nie idzie wszystko jednym ciagiem wiec imo chyba takie cos bez sensu : P |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-09, 18:58
|
|
|
Ja mam jedn? akcje na mapie de_dust ale na razie jestem do niedzieli u ciotki. Jak przyjad? do domu to wrzuc?. :) |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Lee9313
zaborze ;*

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 99 Postawił 10 piw(a) Skąd: Jest cs-zaborze.pl ?
|
Wysłany: 2011-12-09, 19:01
|
|
|
Wstawcie moje jak by?em wtedy odpalony(przeprosi?em) mo?e si? im spodoba ;) |

|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-09, 19:03
|
|
|
Lee9313, jeste? ?a?osny, na serwerze nie ma miejsca dla czciter?w, wy?apa?em ci? raz a je?eli dostaniesz unbana wy?apie ci? drugi raz! |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-12-10, 05:42
|
|
|
Wbije niebawem na serwer i zobaczymy, nie by?em przekonany do tego pomys?u, ale jak widz? co za akcje wrzucacie, to troch? lipa b?dzie. Nie s?dz?, ?e jestem Pro graczem, ale miewam lepsze akcje ni? te tutaj podane |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Adasss

Informacje
|