Autor |
Wiadomość |
MRRRR
R akaMartusssss

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-08, 14:04 power is back
|
|
|
Dosta?em perma za darmo :) nie zrobi? ss?w nie nagra? dema
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin Power is Back !
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'Czitujesz.'
[AMXBANS] Length: 'permanently'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:20227361'
p??niej dosta?em unban a ten mnie znowu zbanowa? bezpodstawnie. Ma?o tego wida?, ?e jest wi?cej skarg za perma bez niczego np. http://cs-zaborze.pl/view...e96eb4613#62351
Kolejne dziecko bez umiej?tno?ci pos?ugiwania si? Adminem. |
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-08, 14:29
|
|
|
To nie tak, du?o os?b m?wi, ?e grasz na wh i ja w 100% ich popieram. Po d?u?szej obserwacji na spectate, jak i po rozmowie z graczami i by?ym adminem "Matteo" doszed?em do wniosku ?e perfidnie czitujesz, Zimson to widzi, wszyscy, a po co mam ci ss robi? jak wstawisz przerobione, zimson wstawi? demko, i HLTV te? jest, grasz na wh i tyle, a po drugie powinno zosta? bez ub, bo twoja dziewczyna, czy kto to tam dla ciebie jest wesz?a jak gdyby nigdy nic odbanowa?a ci? i wyszed?a z serwa, ona nie ma prawa ci da? ub. Wi?c tak jakby wchodzi?e? na banie aktywnym wi?c ?egnam.A jak dostaniesz ub , to znaczy ?e ja te? mog? dawa? ub tak jak Marta i tak te? b?dzie.
@EDIT:
A tak w og?le wstaw te ss co ci zrobi?em. |

|
|
|
|
 |
MRRRR
R akaMartusssss

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-08, 14:33
|
|
|
Da?e? bana bez podstawy a wi?kszo?? os?b z kt?rymi rozmawia?e? nie znaj? si? na ocenianiu dem itp. Da?a mi ub dlatego poniewa? wlepi?e? mi bana bez powodu a tak nie mo?na robi?, Admin banuj?cy musi mie? konkretne dowodu w sprawie czita itp.
Nie zrobi?e? ss?w niech sprawdza konsole :> tym bardziej w powodzie nie doda?es wstaw ssy na forum lowku
Do tego przedstawi?em si? Xel'owi i ju? upomina? Admin?w
Wi?c nie p?acz tylko trenuj trenuj a mo?e kiedy? b?dziesz mia? wi?ksze poj?cie na temat csa. |
|
|
|
 |
Szury is Back
Pomagam !!!!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 176 Piwa: 6/21 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-08, 14:39
|
|
|
Bajeczki opowiadasz, gra?e? na wh i nie ma UB ! |
_________________ ___________
PoZdRo
Znajdziesz mnie na 4FUN |
Ostatnio zmieniony przez Szury is Back 2011-12-08, 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-12-08, 14:48
|
|
|
Szury is Back, ?mieszny jeste? Power sam napisa?, ?e nie robi? ss'?w, wi?c nie wiem jak ty to mog?e? widzie?. Co do bana to nies?uszny. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-08, 15:18
|
|
|
Ten EDIT to nie tutaj :D |

|
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-08, 16:21
|
|
|
Ban nie s?uszny, ogl?da?em HLTV i nie potraficie odr??ni? skilla od haxa. Chyba czas najwy?szy zmieni? admin?w na serwerach, na bardziej kompetentnych. Najpierw radz? nauczy? si? odr??nia? skilla od haxa, a p??niej pisa? podania na admin?w. Wystarczy popatrze? w jakich dru?ynach i z kim gra/gra? MR.
|
|
|
|
 |
|