Autor |
Wiadomość |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 11:11 Skarga na Sniper is Back
|
|
|
Sniper is Back niby najlepszy gracz servera 4fun zaborze a gdy tylko ktos ma staty lepsze od niego banuje zeby byc najlepszym i tak bylo w moim przypadku na mapie big westwood , ciosalem ct''k?w a sniper zaraz ban . Jeszcze zaraz wrzuce demko z HLTV to zobaczycie te DUZE dziecko.
Po drugie adminowi nie chce sie nawet zrobic ssow i przez te jebane HLTV musze czekac w chu* czasu az bedzie demko i potem je wrzucac. Teraz do head admina; HLTV powinno byc uzywane gdy jestesmy kogos nie pewni a nie w stosunku do kazdego gracza , jest to poprostu nie wygodne i zabiera duzo czasu. |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 11:45
|
|
|
Wiadro masz racj?, admin obowi?zkowo musi robi? ssy. HLTV jest tutaj pomoc? gdy kto? by? ewidentnie odpalony, a ssy s? czyste.
Czekamy na wypowied? admina. |
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 11:46
|
|
|
SSow mi nie zrobiono i nie tylko mi i nie pierwszy raz bo juz od kilku dni widzialem ze robia bez ssow bo jest HLTV to po co.
Demko juz jest i dobrze widac ze nic nie mam a sniper is back poprostu usuwa lepszych od siebie ;)
http://hltvdl.zabijaka.pl...ood_big.dem.zip |
|
|
|
 |
Zimson21
ZimsonXX

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 132 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Radom
|
Wysłany: 2011-12-04, 12:53
|
|
|
Nic nie masz to zobaczcie demo od 1.40 min bardzo dziwne akcje, a ta akcja ktora szie dzieje od 4.47 min gdy gracz rzuca smoka i przez niego wali do przeciwnika i ty nie masz WH ??? obejzyjcie i zobaczcie co sie dzieje!!!
PZDR :D
Chcialem dodac ze jego nick to glowa!!!! |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-12-04, 13:06
|
|
|
Na bank kt?ra? z tych opcji:
- anty smoke,
- 16 bit?w,
- software,
- wh
Ban s?uszny bez ub |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-04, 13:13
|
|
|
Gracz ewidentnie jedzie na wh, w og?le ta akcja z tym granatem dymnym, wie ?e w domku jest 2 zeskanuje 1 potem bania i zaraz druga przez g. dymnego, przecie? tam nic wida? nie ma a on idealnie g?owe umial namierzy?, przyjrzyjcie si? dobrze ewidentne wh, nie m?wi?c ?e fleshe i g. dymne nic na niego nie robi?, gracz ewidentnie czituje.
Banowa? zaraz takiego. |

|
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 14:37
|
|
|
HAhahahaa wielcy znawcy , poprostu mam wy??czone smoki , a nigdzie nie pisze ze nie mozna miec. Wiec to nie jest podstawa na perma , po za tym na demku nic innego nie widac jak tylko brak smokow. A do Ciebie zimson t?pa strza?o robi sie ssy zeby nie bylo takich sytuacji.Na demku nie widac wh ani nic i mozecie sobie pierdolic ale widac ze gralem czysto , wiec tylko czekam na UB. |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-12-04, 14:41
|
|
|
Hahahahahahahahaha smoki se wy??czy?, ?mieszny jeste?. W opcjach nie ma "wy?acz smoki" wi?c ?ci?gno?e? antysmoka czyli czit, ban s?uszny temat do zamkni?cia. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
Ostatnio zmieniony przez [$][!][W][Y] 2011-12-04, 14:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 14:41
|
|
|
Power is Back ! napisał/a: | Gracz ewidentnie jedzie na wh, w og?le ta akcja z tym granatem dymnym, wie ?e w domku jest 2 zeskanuje 1 potem bania i zaraz druga przez g. dymnego, przecie? tam nic wida? nie ma a on idealnie g?owe umial namierzy?, przyjrzyjcie si? dobrze ewidentne wh, nie m?wi?c ?e fleshe i g. dymne nic na niego nie robi?, gracz ewidentnie czituje.
Banowa? zaraz takiego. |
Dziecko nigdy nie jest zabronione granie bez smokow , i wystarczy usunac tylko 1 pliczek z CSa , a o fleshach mi nie pierdol ze nie dzialaja bo dzialaja , i te twoje "ewidentnie jedzie na wh, ewidentnie czituje" myslisz ze nadrobisz wiek slownictwem ktore nawet nie wiesz co znaczy ? Poczytaj troche o wh to moze zrozumiesz i ogarniesz ze nie czitowalem . A cale to pierdo*** przez glupka ktoremu sie nawet nie chce ssow zrobic. Czekam na UB. |
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-12-04, 15:09
|
|
|
Ju? nie wiesz co wymy?le?,dzieciak to m?w do swojego ma?ego, anty smoke to czit.
warn dla tego czego?. |

|
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 15:11
|
|
|
Czytaj ze zrozumieniem pierdolony kozaku przez neta. To nie jest anty smoke tylko usunelem 1 pliczek z folderu csa ,a to zabronione nie jest g??bie. UB sie nalezy |
|
|
|
 |
Walisz Wiadro?

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 15:12
|
|
|
Power is Back ! napisał/a: |
warn dla tego czego?. |
TO CO? to w twoim przypadku stoi przy zlewie i naklada ci zryc |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-12-04, 15:54
|
|
|
Moim skromnym zdaniem bez unbana!
Walisz Wiadro? napisał/a: | HAhahahaa wielcy znawcy , poprostu mam wy??czone smoki , |
Tyle wystarczy. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Raintek
Nie rozpisuj sie

Informacje
|
Wysłany: 2011-12-04, 16:22
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Moim skromnym zdaniem bez unbana!
Walisz Wiadro? napisał/a: | HAhahahaa wielcy znawcy , poprostu mam wy??czone smoki , |
Tyle wystarczy. |
Dopracujcie regulamin wtedy banujcie. Usun?? sobie sprites/smoke i co z tego? Ka?dy tak mo?e zrobi? a to nie jest hax.
Hetman: Poczytaj o tym jak funkcjonuj? haxy. Zasada ich dzia?anie jest bardziej skomplikowana ni? tw?j tok my?lenia zapewne .
Co do Zimssona nie b?d? si? wypowiada?, bo znacie moje zdanie ;] |
|
|
|
 |
Carlsberg
[ex_surfes] Rafter'

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 68 Postawił 1 piw(a)
|
Wysłany: 2011-12-04, 17:39
|
|
|
Kt?ry ten plik trzeba usun?? :D
|
_________________ Ja wiem to, ta muzyka pokazuje ?wiata pi?kno,
dlatego w ca?o?ci, ja oddaje si? tym d?wi?kom.
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-04, 18:41 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: XeL |
|