Autor |
Wiadomość |
Epox

Informacje
Wiek: 36 Dołączył: 15 Wrz 2011 Posty: 29 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rz
|
Wysłany: 2011-11-11, 00:16 Podanie - Epox~
|
|
|
1. Tw?j nick : Epox~
2. Tw?j wiek : 21
3. Twoje imie : ?ukasz
4. Jak d?ugo grasz w CS : 8 w porywach do 9 lat
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? : Elite Zone 4 fun = ponad rok
6. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? : 8.5/10
7. Posiadasz steam? : Tak ,prawie od pocz?tku :)
8. Posiadasz Mikrofon : TAK
9. Dlaczego powiniene? zosta? adminem? : Kr?tko i na temat ; brak admin?w o p??nych porach bo 3/4 admin?w ma po 14 lat , gram na serwerze ju? bardzo d?ugo i znam du?o os?b , d?ugoletnie granie w cs daje do?wiadczenie rozpoznawania cheata po tym jak kto? mnie zabije ( mog? potwierdzi? inni admini ?e pomaga?em w ten spos?b z?apa? cheater?w ) , zawsze wol? rozwi?za? wszystko pokojowo ale czasami widz? ?e admini toleruj? zbyt du?o chamstwa innych graczy co troch? irytuje . Reszt? my?l? , ?e dodadz? gracze , oni najlepiej wiedz? .
10. Kontakt: 5850971 gg
11. Co? o sobie: studia 2x , du?o sportu , cs w ka?d? woln? chwil? , kobieta/y :)
PS. W razie pozytywnego rozpatrzenia wracam dopiero w niedziel? wieczorem z Zakopca tak?e b?d? niedost?pny , ale jak wr?c? to b?dzie KARA :} i top 1 of course .
PS.2. Do napisania podania zmotywowa? mnie fakt , ?e gra?em p??nym wieczorem ponad godzin? na serwerze z cheaterem , kt?ry na dodatek nie umia? dobrze go wykorzysta? co mnie dodatkowo zdenerwowa?o oraz to , ?e moim zdaniem jacy ogarni?ci admini taki poziom serwera .
Z podzi?kowaniami za wypowiedzi ( SZCZERE!) :
?ukasz Epox ~ N. |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-11, 01:09
|
|
|
Przyznaje to z ciezkim sercem... ale jestem na tak. Jeden z niewielu graczy ktory potrafi pocisnac na mapie ;) |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-11, 19:55
|
|
|
Jest du?o admin?w, je?eli takowego chcesz to zapraszam do kupna. Wystarczy napisa? do mnie na GG: 9519319.
Pozdrawiam
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-11-11, 19:55 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: XeL |