Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-07, 08:39 Taka sobie propozycja
|
|
|
Wpad?em na taki sobie pomys? ?eby jak ktos zrobi? dla kogo? jak?? prace to ?eby nieotrzymywa? ''Piwa"
Bo jak kto? jest grafikiem to robi prace dla graczy i w zamian dostaje piwo i to jest niesprawiedliwe bo w tydzien mozna by nazbierac przynajmiej 10 piw poprzez grafike a we? potem ty go dogon w ''miesi?c''
:] |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-10-07, 13:42
|
|
|
No to co ?? Piwa to, to samo co pom?g? by? mo?e u?ytkownik kt?ry prosi o grafik? i j? dostaje uwa?a ?e to mu pomog?o wi?c wiesz mo?? da? te piwo, ty te? r?b prac? to b?dziesz dostawa? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-10-07, 15:11
|
|
|
Hmmm, Feam ciekawe(...), na GG pisa?e? mi ?e na pkt pom?g? ci nie zale?y.
HetmaN ma racj? i go ca?kowicie popieram, zrobi? z nud?w 20 awatar?w/sygnatur i 20 piw? bezsens? chcesz piwo zas?u?!
Wykonywanie prac to wolna nie przymuszona wola dla os?b kt?re chcia?by zosta? grafikami na forum, wi?c Feam zwracaj uwag? kto wykonuje prace i zaproponuj tym osobom stanowisko(je?li ich prace s? naprawd? dobre )
pzdr ImMortal |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Seba1212
ExTreMe ! ;*

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 153 Piwa: 3/5 Skąd: zza miedzy ^^
|
Wysłany: 2011-10-07, 15:30
|
|
|
Zgadzam si? z Mortalem.Piwa powinny dostawa? osoby te , kt?re pomog?y komu? itp. ale nie te kt?re robi? grafiki. |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-07, 16:30
|
|
|
Feam nierozumiem ci?.!
Jagby? nieby? grafikiem to by? mnia? takie samo zdanie jak my. Ale gdzie? zrobisz 10 avkuk i 10 piw i b?de pierwszy w top 5 piw.
ImMortal, 2 piwa
Fajnie ?e ju? masz 2 piwa :(
Tylko jak ma mam jedno piwo dosta? jak narazie na forum w dziale Pomoc niema zadnych problemow a zamowienia dla grafikow jest od zajeba*** i bedzie lecie? piwa.
I to jest niesprawiedliwe.
Koniec |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-10-07, 16:38
|
|
|
No dobrze za???my ?e za grafike nie ma piw, jak to zrobisz ?? powiesz ?e nie wolno dawa? piw za r??ne prace ? A jak kto? da te piwo to co warn na forum ? Moim zdaniem nie sprawiedliwe, niekt?rzy daj? piwa za prace niekt?rzy nie ... Jakbym za ka?d? moj? prac? graficzn? dostawa? pom?g? to bym mia? ich z 50 a nie jak pare dni temu 33 ... |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-10-07, 17:08
|
|
|
HetmaN ja "da?em" piwo, a nie dosta?em, Feam, ale skoro jeste? grafikiem to chyba tw?j zakichany obowi?zek, nie?! dodaj we wzorze pro?by o avek/sygna ?e prac nie trzeba nagradza? piwami, a grafikom ?eby nie prosili o piwa za prace, tyle |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Menderr

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-07, 18:33
|
|
|
A ja jestem zatym ?eby jak kto? da? te piwo to warn.!
Proste |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-07, 18:45
|
|
|
Feam
Powinismy gdzies oglosic ze jak ktos da warna za grafike dostaje warna. Proste. |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-10-08, 10:40
|
|
|
Troch? racji, jak ja potrafi? robi? spraye, na kt?re jest mniej zam?wie?, a inni robi? te sygny, avki i w chu** dostaj? piw. Powinno by? tylko w dziale pomoc, te piwa... |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-22, 10:49
|
|
|
Temat nie wypa?, Gada?em z Jertihem i m?wi? ?e znowu b?d? chyba Pom?g?.
Bo z tymi piwami to tylko jeden niewypa?, ZAMYKAM
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-25, 19:43 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Feam |
|