Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-17, 18:46 Podanie by HetmaN
|
|
|
Witam.
Sk?adam podanie o moderatora.
Podst. dane czyli: Mam na imi? Mateusz, pochodz? z Bia?ej Podlaskiej i mam 14 lat. Interesuj? si?: Sportem. M?j nick w Cs To HetmaN. Zacz??em tutaj gr? gdy zagra?em po raz pierwszy na Cs-Zaborze DiabloMod. Bardzo mi si? spodoba? lecz teraz bardziej lubi? mody 4fun/ DR / Surf. Umiem si? podporz?dkowa? moderatorowi, i wiem ?e jeszcze bardziej wzi??bym si? za nauke. Zostali nasi dwaj moderatorzy, jeden od niedawna jest a dok?adniej od dzi?. Ssy s? nie sprawdzone, skargi nierozstrzygni?te. My?l? ?e Pom?g?bym sieci na tym stanowisku gdy? jestem bardzo cz?sto na forum, po szkole ca?y dzie? komputer a weekendy ca?y dzie? prawie. Mam sporo wolnego czasu a wi?c gracze szybko dostali by Unbana. Wiem ?e mia?em przerw? miesi?czn? ale teraz wracam i postanawiam zawalczy? o t? grup?. Z g?ry dzi?kuj? za pozytywne oceny ;) Pozdrawiam
HetmaN
Info: Ostrze?enia niemam zadnego bo warna odrobi?em tylko co? Jerth pisa? ?e co? si? zepsu?o i nieda si? usun?? warna.:) |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Amadi |
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-10-17, 18:47
|
|
|
Popracuj troch? nad emocjami bo coraz wi?cej widze wyraz?w typu "kur**, h**" itd. Ale og?lnie to da?bym ci szans? i jestem na Tak |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-10-17, 19:31
|
|
|
No ja neutral. Post?w du?o w sieci jeste? troche. Ale czasem troche dziwne zachowanie masz. Nie no og?lnie neutral 50/50 |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-17, 19:40
|
|
|
Wiem ?e zachowaniem mnia?em ro?nie
Ale wiem ?e to zmienie
B?de kulturalny i spr?buje pisa? poprawn? polszczyzn?. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Tyka1331
Tyczka

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 82 Postawił 1 piw(a) Skąd: Bia?ystok
|
Wysłany: 2011-10-17, 20:24
|
|
|
Na Tak, gra tu prawie tyle co ja (czyli d?ugo :D). S?dz? ?e powinien dosta? szans?. |
|
 |
lukaszczyz
BLACHAxD :P

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 155 Skąd: mama wie, ?e pije :)
|
Wysłany: 2011-10-17, 20:28
|
|
|
hmmm hmm HetmaN HetmaN ty moj stary kolego xD wypada dac na nie XD
Ale jestem dobry kolega wiec TAK |
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-10-17, 23:48
|
|
|
Jestem na NIE, ka?dy post tw?j by? jak hieroglify na ?cianach w muzeum, to ?e "spr?bujesz" pisa? poprawn? polszczyzn? to za ma?o jak dla mnie Poka?, ?e chocia? znasz podstawowe zasady gramatyki i ortografii, a wtedy mo?e zmieni? zdanie |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-10-18, 14:34
|
|
|
Info: Ostrze?enia niemam zadnego bo warna odrobi?em tylko co? Jerth pisa? ?e co? si? zepsu?o i nieda si? usun?? warna.:)
Oooo czyli tak u wszystkich jest?? Myslalem ze tylko mi sie nie da zdjac bana z forum ;/ No coz, narazie bede sie udzielal na tym koncie.
Co do podania jestem na NIE. Troche wiecej sie udzielaj (bardzo zadko cie widuje teraz na forum) Przestancie pisac glupie podania, chociaz wiecie ze nic z tego nie wyjdzie... Powody rowniez wymienione UP ^ |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-18, 18:09
|
|
|
creative12345 napisał/a: | Co do podania jestem na NIE. Troche wiecej sie udzielaj (bardzo zadko cie widuje teraz na forum) Przestancie pisac glupie podania, chociaz wiecie ze nic z tego nie wyjdzie... Powody rowniez wymienione UP ^ |
Tym to mnie rozmieszy?es. Troche wi?cej si? udzielaj.? Pomy?l na tym ni? to napiszesz prosze ja ciebie.:)
Bardzo rzadko widuje ci? na forum.?
Moje informacje z profilu
Do??czy?: 2011-04-24, 19:56
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 18:01 (Minut: 8) Online
Wizyt: 905 ??czny czas wizyt Godzin: 148,5
Post?w: 766, temat?w: 107, za??cznik?w: 0, ankiet: 0
[1% z ca?o?ci / 4,33 post?w dziennie]
Ostatni post Wczoraj 19:48
Znajd? wszystkie posty HetmaN
Tyle chyba wystarczy |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-10-21, 21:41
|
|
|
Podanie zosta?o rozpatrzone pozytywnie. |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-10-21, 21:41
|
|
|
Podanie zosta?o rozpatrzone pozytywnie.
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |