Autor |
Wiadomość |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-10-21, 14:46 Skarga na opiekuna Creative.
|
|
|
Witam! A wi?c tak: og?lnie to Creative nie nadaje si? na opiekuna. Prawie wog?le nie zna si? na ftp to raz, dwa nie ma dobrego kontaktu z graczami raczej go wszyscy nie lubi?, trzy pr?buje mnie wygry?? sam chce by? opiekunem bez pomocy nikogo, cztery wyzywa mnie na steam dodaje bezsensowne tematy na m?j temat na forum. Wi?c tak Creative ja nie b?d? Ci si? t?umaczy? co ja robie i wog?le s? inni by mnie s?dzi?. Ty zajmij si? czym? innym a nie szpiegostwem i lizaniem dupy H@. Bo jestes bardzo falszywy tu przy nim si? godzisz a potem mnie wyzywasz i nabijasz si? ze mnie. Z graczami jb te? nie masz kontaktu dobrego wym?drzasz si? itp pozatym na jb jeste? raz na rok.
Tyle z mojej strony wypowiedzcie si? inny na jego temat. |
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-10-21, 14:53
|
|
|
Hmm.... wszystko pi?knie ?adnie, nasuwa tylko si? pytanie gdzie dowody? Na wyzwiska ze steama nie masz na pewno ?wiadk?w. Moim zdaniem bez dowod?w to nie skarga.... |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
mroziczek97

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-21, 15:08
|
|
|
Troch? ma jednak racji, poniewa? czasami jak jest na JB zaznaczam czasami a jest to bardzo cz?sto si? wym?drz? ale jak z nim pogada? na gg i jak jeste? sam z nim na mapce to mo?na nawet go polubi? ale jak jest wi?cej os?b to ju? robi si? bardziej pewny siebie i si? wym?drza i jest bardzo rzadko na JB ale nie wiem z jakiego powodu mo?e problemy jakie? ma nie os?dzajmy. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie |
_________________ Masz problem na JB napisz do mnie.
Zawsze i o ka?dej porze jestem do waszej dyspozycji
--------------
Mrozik @JB
GG:2605277

|
|
|
|
 |
CrEaTiVee

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Paź 2011 Posty: 302 Piwa: 5/9 Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-10-21, 15:24
|
|
|
Na jb praktycznie wchodze tylko w Piatek/Sobote/Niedziele. Dla czego??- Poniewaz tak jak kazdy, chodze do szkoly. Nie musze wam tlumaczyc dlaczego nie gram w tygodniu bo to moje osobiste sprawy. Lecz na kompa wchodze, szukam mapek na jb itp. (nawet zalozylem odpowiedni temat do tego) W przeciwienstwie do kubaohio, ktory kompletnie nic nie robi, tak jak poprzednio gdy byl opiekunem... Zreszta pozwole sobie zacytowac kawalek rozmowy ze steam. Zapewne tez wszechmogacy kubaohio da mi warna za pisanie bezsensownych postow, tak jak to mi dal za skarge na na niego w dziale "Cos negatywnego o Cs-Zaborze" Wiec zaczynam:
CreaTive: Za co mi dales warna na forum?
kubaohio: Mialem powod.
CreaTive: Tak. Haha, warn za nic.
kubaohio: Odpracuj warna. --- Widac wlasnie jego aktywnosc na forum, gdyz warnow nie mozna nikomu zdjac bo cos sie popsulo.
CreaTive: Widac wlasnie twoja aktywnosc na forum. Warnow nie mozna nikomu zdjac.
kubaohio: Dobra czesc. Nie gadam z oszustami,debilami, jestes falszywy. -- Cos takiego bylo.
CreaTive: Dobra idz na Cs-Re*****.
kubaohio: Ok. Czesc.
CreaTive: Nara.
Chce zostac sam opiekunem? (hahaha) Prosze cie, nie miales nic innego do wymyslenia?
Moze nie zabardzo dogaduje sie z graczami, ale chce chociaz cos zrobic dla tego serwera w przeciwienstwie do ciebie...
///Edit
Idz dalej namawiac ludzi z serwera zeby sie wypowiedzieli zle na moj temat, zobaczymy jak duzo ludzi namowisz :) |

|
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-10-21, 15:43
|
|
|
Wiesz co jak bys wiedzial nie gramna revolcie ale ok... nie Tobie sie bede t?umaczy? jestes wyszczekany ale c?? zrobi?... Masz 14lat tak?? to bylo jedno wielkie oszustwo!! Nienawidze jak ktos k?amie dlatego wszyscy Cie znienawidzili ja nic nie zrobi?em tak?? Podkre?lenie sajmona,?lady za ct, zapraszanie graczy, godzenie admin?w, mi?a atmosfera, ogarnia? serwer, wys?ucha? ka?dego i pomaga?... to ma?o? Ja w przeciwie?stwie do Ciebie nie jestem bezczelny i mam kulture niestety ty jej nie masz dlatego nikt z Toba d?u?ej nie wytrzymuje. Tyle nie b?d? z Tob? dyskutowa?. Ca?e ftp zostawiam Tobie r?b co chcesz.
Ps. Tylko nie pytaj wi?cej gdzie s? jakie foldery. Jeste? taki dobry rad? sobie sam. Tyle ja ju? nie spamuje. Nie ?adnie dawa? prywatne rozmowy na forum. |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2011-10-21, 15:44
|
|
|
CreaTive, mi te? si? wydaje, ?e na opiekuna nie zas?u?y?e? i nie zas?ugujesz.
Faktem jest tak?e to, ?e gracze za tob? nie przepadaj?, z reszt? ja te?.
Po za tym grasz tylko w pi?tki/soboty/niedziele tak jak to napisa?e?. Opiekun ma to do siebie, ?e musi gra? troszk? cz??ciej, by widzie? co si? dzieje na serwerze.
Ponadto wed?ug mnie 2 opiekun?w to o 1 za du?o. Moim zdaniem, Kuba zas?u?y?, a ty - nie.
Pozdrawiam. |
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-21, 17:44 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: kubaohio |
|